Uživatel s deaktivovaným účtem

Chudák chovatel, až mu budeme trhat ruce kvůli té raritě - bílému jehněti plemene Zwartbles!
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2707025/zwartbles-cistokrevny-beranek/
On i ten druhý inzerát od tohoto chovatele - jehně ze spojení texel x zw - na fotce však s ovcí (nejspíš) romanovkou...

A jo vlastně

Nebudte zli... mozna majitel netusi ze ma krizenku, mozna mu ji nekdo prodal jako cistou zwartblesku.

Dalsi typickej zwarbles beran co dava i trojcata :)
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58948116/zwartbles.php.
napsal(a):
Dalsi typickej zwarbles beran co dava i trojcata :)
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58948116/zwartbles.php.
No u koní se píše o koni, že je Z MATKY té a té..., PO OTCI tom a tom...
Takže mě to nijak nerozesmálo.
Nehledě na to, že v inzerátu je napsané... jsou po něm... a ne, že dává

sisi58
napsal(a):
No u koní se píše o koni, že je Z MATKY té a té..., PO OTCI tom a tom...
Takže mě to nijak nerozesmálo.
Nehledě na to, že v inzerátu je napsané... jsou po něm... a ne, že dává
Myslite nejak takhle? Otec - Ferda, Matka - Bláža?
Tohle vlakno je ironie, srandovni to neni ani trochu nebo jak se to vezme.
Vy nejak vidite ve vysledku rozdil v tom jestli jsou po nem nebo ze dava? Smysl toho sdeleni je, ze beran je supr plemenik a je vhodny do chovu... mel by nejspis dostat POP, otec Karel, matka Terka :).
Tady http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58939768/Prodam-stado-ovci-11-ks.php
je ovecka s podobnou sisinkou jako ma ten beran.

Počet mláďat záleží na tom kolik bahnice připraví vajíček, proto se jim dělá flushing... Tak jak někdo může psát, že jsou po něm dvojčata i trojčata, když o něj vůbec nejde.

Tak s tou plodnosti budiz, kdo to "nezere" tak do hloubky, tak na to sam neprijde. me vadi ta jistota prodavajiciho ze je to zwartbles, kdyz je to jasnej krizenec. tipuju ze i tri ruznych plemen.

podkloboukem
napsal(a):
no já myslela, že v tomto případě jde spíš o to co má na hlavě...
zábavné vlákno díky
No vsak, krasnej zwarbl :) jako malovanej

Jako aby kupující věděl, že jde o ovci, jo?
Jinak - Sisi, obávám se, že tady je trochu jiný typ konverzace, než "na koních", tedy zkuste vstupovat do diskusí "napojeněji". Jinak si to tu moc neužijete

Mastňáčku, zajímavý, že jste mě nejdřív okřiknul, abych se neposmívala a sám pak "vytáhnete eso z rukávu" - protože rohatý zw, to je vážně exotika
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2715084/chovni-berani/
Přemýšlím, co asi znamená to "hlídač stáda"...

Ale ten suffolk nevypada vubec zle :).

Ovce jako věc, nebo spíš jak kus nářadí...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58906438/ovce.php.

Massaro
napsal(a):
Do sady tam chybí fotka toho pletiva
A návod k použití

Teda, že někdo prodává sekačku před sezónou růstu trávy... aby pak nebyli překvapení, že musej shánět nějakou jinou...

Předsezónní výprodej mě nenapad zřejmě potřebuje vyprázdnit sklady, aby mohl nakoupit nový modely pro letošní sezonu ... a byl IN!

Hele, když už jsme tu řešili ty "křížence vhodné do chovu" - nebyl na iFauně náhodou před pár měsíci zhroucený pán, co mu přišla kontrola na základě inzerátu, že prodával kozla bez papírů jako chovného? To by bylo prima, kdyby se nějak dozvěděli ti prodávající, aby přestali mást jiné amatéry zavádějícími informacemi ze svých nabídek...

Ja bych radsi traktor :(
https://www.youtube.com/watch?v=tSEMlyNmLL4.
GHubák

XXX.XXX.89.231
Nebo toto - https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2715740/prodam-berana-ovce-romanovska/ 11 jehňat od 3 ovcí? Jako rly?

Lilo, a neříkalo se dřív, že je to "koňská síla"?
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2715026/vysoce-kvalitni-plemenny-beran-linie-romi/
hele rozhodne nezpochybnuju kvality toho berana ale vubec nechapu jak nekdo dokaze odhadnout vahu rok dopredu... ze by mala chybka?

Nojo, to je překlep..
Mě zaujala ta cena - je to normální cena romaňáků? Nemám přehled, jen se ptám bez psaní mezi řádky..
napsal(a):
Ja bych radsi traktor :(
https://www.youtube.com/watch?v=tSEMlyNmLL4.
Http://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/2711887/pojizdna-ohradka/.
napsal(a):
Nojo, to je překlep..
Mě zaujala ta cena - je to normální cena romaňáků? Nemám přehled, jen se ptám bez psaní mezi řádky..
Dulezite je se podivat na prodavajiciho... asi to bude kvalita proto ta cena... sufolci jsou v ER z overenych chovu take za tuhle cenu..

tom.tady
napsal(a):
Já jsem od nich kupoval z šestku, do toho mýho panku bylo těch top-krasavců škoda.
Ale tak ty si ted muzes vychodit dotaci na nakup jak beranu tak jehnic, bahnic.
Ja uz ne, jelikoz jsem si ovce prehodil z mamy na sebe a ja nejsem zem. podnikatel. A nijak me to nemrzi.
napsal(a):
Nojo, to je překlep..
Je to beran ve špičkové kvalitě. Kdo dělá kontrolu užitkovosti a má ambice odchovávat plemenné berany, tak do takového chovu to je to nej co může být. Do užitkových je to zbytečné. Já sama dělám taky KU u romanovek a berana v 1% nejlepších jsem koupila za podstatně menší peníz. Je pravda, že nemá genotyp R1 ale R2. V kombinaci s matkami jsem měla většinu potomků R1. Záleží jak zrovna se geny nakombinují. Ceny za berany jsou ceny smluvní. To mluví za všechno. Chtít můžu třeba 20 000, jde jen o to jestli se najde někdo, kdo je ochoten tu cenu dát. Potom se taky najde takový chovatel, který potřebuje prodat za každou cenu a tam se právě dá sehnat kvalitní zvíře. Příklad: beran suffolk, R1, ER a protože začal trkat, tak ho pán prodal za jatečnou cenu a u mě v chovu byl 5 let. Udělala jsem opatření a u nás si netrknul ani jednou. Leda tak do ohrady.

Já za 10tis bez DPH kupoval berana Texel od Vávry. To jsou tak normální ceny. Ti co prodávaj za míň šidí sami sebe.

Já teda nemam přehled, prostě mě to zaujalo. ZW berany ve výborné kvalitě od velmi dobrých chovatelů lze sehnat kolem 6 tisíc. Ale co plemeno, to jiná situace, to je jasný.
Pořád mi těkaj oči po těch walliserských černonosých ovcích - jenže tam bych se právě předpokládám nedoplatila :( ale jsou vážně nepřekonatelné (vzhledově - ještě nemám načtenou charakteristiku, tak povahu nevím..).

Jako co? Jakože když chovám ZW, tak že bych se měla stydět, protože romaňáci jsou daleko větší žihadla, jo?

To máte pravdu. To já to spíš myslela, že bych pořídila ke školce do menšího stádečka zvířat pro radost a zajímavost, ne jako užitkové do užitkového stáda... víme?
Jinak totiž pasu v místech, kde si to nejde stoprocentně ohlídat a přijít o pár desítek tisíc jen proto, že někomu přišli taky pěkné a sáhnout přes ohradu je snazší než si je kdesi za draho sehnat... mno, to bych zkrátka nerada, tak dobře se fakt nemáme

Tome, jo, na ovce. Ty w-kozy jsou taky nádherné - ty se sehnat už docela daj, jenže tam vidím problém v těch rohách - mám krmítka, ze kterých by se nenažraly a předělávat to na jiné jen kvůli jedné koze, když jsem konečně vychytala nějaký způsob nakrmení všeho zvířectva tak, aby malí měli dostatek a koně nebyly obézní, mi trvalo skoro 4 roky...

Profesore, walliserky - oboje - jsou zájmové plemeno. V Čechách ještě nerozšířené, zajímavé. Věřím, že si najde své zájemce nejdřív hlavně kvůli originálnímu vzezření. Ona jsou primárně vhodná do takových podmínek, co tu ani skoro nemáme... ale když se tu tak rozšířily nubije, proč by nemohly walliserky? Nubije jsou taky drahé a unikátní - a jakej se v posledních letech s nima roztrhl pytel (jasně, mají hlavně ten kredit kvalitního mléka, ale co si budem povídat - je to i hodně o vzhledu...).

Proč by se vlastně kozy/ovce nemohly chovat jen pro to, že jsou jsou pěkné, zajímavé? Musí být všechno, co se do kategorie "malé hospodářské zvíře" řadí, primárně určeno na sežrání?
Zakrslice jsou taky "k ničemu" a chovaj se všude... walliserky jsou nejen pěkné, ale i užitečné.
Kolik psů ze všech psů v Čechách se využívá ke účelu, ke kterému byli původně vyšlechtěni? Taky se chovaj "jen pro potěšení"
Jo já to chápu, ale je to děsně drahý špás. Taky jsem kdysi měli doma jako jedni z prvních krávu jerseyku iport export přímo z Holandska, ale následně jsme nepotřebovali samce, množil jí inseminátor a v telatech se investice trošku vrátila.
Mít doma hezkou zajimavost je pěkná věc, ale... Držím se hesla - co nejde sežrat, nemá u baráku co dělat

To je pěkný heslo. Taky jsem na to přišla (dokonce jsem dostala pochvalu, že ruším králíky zakrslé - málo masa - za masňáky :)...ale zas jsem ženská a občas si musím udělat radost něčím pěkným. Na kabelky mě neužije, ale pořídit pěknou ovečku na ňuchňání (a nesežrání)...to by se mi líbilo
profesor1
napsal(a):
Jo já to chápu, ale je to děsně drahý špás. Taky jsem kdysi měli doma jako jedni z prvních krávu jerseyku iport export přímo z Holandska, ale následně jsme nepotřebovali samce, množil jí inseminátor a v telatech se investice trošku vrátila.
Mít doma hezkou zajimavost je pěkná věc, ale... Držím se hesla - co nejde sežrat, nemá u baráku co dělat
To už nedokážete mít radost z ničeho jiného, než z plného břicha?
profesor1
napsal(a):
Hele profo ja to take tak vidim... primarne pestuju plodiny a chovam drobot ze kterych se najim... treba kytky jsou krasne ale je tam desna investice prace jen pro tu krasu... a povrchnost nasi doby hold spjeje k tomu povznest ducha jen tim krasnem.. to delala cirkev kdyz mrhala desatky, delaj to modeliny kdyz hladovej ale pripadaji si krasne nejen v ocich obdivovatelu ale i svych...protoze jak pravil Rilke v jedne sve basni...kdyz dal ruzi zebracce a na otazku sve pruvodkyne...z ceho ta zebracka zila kdyz tam tyden nezebrala... ji odpovedel ze "zila z ruze" da se pochopit ze dusi lze nakrmit i jinak nez chlebem a masem... jenze to je romantika... a pak je realita naseho sveta kde lide zapominaji na plny pupek a pritom jsou to ty zakladni biologicke potreby ktere nejde prehodit... kde biologicke potreby hold jsou zakladnim pilirem zivota at chcem, ac nam to nuti doba jinak... meli by jsme lepe myslet na zabezpeceni svych biologickych potreb...

Téda, lilo, Vy jste se vyspala do nějaké filosoficko-romantické nálady... tak ať Vám vydrží, až půjdete ukojit biologické potřeby svých steaků v chlívku
pajca
napsal(a):
To už nedokážete mít radost z ničeho jiného, než z plného břicha?
Lili to trošičku vysvětlila za mne, ale nebojte, už dávno jsem se naučil radovat se z maličkostí a hlavně z toho moci někoho obdarovat To jídlo = plný břich, dávám do souvislosti se společenskou událostí. To znamená, že nejsem z těch co si na jídle pochutnávají sami v rožku u televize, ale jídlo mě dělá opravdovou radost, když kolem stolu vidím co nejvíc přátel, kterým chutná. Je to takové ocenění mé práce, protože na stole je domácí pečínka, často domácí chléb, domácí sýr, pro ženské domácí likér (jeřebinový, ořechový, medový...), pro chlapy "domácí" slivovice a co já vím co ještě. Není umění zajet do marketu, nakoupit suroviny a udělat žranici. Je umění a hlavně potěšením, udělat plnohodnotnou žranici z vlastních zdrojů Snažím se trošku bojovat proti amerikanizaci sousedských vztahů, tzn. když už se teda musíme potkat, tak se s nuceným úsměvem pozdravit, na otázku jak se mám odpovědět - špatně(tohle je česká rarita ) a zase zavřít bránu, abych nikoho neviděl a nikdo neviděl mne. Taky bojuji proti tomu, aby se rodina setkávala jen na pohřbech... Věřte nebo ne, ale umět se radovat...z něčeho, hodně lidí zapomnělo a musí se to znovu učit!
Jsem se nějak rozkecal , to je tím, že jsou Velikonoce a tím pro mne končí zima a začíná venkovní grilovací sezóna (nebojte, vím že grilování nikomu na zdraví moc nepřidá, ale když se chce, jde to dělat i zdravěji)
Tož tag

:) jak dlouho jste v americe zil? a aby to bylo just objektivni, tak jak dlouho ve meste a jak dlouho na vesnici? tyhle pausalni blaboly o jakymkoli narode jsou dost nefer. at je to american, rus nebo eskymak.

Já třeba na Ameriku nenadávám veřejně, protože jsem tam nebyl, ale nadávám třeba na Británii. Žil jsem tam 7 let a to ve Skotsku. Začal jsem v Edinburku a postupně se stěhoval do menších a menších měst až jsem skončil na skoro nejsevernějším Orkneyskym ostrůvku Westray ve vesnici znané Pierowall. A řeknu vám, že až ta dnešní náctiletá omladina se dostane do produktivního věku tak je s tou zemí konec.
napsal(a):
:) jak dlouho jste v americe zil? a aby to bylo just objektivni, tak jak dlouho ve meste a jak dlouho na vesnici? tyhle pausalni blaboly o jakymkoli narode jsou dost nefer. at je to american, rus nebo eskymak.
Že vy taky z kde jaké kraviny dokážete udělat vědu.
Dobře nooo, speciálně pro vás opravuji slovo amerikanizace na západní modernizace. Tímto se omlouvám všem američanům, kterých jsem se dotkl!
(Bože, bože proč mě ten chlap tak se.r.e?! ).

To je vuuul :).
kovář J

XXX.XXX.26.1
Z toho si nic profesore nedělejte.Určitě tu je víc lidí, který vás chápou a které mastnákovo "rozumy" také se.ou.

MastnakOVO? co je to za sklonovani kriste pane? ze by dalsi adept na zilkace roku? :).
4x4~

XXX.XXX.222.136
napsal(a):
Já třeba na Ameriku nenadávám veřejně, protože jsem tam nebyl, ale nadávám třeba na Británii. Žil jsem tam 7 let a to ve Skotsku. Začal jsem v Edinburku a postupně se stěhoval do menších a menších měst až jsem skončil na skoro nejsevernějším Orkneyskym ostrůvku Westray ve vesnici znané Pierowall. A řeknu vám, že až ta dnešní náctiletá omladina se dostane do produktivního věku tak je s tou zemí konec.
No jo, "nácci" byli v Británii na odstřel, ale mezi odrostlejma bylo mezilidské slušnosti víc než u nás. Rok a půl V Dundee, Blairgovrie a Spittalfield v Prtshire. .
Různí kidé to maj holt různě a je na tobě, co si ze setkání s nimi odneseš. Amíků máme mezi přáteli taky dost a jsou daleko upřímnější a vlídnější než naši nejbližší soukmenovci

A podle jedny rodiny... Kolo je kolo?

Už dlouho se neobjevil žádný vtipálek, tak tady vkládám jednoho borce na apríla (předpokládám ale, že od zadavatele asi nebyl text záměrně aprílově vymyšlený):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/59297969/Prodam-mlade-beranky.php
Prodám mladé beránky
Jednotlivě prodám beránky, mladé, krotké, klidné, netrkají, křížené suffolk-merino, pravidelně krmené senem, obilovinami, brambory, spadaným ovocem, pastvené, volně chované ve stádě, vhodné do chovu.Nákladný odchov jehňat, krmná směs, mléko a dlouhodobá 19 hodinová asistence.Náklady na krmivo, stelivo, manipulaci s hnojem a veterinární služby. Cena od 3.500 Kč Chov u Benešova.

Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2728415/prodam-berana-s-pop-a-vysokou-plemennou-hodnotou/
Milion kecu o CPH ale ze by napsal plemeno :) Podle fotek ja teda fakt nevim co je to zac.

Njooo tam necumim :) tak nic :).

Možná by byl pan majitel překvapený, kdyby mu někdo nabídl cenu, kterou má teď, kdyby to někdo měl posuzovat jen z té mizerné fotky... ono jen parametry na papíře zvíře nedělaj...
Tome, pobavilo, ale kdyby nezaperlil Mastňáček, tak je to suchý...

Asi tak nejak :).

Myslel jsem že rekord jsou sedmerčata, ale koukám, že v Čechách máme rovnou desaterčata a rovnou všechno holky! https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2730605/bila-kuzlata/.

to by si měla paní nechat zapsat do knihy rekordů, ne? A možná by byla i v hlavní relaci na Nově!
Nubiru

XXX.XXX.61.22
Nubiru

XXX.XXX.61.22
Http://zvierata.bazos.sk/inzerat/60367747/Predam-capka-a-kozicku.php
Mam 2tyzdnoveho capka tak do hneda sfarbený bezrohy a kozicku bielu bezrohu tak do predu pisem chcel by som predat jedno snych a druhe vimenit za capka mladeho tak pol roka abi mal aj maly môže bit inzerat platny do zmazania. Odber či výmena len ak osobne nemam auto.cenu si myslím tak ako pýtajú za polročné kozicky.ak len sms alebo imelom aja ak by som potom zavolal. ved myslím že je cas aj 3mes ak nechcete male kupit. Dik Jozef.
napsal(a):
Myslel jsem že rekord jsou sedmerčata, ale koukám, že v Čechách máme rovnou desaterčata a rovnou všechno holky! https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2730605/bila-kuzlata/.
Však prodávající je taky Marťan
Nubiru

XXX.XXX.61.22
Http://zvierata.bazos.sk/inzerat/60176032/PREDAM.php
PREDAM - Ponuka - [6.4.2016]
CHCEM POPROSOIT CHOVATELOV koz NECH NEPISU HLUPOSTI O DOJKACH, ZE DAVA NA PODOJ kozA 2L MLIEKA TAKA kozA A VEMENO NIET ODKIAL TO MLIEKO NADOJI ? KLAMU AZ SA ZELENA, KET RAZ PREDAVAM TAK UKAZTE AJ VEMENA kozOU A NIE LEN SRST, OK,.

Ti chovatelé koz, to je ale banda lhářů a podvodníků, co?
...
mám pocit, že tohle psal taky Marťan
Nubiru

XXX.XXX.61.22
Sorry, ale nemožem odolať
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/60081585/predamjahniatki3mesacsneakozikotneajcap.php
predam, jahniatki,3, mesacsne, a, kozi, kotne, aj, cap, - 1
predam, jahniatki, masoveho, tip, aj, kozi, predam, aj, cap, velmi, dobre, skocsi,2, rocsni, jahniatki, za,1kus,30eu, a, kozi, za,40eu, kus,.

Vy na tom Bazosi.sk máte ale Tatary. Zlatí čeští Marťani
Já teda nemám link na super inzerát ale za to skvostnou odpověď na můj inzerát.Mám ho v rubrice, králíci: Prodám samce a samice francouzských beranů v těchto barvách... (moc barev, nebudu vypisovat) netetované, stáří deset týdnů, očkovaní mor-mixa atd. Cena 300 kč A týpek mi odepsal, '"Paní, tak za ty tři stovky ty ovce koupím všechny, pošlete adresu."

No, tak to se vlastně do této sekce báječně hodí!
Jen by se Pán chovatel asi divil, kdyby mu to jeho stádo berany od Vás krapítek pohamtalo...
matsik

XXX.XXX.229.6
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2727366/prodam-2-kamerunske-ovecky/
Krásné kamerunky, že?
Další čistokrevný plemeník, no nekupte to, zvláště když dává tolik jehňat.
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2737052/beran-suffolk/.

Snad to tak nepujde geometrickou radou dal :) treti skok tri, ctvrty skok 4...

Náhodou. Vypadá dobře a alespoň je tam evidnetní, že se jedná fakt o suffolka (což se u spousty inzerátů říce nedá...)
V inzerátu jsem narazila na nabídku kozičky, s podílem AN krve 33,5 %... to je taky lukrativní nabídka, že? Skoro čistokrevná...

To jo ale ta ohanka je fakt epesni. nasteti tam nema moc zelenyho takze ji ma cistou :).
Dobrý den, Jsem soukromý věřitel, ve spolupráci s několika bankami všechny druhy úvěrů a bezpečně zaručit. S více než 6 let zážitek bez poruchy. Mým zhlavním cílem při všem lidem, kteří potřebují pomoci mu e pomoct. V současné době existuje mnoho podvodů a více lidí se obětí Každý den po celém světě. Vyhněte se zabývá konkrétně Afriky (Nigérie, Benin) Pro všechny žádosti o úvěr, moje úroková sazba je 2%. Máte-li zájem, neváhejte a kontaktujte mě e-mailem: krasnylubomir.eu@email.cz.

Chci zažít 6 LET ZÁŽITKŮ BEZ PORUCHY!

krasny
napsal(a):
Dobrý den, Jsem soukromý věřitel, ve spolupráci s několika bankami všechny druhy úvěrů a bezpečně zaručit. S více než 6 let zážitek bez poruchy. Mým zhlavním cílem při všem lidem, kteří potřebují pomoci mu e pomoct. V současné době existuje mnoho podvodů a více lidí se obětí Každý den po celém světě. Vyhněte se zabývá konkrétně Afriky (Nigérie, Benin) Pro všechny žádosti o úvěr, moje úroková sazba je 2%. Máte-li zájem, neváhejte a kontaktujte mě e-mailem: krasnylubomir.eu@email.cz.
:).
Admaz

XXX.XXX.199.251
Není tohle spíš burák?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60530753/Pripousteni-100-AN-kozlem-s-POP.php.
Admaz
napsal(a):
Není tohle spíš burák?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60530753/Pripousteni-100-AN-kozlem-s-POP.php.
Kozel je vybarvený jako burák, ale když se podíváte do registru kozlů na stránkách SCHOK, tak tam na tomto telefonním čísle je skutečně vedený AN kozel linie MAURO.
Admaz

XXX.XXX.199.251
Mně právě přišel i takový menší a osvalenější než anglonubijec. Ale když je to opravdu AN, tak ok.
Lesni

XXX.XXX.46.120
Http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60663714/Beranek-mastny.php
Vypadá masTně.

Ne e ja mam hezci...
Lesni
napsal(a):
Http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60663714/Beranek-mastny.php
Vypadá masTně.
Prodávající počítá s tím, že každý den se vyskytne nějaký blbec.

Myslíte cenu nebo ten nadpis?

Vcera jeste byl tady inzerat ze pani koupi jehnicky do chovu, masne ale za rozumnou cenu, zneni inzeratu nemam. Tak jsem ji odepsal co ze je rozumna cena za jehnici, ovci do chovu...no sjela me ze co si dovoluju reagovat na jeji inzerat :) Fakt nektery lidi kopat do zadnich casti...
napsal(a):
Myslíte cenu nebo ten nadpis?
Myslím tu cenu za dvouměsíční jehně. Takové jehně potom bude hodně podtržené až už nebude mít mléko. Prodávám nejdříve 3 měsíční. Jasně, najdou se tací, kteří chtějí jehně co nejmenší, aby bylo levnější - to když prodáváte na kila. Když prodáváte na kusy, tak každý si vybere to největší.

Já teda nevím, jak kde, ale u mě zatím zjištění, že je přeovcováno a zas taková poptávka po křížencích tedy není... pravda, prodávám jehničky (beránky si porážíme sami) a spíš chtěj lidi beránky na podzim do mrazáku..
napsal(a):
Vcera jeste byl tady inzerat ze pani koupi jehnicky do chovu, masne ale za rozumnou cenu, zneni inzeratu nemam. Tak jsem ji odepsal co ze je rozumna cena za jehnici, ovci do chovu...no sjela me ze co si dovoluju reagovat na jeji inzerat :) Fakt nektery lidi kopat do zadnich casti...
Nekterým pomůže akorát zakopat

Jak si to mam vylojzit? :).

Jakože ikdybys jim nakopal, nemělo by to valného výsledku

Ahaaaa :) podle reekce v mejlu asi tak nejak.
gigiolko

XXX.XXX.89.231
HUSTÝÝÝÝÝÝÝÝÝ! Koza co má jehňata.
Hodná koza Amálka
Prodám 6ti letou kozu. Je moc hodná, zvyklá na děti, na ohradník i řetěz. Přijde na zavolání, bezproblémová. Rodí dvojčata, loni trojčata, letos bez jehňat ( promeškali jsme prskání). Mléko dobré, při dobré pastvě až 5 litrů.
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2742739/hodna-koza-amalka/
gigiolko

XXX.XXX.89.231
Bylo to myšleno jakože když březí A PORODÍ tak jehňata.
Né, fakt mi to vůbec nedošlo, Gigiolko.
Dobrý den.
Mě zase baví tahle cena, za ovci starou jak metuzalém, letitého berana,
prakticky bezcenná zvířata, s potomkem max. tak za litr.
A hopla, ono je to za pětku...
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2741395/prodam-rodinku-quessantskych-ovci-cena-5000/
.
honzapm
napsal(a):
Né, fakt mi to vůbec nedošlo, Gigiolko.
Dobrý den.
Mě zase baví tahle cena, za ovci starou jak metuzalém, letitého berana,
prakticky bezcenná zvířata, s potomkem max. tak za litr.
A hopla, ono je to za pětku...
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2741395/prodam-rodinku-quessantskych-ovci-cena-5000/
.
No tak ovce by mohla ještě tak 2 -3 mít jehňata a 4letý beran je v nejlepších letech. Já bohužel všechno přepočítávám na maso a toho je na nich jak na větším králíkovi. Teď šla cena za tyhle ovečky dost dolů, ale před 5ti lety se prodávala jenom jehnička za 4 000 Kč.
honzakO1505

XXX.XXX.89.231

Krásnej inzerát, majiteli tleskám za prezentaci
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60733185/fakt-osklivej-beran.php
Fakt ošklivej beran
Dobrý den,
dlouhou jsem přemýšlel jak naložit s naším ošklivým beranem...a myslím, že než ho sníme, by si zasloužil ještě poslední šanci..takže zkusím vystihnout jeho přednosti..
má vocas.. jako myš, hlava flekatá, koule malý.. jeho hlavní kamarádka je koza, hubenej je, jako by mu nikdo nedal rok nažrat, ale..pozor! skáče jako divej.. necám za symbolických 500. k odběru ve vsi Milá mezi Louny a Mostem.

To je super. Díky za tip. Zase nějaký bavič... jdu si počíst :).
Každý máme své sny jiné Otázka je, jak dlouho se dá provozovat to mazlení
https://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/2748717/tygre/
..."Tygře
pro svého švagra ke kulatinám sháním tygře k pomazlení, je to jeho velký sen"...
napsal(a):
Krásnej inzerát, majiteli tleskám za prezentaci
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/60733185/fakt-osklivej-beran.php
Fakt ošklivej beran
Dobrý den,
dlouhou jsem přemýšlel jak naložit s naším ošklivým beranem...a myslím, že než ho sníme, by si zasloužil ještě poslední šanci..takže zkusím vystihnout jeho přednosti..
má vocas.. jako myš, hlava flekatá, koule malý.. jeho hlavní kamarádka je koza, hubenej je, jako by mu nikdo nedal rok nažrat, ale..pozor! skáče jako divej.. necám za symbolických 500. k odběru ve vsi Milá mezi Louny a Mostem.
Státní hrad a zámek Bečov vypisuje výběrové řízení na obsazení dvou volných pracovních pozic - ovce na spásání trávy.
Náplň práce:
- spásání trávy v blízkém okolí hradu
- maskot státního hradu a zámku Bečov
Požadujeme:
- samostatnost
- chuť k jídlu
- pevné zdraví
- trestní bezúhonost
- smysl pro týmovou práci a loajalitu
Výhodou:
- předchozí praxe
- znalost systému státní památkové péče a zákona č.20/1987 Sb., o státní památkové péči
Nabízíme:
- služební ubytování
- stravování zdarma
- práci v příjemném a klidném prostřední kulturní památky
- stabilitu státní příspěvkové organizace
- možnost využívání pružné pracovní doby
- volné vstupy na památky ve správě NPÚ po celé České republice zdarma
Předpokládaný nástup: dohodou
Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru :)
Svůj strukturovaný životopis s průvodním dopisem zasílejte na becov zavináč npu.cz.

Hodně nápaditý. Díky za zpříjemnění rána

Vcera jsem mel krasnou vymenu nazoru se zakaznikem, kterej chtel cokoli, co mu bude likvidovat travu na 2000m2. vecer to rozepisu, este jsem takovyho cloveka nezazil.
Takže máte smolíka, vážení.
Obě volné pracovní pozice jsou již plně obsazeny.
Tak zase za rok...
Volné pracovní pozice jsou již obsazené! Dnes nám pan Veselý z biofarmy ve Valči (www.biostatek.cz) přivezl dvě tyto krásky. Jmenují se Jelito a Kopyto, Platíto nakonec zůstala doma. Zatím se s námi nechtějí moc kamarádit. Zítra zkusíme jiná jména, třeba to zabere. Pomůžete nám s výběrem?
KOZEL KAMEDUNSKÝ . Výborné foto a rovněž výborné nové plemeno zřejmě
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/61889514/PRODAM-KOZEL-KAMEDUNSKY.php.
Tak tady mame zase nejakou 100% anglonubijskou kozu... typla bych kuzlata tak 75% kdo da vic? https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2771835/kuzlata/.

To jo - ta koza za nima (že by matka?) je taky čistokrevná afričanka

Jehňata na rožeň
Nabízíme krásně zmasilá jehňata, vhodná na rožeň. Porážka samozřejmostí, možná doprava - Brno, Praha a okolí, Jižní Čechy, Vysočina. Více na tel: xxx.
Cena: 2990 Kč
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/62475596/Jehnata-na-rozen.php
Komentář:...předpokládám, že cena zahrnuje dopravu a denní pronájem grilu i s obsluhou... ?
jolyha

XXX.XXX.229.101
napsal(a):
Jehňata na rožeň
Nabízíme krásně zmasilá jehňata, vhodná na rožeň. Porážka samozřejmostí, možná doprava - Brno, Praha a okolí, Jižní Čechy, Vysočina. Více na tel: xxx.
Cena: 2990 Kč
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/62475596/Jehnata-na-rozen.php
Komentář:...předpokládám, že cena zahrnuje dopravu a denní pronájem grilu i s obsluhou... ?
Když to za tu cenu dokáží prodat, budiž jim to přáno.
topol1

XXX.XXX.89.231
JAKO VÁŽNĚ?kříženku s jehničkou?
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2781548/prodam-ovecku/.
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2811221/burska-kosicka/
hele tady se prodava mala kosa asi jak si to lidi pletou s tema sekackama :).
Tomuhle říkám výzva -
https://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/2808914/nevsedni-inzerat/.
Pane jo, to je nějaká trubka , a co takhle trochu máknout při té práci, co nebaví, něco vydělat, trošku se uskromnit a pořídit si zvířátka domů ne?Nějaká ta kozička, ovečka, slípka tolik nestojí a ještě má člověk nějaké to vejce, maso, mlíčko nebo sýr.A což teprv máknout na zahrádce a taky se ušetří za zeleninku.My ted v létě minimálně nakupujem, ovoce zeleninka domácí, plno vajec na různé způsoby, i na prodej zbyde, v mražáku nějaký ten kohoutek, ušák i na prodej či výměnu za něco co nepěstujem ...
No já šla také z města na vesnici, šetřila několik let i muž, abysme mohli koupit starý levný domeček/na jiný peníze nebyly/, který dodnes má daleko k dnes propagovanému modernímu bydlení, ale máme tu vše co je třeba, teplá voda teče, koupelna je, vařit a spát kde máme a nic nám nechybí.Pro zvířata sme museli bydlení postavit.Taky sme mohli poplakávat ve městě.Bydlíme v malé osadě, kde žije pár rodin, obchod, v podstatě nic tu není...jak se ostatní děsili, kam sme to šli.Když marodím a chci k doktorovi, tak mi jedou dva autobusy denně, jinak musím pěšky do vedlejší vesnice.Takže možnost má každý, ale ne každý je ochotný něco obětovat, hlavně pohodlí.Z inzerátu čiší naivita po všech stránkách.
Massaro
napsal(a):
Nejspíš je z Prahy, tak jsou třeba možnosti omezené. Za mě to zabila věta: "Možná si z Vás teď mnozí myslí, že za finanční podporu nabídnu sebe, ale bohužel taková já nejsem." Takže nic
Jak nic? Což pak nevíte že ženská když říká NE tak myslí ANO! ? ! ? Budete se muset ještě hoooodně učit!
Lilo, já bych rád postoupil bokem, ale zas tak tolerantní manželku nemám!

Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2815589/beran-suffolk-safolk/
Mastňáčku, myslíš, že cena 67575 Kč za "pekáčníka" je v pořádku?
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2815589/beran-suffolk-safolk/
Mastňáčku, myslíš, že cena 67575 Kč za "pekáčníka" je v pořádku?
Mastňáček je zbrklý a pořádně se nepodíval, do které kolonky zadal cenu. To je asi tak všechno. Že z toho je potom nesmysl už je věc jiná. I když s některými jeho příspěvky nesouhlasím, tak v tomhle se ho musím zastat. Klidně se to mohlo stát i někomu z vás. Ne nadarmo se říká, že na posměváčky jsou háčky.

V pohode :) daval jsem to prez telefen opera mini ifaunu trosku rozhazuje.
Picnout ho nechci nemam to uz kam dat a na picnuti ceka jeste krocan, prasik a mozna jeste tele + dve az tri ovce jestli se neprodaj. masa mame moooc.
votavu proto, ze tady nikdo v okoli pekny prvni seno nenadelal, nedalo se. Ovce metrovy klacky nezerou, ta proc davat nekrestasky prachy za balik aby pod sebe pulku nastlali? otavu sezerou i s krmelcem.
a taky potrebuju penize dnes jedu okoooknot dolu pod brno eresa s vercajkem.
Jé, tak to jsem rád, s tou otavou. Já ji mám pro letošek pro ofce taky, a taky mi připadá lepší, než první seno - né kvalitou, ale tím, že je prostě víc "zelená" a přesně, že ty můry ty "klacky" nebudou tahat a dělat bordel. Letos je poprvé chci krmit pod střechou - ve stodole, kde je betonová podlaha, takže to tam pak jednou týdně shrábnu a dám na káru, která se potom na jaře jednorázově vyveze. Teda taková je teorie, praxi uvidíme za pár měsíců.
Jinak toho krocana mi kolego klidně dovezte, toho si klidně sním.

Jedina nevyhoda toho ze vsechno pozerou je, ze je potreba stlat slamu. kdyz jsm vloni ztlouk setrivej krmelec, tak to bylo hned znat.
nene, krocan bude veeelkej a dobrej :).

Po naplneni seniku konim jsem se taky shanela po otavach - ale v nasem kraji se bezne nedelaji. A seno po dlouhem destivem jaru je prave vykvetle, klackate.. Tak jsem rada, ze znama zahlasila, ze otavy prave delaj. Tak snad budou dobre. Taky se prave tesim, ze nebude tolik odpadu. Letos budu prvne krmit venku samostatne ovci stadecko, tak taky zkousim, co to udela ;) kazdopadne model Honzy by se mi samozrejme libil daleko vic - mit to na pevne podlaze pod strechou..ale kazdy pracujem s tim, co mame
Beton budu čistit od toho, co vytahají a ušlapou - aby to nebyla umatlaná
načvachtaná spojená močka, do který zapíchnete vidle a můžete se na nich
pohoupat, a se kterou pak na jaře nehnu - rozumíme si.
Nic na ten beton nastýlat nebudu. To náš M. myslel, že jakmile by se venku
ve výběhu (okolo krmelce přirozeně rozbahněném) pravidelně odebíralo vytahané
na zem spadlé, tak že by tam bylo moc mokro/moc bahno.
Tj. že to vytahané je v podstatě dobré - jako podestlání, že jsou v relativním suchu
a bahno se zase tolik nerozšiřuje. Akorát to pak likvidovat vše najednou na jaře
je očistec - pokud tedy člověk nemá tu správnou těžkou techniku.
Tak jsem to alespoň pochopil já.
A taky je rozdíl sedm miniovcí a velké masTné ofce, že.
Jinak teda aby moje plány byly realizovány, tak musím svařit ten plánovaný krmelec,
k tomu odstranit čtyři velké kulaté balíky předloňského sena, které je tam ale bohužel
tak zabarikádované, že vůbec netuším, jak se k tomu dostanu, vykulit to nejde a rozebírat
to nehodlám. No a hlavní úkol je vyzmizíkovat bratránkovu nepojízdnou ještěrku,
ta tam tomu všemu brání a zabírá nejvíc místa, nesmyslně pod střechou. Takže tam si pak maluju mít ty oveny. No, snad SETO do zimy stihne.
To já se nebojím. Já mám totiž pro strach uděláno, soudruhu učiteli.
(jako - mezi námi - při mým IQ 147 jste si vážně tohle myslel? no to teda Má úcta!)
No ale proč sem jdu - hehe, sranda inzerátek.
Nejen, že mají na dvoře mix (např. ten Ouessant beran zcela vzadu má bílej čumák,
tzn. kdysi dávno mixnutej s muflonem), ale chtít tisícovku za takové dva pasgřifce,
viz. ten černý "beránek" zcela vpředu - šílené toulce (K CHOVU ),
ten druhý je zase nějaký nový (dosud neuznaný) barevný ráz - a toulce do hlavy.
Za rok - dva - ho budou muset noví majitelé zabít, neb mu "rohy" vrostou do hlavy.
To vše k chovu a za litr. No nekup to.
A ten název plemene (nadpis inzerátu), to je taky raritka...
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2817524/quesanska-ovce/
.

Ja fakt nevim co bych tyhle pani nebo panoj odepsal :) Mozna: jsem uplne padlej na hlavu :)
https://www.ifauna.cz/skot-prasata/inzerce/r/detail/2846175/jalovice-krava/.
Admaz

XXX.XXX.199.251
Tento jestli má 80 % AN krve, tak tolik má i moje bílá/hnědá.
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/65481502/Predam-anglonubijskeho-capka.php.
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66675398/Anglonubijskych-kozlik.php
Tak tohle je prej taky víc než 80%AN Jako já se vážně pobavila...tento je pro mě topovej ty lidi už nevědí co by... prej rodiče hnědí anglonubijci...tu paní bych nejradši pleskla, ať se probere...vrchol toto...
napsal(a):
Ja fakt nevim co bych tyhle pani nebo panoj odepsal :) Mozna: jsem uplne padlej na hlavu :)
https://www.ifauna.cz/skot-prasata/inzerce/r/detail/2846175/jalovice-krava/.
To mi připomíná inzeráty tipu...hledám hodného člověka, co by mi zaplatil nebo alespoň přispěl na plastiku prsou, nemohu si jí dovolit ale fakt bych jí chtěla :-D :-D.

Prsa to je jina, tam se pocita s pujcovanim :).
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2857032/burska-kosicku/
tohle fakt neslo sem nedat... zase nekdo kdo si kozu plete s kosou...
lilo
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2857032/burska-kosicku/
tohle fakt neslo sem nedat... zase nekdo kdo si kozu plete s kosou...
To taky může být cizinec a nezvládá psát správně česky.
Pro pobavení? Spíš k pláči.
Aneb Ouessant, které vlastně vůbec nejsou Ouessant. Ani beran.
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2862326/stadecko-quessantskych-ovci/
.

Kamarád, taky chovatel zwartbles, mi poslal tento odkaz na inzerát:
Prodám 1,5 letého berana zwartbles mohutný ale velice krotký vhodný do chovu.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/67912266/Beran-zwartbles.php
S komentářem : "i takováto zvěrstva se bohužel dějí"...
Matsik

XXX.XXX.84.21
Jo a hned nad tímto inzerátem stejný člověk prodává "kamerunského berana" jehož otec je křížený s muflonem a jeho matka ani kamerunka nebyla. Opravdu se divím, že ho hanba nefackuje.
Matsik

XXX.XXX.84.21
A samozřejmě ho prodává do chovu.

Prostě mi to nedalo a pánovi jsem napsala. Tak jsem zvědavá, jakým způsobem mě kam pošle
JendBrož

XXX.XXX.89.231
Pak dejte vědět až Vám pán odepíše... také jsem chtěl pánovi napsat ale nakonec jsem se na to vyprd.
Matsik

XXX.XXX.84.21
Taky by mě zajímalo co napíše. Já se taky rozhodovala, že mu napíšu ale řekla jsem si, že je to zbytečný.

napsal(a):
Prostě mi to nedalo a pánovi jsem napsala. Tak jsem zvědavá, jakým způsobem mě kam pošle
napsal(a):
Možná to pojme jako Vokjam, který byl už před lety upozorněn Zuzkou F.
a dalšími, že míchá Skudde a Ouessant.
Navíc uchovňuje berany s tragickými toulci.
Kritiky rozmázne.
Napíše, že podle jedné fotky se to nedá posoudit, že máte špatné oči
a ještě stočí hovor na to, že máte luční obracečku zarostlou v trávě.
Na cizí trávu on oči dobré má, na svůj chov nečistokrevných zvířat ne.
Pro jistotu zmíní svůj věk + budovatelské úspěchy (nesouvisející s chovem
čistokrevných miniovcí).
Já tu nikomu nevnucuji čistokrevné chovatelství.
Jenom - prosím - ty kříženečíčky nevydávat za plemeno a mást laiky.
Má úcta + Líbám.
JendBrož

XXX.XXX.89.231

Neuvěřitelný na tom je, kolik si za ta zvířata ti lidé říkají. Ten černej rohatej paskvil byl za 3000 Kč! Za to mám pomalu čistokrevnou zwartblu s papírama!
Tyhle "kamerunky", který neviděli kamerunku ani z vlaku, za 2000, když na tom není žádný maso a k chovu se to použít nedá...to by snad musel být kupující padlej na hlavu, když si prohlédne ostatní inzeráty a za stejnou cenu má zmasilá narostlá letošní jehňata masňáků...

Sakra...jak to?
JendBrož
napsal(a):
Další takovej...
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2879442/kamerunska-ovce/.
Ouessant x Ovce vřesová.
Milí kříženečkové - beran a ovce zcela vpravo.
Beran vřesovou ovci v sobě neschová, ani kdyby se přetrhnul.
Ty toulce, tak typické pro vřesové, ty prozradí vše na první pohled.
To vnitřní klenutí je uplně divné celkově.
Zbarvení vlny + bílý čumák budiž potvrzující nadstavbou.
Myslím, že Kamerunky v inzerátu zaklikli omylem.
Ovenda druhá zprava za tu cenu jakž takž ujde (jako Ouessant).
Za chvíli budou čistokrevné Ouessant naprostou raritou a vzácností.

Mám pocit, že si ze mě někdo dělá legrácky...
Podle názvu to dávají nejspíš někdy kolem jedné ráno a...v takových pořadech si nepřivydělávám. Pravda, zemědělství nenese, jak by si člověk představoval, ale zas až tak špatně na tom nejsme

Tak mi to nedalo a ty zpravy jsem si pustila.
Jedine, kde by nekdo (nekdo dost odvazny az drzy) mohl hledat podobnost, byla reportaz o slepicich... Ale vzhledem k tomu, ze se jednalo o Ustecky kraj, Vas zklamu...ne, to jsem nebyla ja, ta televizni hvezda
honzapm
napsal(a):
Ne, Divošky jsou Divácké zprávy na TV Prima, někdy kolem 19:40 nebo 19:45.
Jó, já bejt ženská, tak si přivydělávám hned.
Až se stáří zeptá, co jsem vy-dělal za mlada, tak je dobrý bejt připravenej.
Na starý kolena se to člověku pak hodí, že jo.
Jj pak si muze rict... jj celej zivot jsem byl k.urva... a bude to uprimne tvrzeni

Joaha, tak to jste přecijen nemyslela "zle" :)
Tak mrknu i na nedělní pořad. Děkuji za upozornění.
Občas se mi stává, že se někde objevím, protože jsme v dostupné vzdálenosti u Prahy a využívají toho televizní stanice, když potřebují nějaký materiál o lesních mateřských školkách. Ale to nejspíš nebyl tento případ..
Pěkný den.

Dik. Ale Vy si na me najdete neco jineho
Me zas mezi, ze uz nejste lama..
Http://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2918169/hledam-ustajeni-na-prazdniny-pro-3-dojne-kozy/
Kdo si chce přivydělat? Kdyby to nebyl takový blbý termín tak jdu do toho.
Ještě se mě líbí koza hnědá krátkosrstá - MELÍROVANÁ
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2916563/koza-hneda-kratkosrsta/
A do třetice dotaz. Uvedu příklad inzerát :
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2917445/prodam-berana-sf/
Co to je - 100% úspěšnost pokrytí? ? ?
To jako kdyby měl 50% úspěšnost, tak by obskočil jen každou druhou (dle sympatie), nebo by obskočil každou a jen každá druhá by zabřezla? ? ?

No co, sufolik peknej, porad lepsi 100% pokryti nez "dava dvojcata i trojcata".
V kozách se moc neorientuju, ale tyhle bílé kozy plemena Elita record mě pobavily
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2923007/elita-record/.
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/70936647/omluva.php
dobrej inzerat... i kdyz nejde o ovce kozy...
A jeste neco pro hhippie https://zvirata.bazos.cz/inzerat/71042484/jehne-prodam.php
jako mrnavy jsou teda dost roztomily...
lilo
napsal(a):
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/70936647/omluva.php
dobrej inzerat... i kdyz nejde o ovce kozy...
Pán musí mít v "pr.eli" docela těsno

Díky, Lilo. Sbírám informace českých držitelů walliserek, takže díky za kontakt :).

Chtěla jsem vložit video z fb ale nepodařilo se mi to. Omlouvám se

napsal(a):
Chtěla jsem vložit video z fb ale nepodařilo se mi to. Omlouvám se
Tak se mi to podařilo
https://www.facebook.com/OfficialAnimalsFreak/videos/1089510644509934/?pnref=story.

napsal(a):
Tak se mi to podařilo
https://www.facebook.com/OfficialAnimalsFreak/videos/1089510644509934/?pnref=story.
No to je nádherné! A jsou na to tak hezky zvyklé, dokonce vypadají, že se jim to líbí .

napsal(a):
No to je nádherné! A jsou na to tak hezky zvyklé, dokonce vypadají, že se jim to líbí .
Kdybych to neviděla, tak tomu neuvěřím ale možná mastňáček nebo profesor s tím mají taky své zkušenosti.

No, já jsem měla asi před čtyřmi lety kůzle se zakrnělou přední nožkou. Byl to kozlík, skákal po třech a ničeho se nebál, všechno si mezi ostatními vybojoval. Ale jak skákal po třech, dokud byl malý, stádo na něj čekalo, až je dojde, když jsme šli na pastvu. Ale mě to nebavilo, tak jsem ho dávala do modré tašky z Ikey a nosila ji přes rameno. Byl na to zvyklý, jen mu rohy koukaly. Ale pak jak rostl a byl těžký, už jsem ho neutáhla, tak vždycky zůstal někde v půli cesty a my jsme ho pak vyzvedli při cestě zpět.

Arus, díky, to je fakt boží! Takhle jsem se už dlouho nenasmála!
Ta, co jí má na hlavě, vypadá jak papoušek na bidýlku...jen jí vlajou vlasy

napsal(a):
Arus, díky, to je fakt boží! Takhle jsem se už dlouho nenasmála!
Ta, co jí má na hlavě, vypadá jak papoušek na bidýlku...jen jí vlajou vlasy
Hhippie, nevykoumala jsem, jak tam drží ta druhá ovce. Trochu ji přidržuje ta "ovce na bidýlku" a řidič jednou rukou ale jaktože tam tak drží, nevypadá, že by byla přivázaná?
Http://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/2936953/1930-vyroba-syra-na-poloninach-quot-foto-tisk-quot/
To je nádhera, hlavně všechno okolo v nerezu, bezdotykové a bez přístupu hmyzu
(Majetek obchodního referátu civilní správy v Užhorodě - no krása).

profesor1
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/2936953/1930-vyroba-syra-na-poloninach-quot-foto-tisk-quot/
To je nádhera, hlavně všechno okolo v nerezu, bezdotykové a bez přístupu hmyzu
(Majetek obchodního referátu civilní správy v Užhorodě - no krása).
Copak copak, mate koreny na podk. rusi? :).

Zase jeden unikátní kousek... tentokrát texel! Neberte to za ty prachy! Kort, když dává dvojčata!
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/inzerce/r/detail/2968238/beran-registrovany/.

Paradnik :).

Malichernosti..