Informace o uživateli:
slepice: vlašky koroptví ,Maransky měděněčerné,Hempšírky měděně červené,wyandotky zdr.stříbrné č.lemované,hybrid Lohman,Australky,Leghornky,Rýnské slepice/papoušci,okrasné kahničky,Husy Pomořanské,králíci Hyla Jiří Kočár samice CD,samec AB a Lourd-L,Moravský modrý králík, Pejsci
Moje zvířata
Naposledy přihlášen: 8. 2. 2023 20:46:31
- Témata ve kterých diskutuji
- Mnou založená témata
- Moje příspěvky
Moje příspěvky
Prodával jsem do jara za 170kč/kg,po zdražení pytle krmiva o 70kč jsem zdražil i na připomínky kupujících na 200kč/kg, od té doby už se tady nikdo neukázal. Mám tady 130ks a asi budu vypouštět do pole.
Rabbit si ke všemu vesele vyhlásil 130kč/kg akci,nechápu asi kafilérka,ale lidi u nás na to slyší. Takže u mě po 10letech asi balím
Děkuji paní Ančovičce1 za prima návštěvu a ukázku zvířat. A za nákup husiček...
Tak stromky jsou v zemi,ještě nektarýnku chci zkusit,i když nemám místo...
Takže jsem vysadil melodii,rubinolu,topaz,průsvitné letní,primu,šampion red,jeřáb moravský sladký,broskvoň,a ostružino malinu a dva stromky jinam.Celkem jsem si dal do těla. Díry jak hovado,jíl pryč,přesát hlínu,rovněž novou a tak dále a tak dále...
Ještě opory ochrany,a uklidit bordel a odvést špatnou hlínu a jíl. A zapsat do plánu zahrady. Uf bude co zalévat hlavně aby bylo čím.
Radost z výsledku se dostavila to je hlavní,ještě aby se ujali
Tak první tři letošní mohykáni trochu dle představ.
Podnoz mm 106 - sampion red,čtvrt kmen
Broskev na fr. Semenáči
A náhradní jeřáb červený moravský
Zítra snad doplníme sbírku o další jabloně na mm 106 čtvrtkmen.. celkem zázrak sehnat
Zuzkaa
napsal(a):
Teplota nemá vliv na chuť a aroma moštu . Teplotu 75-80 st.C je důležité dodržet při sterilaci moštu z důvodu zničení nežádoucích patogenů (bakterií). Nechápu proč je váš mošt hnusný, nebo proč byste ho měl vylít kamsi... Pokud vám to nechytlo, můžete přelít do jiných čistých lkahví a postup opakovat.
Těžko říct,jediná možnost jsou jablka..
Nedalo mi to a chutnal jsem oba způsoby,jak na 85st 16 minut pod vodou tak na 75 jen po přivedení na teplotu a nalití do lahví. Chutě jsou trošku jiné,nechápu...
Ale základ chuti bude v druhu to je jasně,nicméně surový byl ok.
Ten první byl surový i steril ok... uvidíme příští rok