Informace o uživateli:
Chov králíkú Cěský strakáč modrý, zakrslý strakáč černý Araukany div.zbarvené, z.Velsumky rez.koroptví
Moje zvířata
Nenalezeny žádné fotografie zvířat
Naposledy přihlášen: 13. 12. 2020 14:52:02
- Témata ve kterých diskutuji
- Moje příspěvky
Moje příspěvky
Beatrice
napsal(a):
Děkuji za odpověď. Je tedy pod tabulkou s hmotnostmi do 8 měsíců ještě jedna tabulka s hmotnostmi dospělých králíků nad 8 měsíců? Pokud ano, kde ji lze nalézt - mám standard pouze do oněch 8 měsíců.
Je hmotnost dospělých králíků např.Nb 3,50-3,74kg 8 bodů 3,75-3,99kg 9 bodů 4,00-5,00kg 10bodů opsáno z Vzorník plemen králíků 2020
XXXLutz
napsal(a):
Dá se to takhle říct, ale v ČR se dá sehnat zakrslý beran s PP jen divoce zbarvení, modrooký a durýnský. A třeba siamského a nebo kuního s PP tady neseženete a to jsou uznaná plemena, ale akorát neexistuje tady siamský/kuní beránek s tetováním a cizí se neuznávají. Proto tady existuje tolik minilop/holandských beránku hobby chovy. Ty chovají většinou beránky s PP z Anglie nebo Německa a Francie. A protože jsou z cizini tak český PP nedostanou. Já mám 100% siamského žlutého, který má tetovaného otce z Německa a tetovanou samičku že Slovenska, ale tady v ČR PP nedostala, protože ty její rodiče jsou z ciziny.
Co je to za blbost, mám králíka z Německa a Rakouska a rodokmeny na ně mám
bonaventur
napsal(a):
No dobre,
nikto neporadil. Paštéka je už aj zjedená a priateľom veľmi chutila.
Urobil som to takto.
Možno môj recept bude niekoho inšpirovať.
1kg bravčovej podhrdliny som dal variť spolu s králikom. Tri veľké cibule som opražil na troch lyžiciach bravčovej masti do zlatova. Pridal králičie pečienky a pražil až kým z ních neprestala vytekať krvava šťava. Nesoliť, ani nepodlievať.
Uvarenú podhrdlinu som pokrájal na menšie kúsky a králičie mäso obral od kosti. Teraz som to celé posolil a ochutil mletým čiernym korením, podrveným jalovcom a cesnakom. Pomlel na mäsovom mlynčeku, pomiešal, ochutnal a ešte raz dochutil, naplnil do pohárov a 30 minút sterilizoval.
Dobrú chuť.
Veořový je lepší upíct v troubě,paštika je potom chutnější a jatra pomlet syrový. Vyzkoušejte. Dobrou chut
poty76
napsal(a):
Jsou to ilustrační fotky z roku 2011! V tom máte pravdu. Ano čsčž byli př. Svítila, čsm byl př. Brulíka a vítězný 95b, čsdiv. a čsž př. Morbicra a čsč př. Lachkého. Mám to v živé paměti a nepotřebuji nato katalog. Na konec světa, není myšleno jako do Zdounek, ale obrazně, že bych za ním jel až na konec světa. Asi tak, momentálně pro mě český strakáč tolik znamená, byť se mi letos moc nedaří. ZATÍM!
Tak to jsme dva. No je to na prd.
poty76
napsal(a):
Dám sem fotografie z výstavy ve Zdounkách, z expozice klubu českého strakáče. Navštívil jsem jí osobně a velmi se mi tam líbilo. Navíc jsem tam šokoval svojí přítomností přátelé, holubáře od Zlína, kteří nevěřili vlastním očím, kde že jsem se tam vyskytl. Jo za strakáčem až na KONEC SVĚTA. A proč ne?
Čsčž?
Jaký konec světa spíš kus cesty, jinak Svítilovy strakáči a už je to nějaký rok zpátky, to jsem měl Vš strakáče jsem pořídil až po EV Lipsku.