dobrý den v červnu jsem koupil 5 měsíčního samce ke kterému jsem na konci zaří dal 2 samice v říji vždy po vložení samice samec zalezl do kouta a vubec nejevil zájem. krmen: Oves,voda,seno zkoušel jsem i celer a petržel nic nepomohlo tak jsem v říjnu zkusil koupit druhého ten zase když dám samici tak ji kouše a vyhání nevíte čím to může být ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

zkontrolujte, jestli je to opravdu samec.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jinak to krmení je dost ditení, možná že zkrátka krmíte málo a samci nejsou v kondici. Oves je vynikající krmivo, ale jde taky o to kolik ho dáváte.
Dobrý den, je to pouze můj názor ze zkušenosti. V prvním případě by se mohlo jednat o takzvaného otloukánka, kdy žil ve společném kotci ze sourozenci, ale dejte mu čas a pudy se projeví. Chtělo by to pro začátek nějakou klidnější semici na vrcholu říje.
V druhém případě jde pravděpodobně o agresívního jedince. Já se setkávám s agresí spíše u samic, ale ani samcům se to nevyhýbá. Tady je každá rada drahá, ale pokud jde po samicích a také po chovateli, takového prevíta bych si nenechával i kdyby byl šampion. Geny se přenáší.