Dočasná péče/zoufalá chovatelka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2015 12:24
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

útulek Olomouc napsal(a):
Pro Home4pets všechny tyto informace se dají vyčíst na našich stránkách vždy je u psa uvedeno od kdy je v útulku. Nejdéle je zde Bones a to od roku 2009, Dále Carlos od roku 2011 atd...Máme vlastní facebookové stránky, vlastní www.stránky, jezdíme na výstavy, natáčení Chcete mně, od Nového roku nabídka psů z našeho útulku na TvMorava, Pes v nouzi, Pesweb atd... Bohužel nemáme dobré zkušenosti s inzerenty externími a to proto, že po čase je to přestane bavit a inzerci neaktualizují. Často nám potom volají lidé a chtějí si osvojit psa, který již je několik roků dávno osvojen.
P.S. Tabulky osvojitelnosti se moc nemění...i v dobách, kdy internet ještě nebyl jsou čísla velmi podobné.
Hůře se osvojují větší psi s problémovým chováním.
Fenky se osvojují lépe a mnohem míń se jich do útulku dostává. Také se méně setkáváme s dominancí u fen. Např. v roce 2008 příjem 425 psů 284 fen. tato čísla někdy ovlivní tzv. notoričtí útěkáři se kterými se v jednom roce setkáme vícekrát.
V roce 2014 bylo do útulku přijato celkem 711ks psů z toho 261ks fenek a 450ks psů mladých psů do věku jednoho roku bylo přijato 142ks psů od 1roku do 7 let 371ks 8-14roků 95ks
Za duhový most odešlo celkem 26 pejsků někteří nečekaně, brzy po příjmu jiní byli dlouholetými obyvateli. Všichni zůstanou v našich srdcích…….:(
Převažují kříženci těch bylo přes 400ks v poznaném plemeni přišlo 293 psů,73 psů bylo čipováno a 27psů tetováno. Stále tedy převažuje stav neidentifikovaných zvířat
Výhercem útěkář roku se dělí pro rok 2014 2adepti a to Zlatý retrívr u nás pod jménem Rogen a Jorkšírský teriér u nás pod jménem Leo oba svému pánečkovi utekli 8x
V posledních letech se projevuje velká obliba plemene Labrador/retrívr počet psů přijatých na útulek pod tímto plemenem je 54 za ním následuje NO, kterých jsme přijali 44, z malých plemen Jorkšírský teriér tu byl v počtu 26, za ním je plemeno jezevčík 12 a těsně za jezevčíkem plemeno Jack russel teriér 10ks a čivava 11ks
Kočičky 23 koček bylo osvojeno,1 vrácena majiteli a 3 vypuštěny po kastraci.

Děkuji za perfektně vedenou statistiku
Útulek Olomouc sleduji, i když jen na dálku a držím pěsti všem psům, kteří se v útulku Olomouc objeví.
Nové stránky mne moc nepotěšily, byla jsem zvyklá na staré, ale zvyknu si.
Co mne naopak potěšilo, bylo to, že zmizela fotka nejmenované herečky s nejmenovaným adoptovaným psem. Nevím proč její fotka visela na stránkách útulku Olomouc, když podle dostupných informací v Olomouci svou fenku neadoptovala. Příběh její fenky se mi už trošku zajídá, protože to vypadá, že ona je jediná, kdo má adoptovaného psa. Nikdo jiný nikde neadoptoval psa, ani obyčejný smrtelník ani "celebrita". Kde se mluví o útulcích, množírnách, adoptovaných psech, objeví je její příběh. Upřímně, dokud neadoptovala fenu a neporodila vnuka známého českého zpěváka, netušila jsem, jak se tato herečka jmenuje.

29.12.2015 12:31
rapotacka11

XXX.XXX.32.162

Kdo je ta dobrodějka ?

29.12.2015 12:34
manbea

XXX.XXX.18.54

Moc děkuji za obsáhlou a vyčerpávající odpověď, je vidět, že je stále ještě málo psů čipovaných a registrovaných (bez ohledu na příslušnost k plemeni). Jsem přesvědčená, že by čipování a následná registrace měla být povinná pro každého majitele psa.
Přeji vám, aby váš útulek v příštím roce sloužil nejlépe jen pro zaběhnuté tuláky, kteří se obratem vrátí domů a aby výrazně ubylo pejsků bezohledně vyhozených či týraných svými majiteli.

29.12.2015 12:34
útulek Olomouc

XXX.XXX.88.119

Fiona.Praha napsal(a):
Děkuji za perfektně vedenou statistiku
Útulek Olomouc sleduji, i když jen na dálku a držím pěsti všem psům, kteří se v útulku Olomouc objeví.
Nové stránky mne moc nepotěšily, byla jsem zvyklá na staré, ale zvyknu si.
Co mne naopak potěšilo, bylo to, že zmizela fotka nejmenované herečky s nejmenovaným adoptovaným psem. Nevím proč její fotka visela na stránkách útulku Olomouc, když podle dostupných informací v Olomouci svou fenku neadoptovala. Příběh její fenky se mi už trošku zajídá, protože to vypadá, že ona je jediná, kdo má adoptovaného psa. Nikdo jiný nikde neadoptoval psa, ani obyčejný smrtelník ani "celebrita". Kde se mluví o útulcích, množírnách, adoptovaných psech, objeví je její příběh. Upřímně, dokud neadoptovala fenu a neporodila vnuka známého českého zpěváka, netušila jsem, jak se tato herečka jmenuje.

Jejda tak tady vůbec netuším o čem je řeč. Tedy tím myslím nějaký adoptovaný pes celebritou ?
Inu informací tam bylo mnoho takže nemůžu si pamatovat vše :)
Zatím taky s novými stránkami bojuji na nové jsme přešli za a) z důvodu, že nám bylo řečeno že jsou zastarlé, a za b) a to byl ten nejdůležitější faktor ty staré přestávali fungovat a byla zde obava že jednoho dne nepůjdou vůbec
Doufám, že časem si na ně všichni zvykneme a budou se nám líbit.
Pokud by byli nějaké připomínky ohledně stránek prosím poslat e-mailem: olomuc.utulek-loz@seznam.cz pokusila bych se řešit s webmastrem :).
Děkujeme za pochvalu a přízeň

29.12.2015 12:54
manbea

XXX.XXX.18.54

Jejda tak tady vůbec netuším o čem je řeč. Tedy tím myslím nějaký adoptovaný pes celebritou ?
Inu informací tam bylo mnoho takže nemůžu si pamatovat vše :)
Zatím taky s novými stránkami bojuji na nové jsme přešli za a) z důvodu, že nám bylo řečeno že jsou zastarlé, a za b) a to byl ten nejdůležitější faktor ty staré přestávali fungovat a byla zde obava že jednoho dne nepůjdou vůbec
Doufám, že časem si na ně všichni zvykneme a budou se nám líbit.
Pokud by byli nějaké připomínky ohledně stránek prosím poslat e-mailem: olomuc.utulek-loz@seznam.cz pokusila bych se řešit s webmastrem :).
Děkujeme za pochvalu a přízeň

Já jsem teď na nové stránky jukla, nepřijdou mi nepřehledné, ale chybí mi u pejsků taková ta základní charakteristika. Nemyslím tím infantilní litanie ve stylu Home 4Pets - 7 kilíček štěstíčka a lásky v hebounkém kožíšku apod., ale to jestli pes snáší dobře ostatní psy, umí chodit na vodítku, je uštěkaný, vhodný do bytu, k dětem apod. Opuštěných psů v republice je tolik, že člověk, který hledá na internetu svého nového člena rodiny, pejska bez dalšího infa třeba hned a zbytečně vyřadí.
A jinak mým favoritem je Holy .

29.12.2015 12:59
útulek Olomouc

XXX.XXX.88.119

manbea napsal(a):
Já jsem teď na nové stránky jukla, nepřijdou mi nepřehledné, ale chybí mi u pejsků taková ta základní charakteristika. Nemyslím tím infantilní litanie ve stylu Home 4Pets - 7 kilíček štěstíčka a lásky v hebounkém kožíšku apod., ale to jestli pes snáší dobře ostatní psy, umí chodit na vodítku, je uštěkaný, vhodný do bytu, k dětem apod. Opuštěných psů v republice je tolik, že člověk, který hledá na internetu svého nového člena rodiny, pejska bez dalšího infa třeba hned a zbytečně vyřadí.
A jinak mým favoritem je Holy .

Jsem si toho vědoma, ale díky čím dál více práce na Pc inzerce atd. prostě nestíháme vše. Navíc stejně chceme vždy být v kontaktu s potencionálním majitelem a tak se můžou na konkrétního psa informovat jak osobně tak telefonicky.

29.12.2015 13:11
rapotacka11

XXX.XXX.32.162

Líbí se mi
Hachico, Tibor a Bary.
Ale........sportka zas nevyšla......

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2015 14:53

..." Upřímně, dokud neadoptovala fenu a neporodila vnuka známého českého zpěváka, netušila jsem, jak se tato herečka jmenuje."...
Upřímně, já to netuším ani po vaší nápovědě smajlík

29.12.2015 15:34
atika

XXX.XXX.213.155

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..." Upřímně, dokud neadoptovala fenu a neporodila vnuka známého českého zpěváka, netušila jsem, jak se tato herečka jmenuje."...

Že by hrála sestřičku v Ordinaci?

29.12.2015 15:37
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

atika napsal(a):
Že by hrála sestřičku v Ordinaci?

Bingo

Trošku mne mrzí, že tedy nick útulek Olomouc, netuší koho měl na úvodní stránce útulek Olomouc.

29.12.2015 15:39
rapotacka11

XXX.XXX.32.86

Sandra N.?

29.12.2015 15:41
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

rapotacka11 napsal(a):
Sandra N.?

Ne, ta má myslím nějakou wořešici, kterou si adoptovala jako štěně při focení nějakého charitativního kalendáře s tou herečkou z Ulice

29.12.2015 15:47
atika

XXX.XXX.213.155

Sestřička Kateřina

29.12.2015 15:48

Http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/269178/herecka-jana-strykova-35-ujala-se-zmucene-buldocky-babety.html

Tak jsem pohledala a už i vím, proč visela na stránkách útulku. Snad to není takový hřích.
Není sama, kdo adoptoval pejska, ale ne každý má natolik známou tvář, aby zaujala. A zrovna tady měla ta tvář pomoci.

29.12.2015 15:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/269178/herecka-jana-strykova-35-ujala-se-zmucene-buldocky-babety.html

Tak jsem pohledala a už i vím, proč visela na stránkách útulku. Snad to není takový hřích.
Není sama, kdo adoptoval pejska, ale ne každý má natolik známou tvář, aby zaujala. A zrovna tady měla ta tvář pomoci.

Není to hřích, ale je jí na můj vkus moc. Všude, kde se píše nebo mluví o množírnách a adopcích psů, je ona. A mně to prostě vadí
Sandra N. taky adoptovala, ale dočetla jsem se o tom jen v souvislosti s tím charitativním kalendářem.
No nevím, jak moc je známá tvář a zaujala, když ani nick útulek Olomouc neví, že ji měli na stránkách a Vám to taky dalo práci smajlík

29.12.2015 16:18

Fiona.Praha napsal(a):
Není to hřích, ale je jí na můj vkus moc. Všude, kde se píše nebo mluví o množírnách a adopcích psů, je ona. A mně to prostě vadí
Sandra N. taky adoptovala, ale dočetla jsem se o tom jen v souvislosti s tím charitativním kalendářem.
No nevím, jak moc je známá tvář a zaujala, když ani nick útulek Olomouc neví, že ji měli na stránkách a Vám to taky dalo práci smajlík

Dočetla byste se, že ji požádali, aby byla tváří určité kampaně, tak tou tváří byla. A byla všude tam, kde se o té kampani mluvilo.
Že mě ta kampaň minula, není jejich chyba. Nebo je, ale proto, že jí bylo málo - né moc.

29.12.2015 16:28
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Dočetla byste se, že ji požádali, aby byla tváří určité kampaně, tak tou tváří byla. A byla všude tam, kde se o té kampani mluvilo.
Že mě ta kampaň minula, není jejich chyba. Nebo je, ale proto, že jí bylo málo - né moc.

Já se nehádám.
Projevila jsem názor, že jsem ráda, že už tam ta dotyčná se svou fenkou není. Nic víc, nic míň.
Pak jsem i vysvětlila proč - pro mne je jí všude moc. Můj názor.
Mnohem víc než ona by mne třeba zajímaly adopce psů jiných "celebrit" a jejich příběhy.

Možná to sem úplně nepatří, ale... u koho je napsáno, že adoptoval?
https://www.facebook.com/NekupujAdoptuj/photos/a.467222016782651.1073741857.165158266989029/467222026782650/?type=3&theater

Podporují adopci všichni, ale fotky na mne působí - Hele, nechceš mít fotku v psím časopise? Proč ne? Tak jo, tohle podrž a sýýýýýýýýýýýýýr smajlík

29.12.2015 16:44
lavacca

XXX.XXX.164.49

Je to herečka Jana Stryková.

29.12.2015 16:49
lavacca

XXX.XXX.164.49

Fiona.Praha napsal(a):
Ne, ta má myslím nějakou wořešici, kterou si adoptovala jako štěně při focení nějakého charitativního kalendáře s tou herečkou z Ulice

Ta má voříška - fenku z Dogpointu. A ano, adoptovala ji na základě focení charitativního kalendáře, která je dílem herečky Patricie Solaříkové.

29.12.2015 16:52
lavacca

XXX.XXX.164.49

lavacca napsal(a):

Koukám, že už to tu je. :D Ok, musím si tu diskuzi vždy zaktualizovat než někomu odepíšu.

29.12.2015 16:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

lavacca napsal(a):
Ta má voříška - fenku z Dogpointu. A ano, adoptovala ji na základě focení charitativního kalendáře, která je dílem herečky Patricie Solaříkové.

Díky za doplnění
Sice moc společenské drby nečtu, nesleduji a když zahlédnu, tak si to moc nepamatuji, ale tyhle dvě si pamatuji díky psům.

29.12.2015 17:13

..."Pak jsem i vysvětlila proč - pro mne je jí všude moc. Můj názor."...
Jestli to nebude tím, že jste z Prahy, u nás na vsi jsem ji nepotkala, ani na plakátě smajlík A protože tu mám i blbý signál, nepotkala jsem ji ani v televizi smajlík.
Nehádám se, jen konstatuji.

29.12.2015 18:10
lavacca

XXX.XXX.164.49

Fiona.Praha napsal(a):
Díky za doplnění
Sice moc společenské drby nečtu, nesleduji a když zahlédnu, tak si to moc nepamatuji, ale tyhle dvě si pamatuji díky psům.

To já taky ne, ale z Dogpointu máme adoptované během 4 let 2 voříšky, takže jsem to viděla sdílené na jejich FB.

29.12.2015 18:30
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

lavacca napsal(a):
To já taky ne, ale z Dogpointu máme adoptované během 4 let 2 voříšky, takže jsem to viděla sdílené na jejich FB.

Já zas viděla, že si teď vzal Dogpoint 3 psy z Olomouce.
Viděla jsem v Olomouci Nikolu a myslela jsem, že je to TA Nikola a on je to TEN Nikola

29.12.2015 21:24

Herečka je tváří kampaně proti množírnám, skutečně se účastní akcí a má buldočku z množírny, kde rodila o sto šest, a není na tom fyzicky i psychicky vůbec dobře. Párkrát jsem na akcích fenečku viděla a panička má můj obdiv. Je dobře, že se o problému množíren mluví a za mě ať si její foto vidí klidně na každém rohu.

29.12.2015 22:33
lavacca

XXX.XXX.164.49

Fiona.Praha napsal(a):
Já zas viděla, že si teď vzal Dogpoint 3 psy z Olomouce.
Viděla jsem v Olomouci Nikolu a myslela jsem, že je to TA Nikola a on je to TEN Nikola

Jj, mají tam teď 3 pejsky z Olomouce, že by se do nich třeba mohl zamilovat někdo v okolí Prahy. :) Je fakt, že nemít jich už 6, tak hooodně zvažuji adopci Freddyho. Na první pohled mi padl do oka.

Faktem je, že koukám dle webu, že v Olomouci mají těch psů hodně, takže v Dogpointu se jim budou moci i víc věnovat, atd.

30.12.2015 08:09
samain

XXX.XXX.147.66

lavacca napsal(a):

Neznám.

30.12.2015 08:19
tereza.128

XXX.XXX.46.134

Nemůžete ten bulvár propírat jinde? Mě by spíš zajímalo, co je s tím buldokem, o něm byla tahle diskuze ne?

30.12.2015 09:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

tereza.128 napsal(a):
Nemůžete ten bulvár propírat jinde? Mě by spíš zajímalo, co je s tím buldokem, o něm byla tahle diskuze ne?

Tady se těžko něco věrohodného dozvíte.

31.12.2015 19:30
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Jsem si toho vědoma, ale díky čím dál více práce na Pc inzerce atd. prostě nestíháme vše. Navíc stejně chceme vždy být v kontaktu s potencionálním majitelem a tak se můžou na konkrétního psa informovat jak osobně tak telefonicky.

Nevím, jestli se tu ještě objevíte, ale mám "připomínku" k novým stránkám - psi k adopci v jedné dlouhé řadě nejsou asi dobrý nápad - myslím, že návštěvníky stránek nebude bavit rolovat až dolů.
Na stránkách jiného útulku jsem viděla také takhle psy v jedné dlouhé řadě, ale první byl ten "služebně" nejstarší pes v útulku, takže když jsem se chtěla podívat na ty novější nalezence, musela jsem to celé odrolovat (podle mne dobrá taktika).

Do nového roku 2016 přeji nalezencům teplé domovy a Vám zaměstnancům pevné nervy.

Andi

1.1.2016 20:51
Andi

XXX.XXX.106.62

Dobrý den, Eliot je stále nabízen k adopci, nicméně na svém facebooku si ho vystavuje i slečna Armani jakožto majitelka psa, údajně prý proto aby zmátly s Mackovou chovatelku, kde se Eliot nachází... náč takovéto jednání mi není vůbec jasné a asi vůbec nikomu, pořád to řešíme a zatím se nevzdáváme... zarážející spíš je, že sama paní Macková kdysi vystupovala jako majitelka "chovatelské stanice" ovšem chovala na psech s PP, štěňata bez PP, dvou různých ras... Jak se někdo kdo se prohlašuje za chovnou stanici aniž by ji ve skutečnosti byl, takto bezodhledně ke skutečné chovné stanici zachová, místo reprodukce štěňat začne "zachraňovat", je pro mě osobně nepochopitelné...

1.1.2016 20:58
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Andi napsal(a):
Dobrý den, Eliot je stále nabízen k adopci, nicméně na svém facebooku si ho vystavuje i slečna Armani jakožto majitelka psa, údajně prý proto aby zmátly s Mackovou chovatelku, kde se Eliot nachází... náč takovéto jednání mi není vůbec jasné a asi vůbec nikomu, pořád to řešíme a zatím se nevzdáváme... zarážející spíš je, že sama paní Macková kdysi vystupovala jako majitelka "chovatelské stanice" ovšem chovala na psech s PP, štěňata bez PP, dvou různých ras... Jak se někdo kdo se prohlašuje za chovnou stanici aniž by ji ve skutečnosti byl, takto bezodhledně ke skutečné chovné stanici zachová, místo reprodukce štěňat začne "zachraňovat", je pro mě osobně nepochopitelné...

Je to celé divné.
Chovatelka nemá FB, aby si toto také přečetla?
A jakou v celé kauze hrajete roli Vy?

Andi

1.1.2016 21:09
Andi

XXX.XXX.106.62

Jsem s chovatelkou v neustálém kontaktu, o všem co se děje ví... Moji snahou je celou situaci vyřešit pokud možno klidnou cestou, jelikož se jedná o velmi stresovou situaci především pro chovatelku a odrazit pokud možno útoky vůči její osobě...

1.1.2016 21:24
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Andi napsal(a):
Jsem s chovatelkou v neustálém kontaktu, o všem co se děje ví... Moji snahou je celou situaci vyřešit pokud možno klidnou cestou, jelikož se jedná o velmi stresovou situaci především pro chovatelku a odrazit pokud možno útoky vůči její osobě...

Myslím, že Eliota nezíská chovatelka zpět, kdyby se na hlavu postavila.
Takže maximálně nastrčit agenta, který získá Eliota na základě nějaké smlouvy a tu pak dát k přečtení právníkovi, jestli je vymahatelná. Pokud není, agent odprodá Eliota zpět chovatelce (možná už kastrovaného).
Ale těžko říct, jestli je zájem, aby někdo Eliota adoptoval, jestli si ho některá zúčastněná nechce nechat pro vlastní potřebu jako krycího psa.
Asi bych to zmedializovala být chovatelkou.

Andi

1.1.2016 21:53
Andi

XXX.XXX.106.62

Zvažujeme všechny možnosti, podrobněji to tady zatím probírat nebudu, pokud nastanou nějaké změny, budu zde informovat...
Omlouvám se všem z Vás kdo jste si poslali žádost do skupiny a zatím nebyla přijatá, musela jsem pozastavit všechny nově příchozí z důvodu nesmyslných útoku na chovatelku... hned jak se věci uklidní budou Vaše žádosti přijaty, skupina poté bude fungovat jako veřejná, kde bude možné podobné případy řešit a předávat si zkušenosti, zároveň děkuji Všem, kdo se zapojil, za veškeré rady, postřehy a snahu... Někteří z Vás se zapojili a doopravdy celé věci věnovali svůj čas a úsilí. Děkuji, že nezapomínáte být především lidmi vůči sobě navzájem...

1.1.2016 22:55
Home 4 Pets

XXX.XXX.4.247

Pokud to chcete vyřešit, musíte jít přes původního majitele. Ten je totiž jedinou spojkou, neb má smluvní vztah s chovatelkou, ale také s pí Mackovou, zatímco mezi chovatelkou a pí Mackovou žádný smluvní vztah není, tudíž není na co apelovat, co vymáhat. A stále není jasné, proč původní majitel zvolil cestu darování jakési cizí osobě, místo aby ho vrátil chovatelce, což by bylo logické a pro něj nejjednodušší. Není tedy nemožné, že si právě tohle řešení z nějakého důvodu nepřál a pak je pí Macková vázána ujednáním s ním.

3.1.2016 09:23
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Osobne bych se zde jiz nevyjadrovala, ale musim zde vyridit nazor meho kamarada a majitele Eliota.Hynenismus to je to co vam vzkazuje.Rozhodne si nepreje aby zde nekdo komentoval jeho zdravotni stav je svepravny a rozhodl se tak jak se rozhodl a mel k tomu vazne duvody. Vam se tady nebude sverovat a nebude ani zverejnovat smlouvu mezi nim a p.Mackovou.Andi vzkazuje, nez zacnete nekoho spinit a zverejnovat lzi v diskuzich, overte si informace, vypoustite zde nesmysly.Pani Mackova se ridi jen a jen tím na cem jsme se domluvili.Zamerte se svyma intrikama jinym smerem ja mam vse pravne podlozeno a padne duvody proc jsem se rozhodl takto!Dekuji ze je budete akceptovat.

3.1.2016 10:07
aj

XXX.XXX.50.88

To Amazonka: Za předpokladu, že váš příspěvek je pravdivý, tak tomu není co dodat a paní Macková je v právu. Jen škoda, že to sama neuvedla před časem, když přispívala do této diskuse. Stačilo uvést, že Eliota nevydá chovatelce, protože takové je přání majitele a byl by pokoj.

3.1.2016 11:04

amazonka10 napsal(a):
Osobne bych se zde jiz nevyjadrovala, ale musim zde vyridit nazor meho kamarada a majitele Eliota.Hynenismus to je to co vam vzkazuje.Rozhodne si nepreje aby zde nekdo komentoval jeho zdravotni stav je svepravny a rozhodl se tak jak se rozhodl a mel k tomu vazne duvody. Vam se tady nebude sverovat a nebude ani zverejnovat smlouvu mezi nim a p.Mackovou.Andi vzkazuje, nez zacnete nekoho spinit a zverejnovat lzi v diskuzich, overte si informace, vypoustite zde nesmysly.Pani Mackova se ridi jen a jen tím na cem jsme se domluvili.Zamerte se svyma intrikama jinym smerem ja mam vse pravne podlozeno a padne duvody proc jsem se rozhodl takto!Dekuji ze je budete akceptovat.

A nebo jsou to jen takové kecy v kleci.

3.1.2016 11:27
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

amazonka10 napsal(a):

Nově založený nicku, díky za reakci.
Musíte si vyjádřit za kamaráda? Proč? Nemusíte, nikdo to od Vás neočekává.
Je svéprávný, ale musíte se za něj vyjádřit Vy?
Když jste tedy údajný/á mluvčí údajného majitele a musíte se za něj vyjádřit, proč jste nenapsal/a odpověď na otázku, která tu proběhla - PROČ SE ELIOT NEVRÁTIL DO CHS?

P.S.
Sorry, ale z textu není poznat, jestli jste ta mluvčí nebo ten mluvčí majitele.
Nevím, co je "hynenismus", bylo myšleno hyenismus? Ale pak mi nedává smysl tak věta

3.1.2016 12:05
tereza.128

XXX.XXX.34.129

Taky mi to celé připadá trochu dost divné. Ti kterých se to týká, čili majitel a chovatelka, se ani jeden nevyjádřili, za oba mluví nějací samozvaní mluvčí.
Jediný, kdo tu komunikoval sám za sebe je paní Macková.
"Zoufalá chovatelka" je tak zoufalá, že je celou dobu raději zticha. Obhajuje ji tu kdosi, kdo nemá ke psovi žádná práva.
Majitel je na tom obdobně. Sám se nevyjádří, ale i za něho tu kdosi vypisuje. Důvody proč se zbavil psa jsou tak vážné, že musí navždy zůstat tajné.
Sorry, ale celá tahle záležitost začíná silně zavánět něčím podezřelým.

3.1.2016 17:44

tereza.128 napsal(a):
Taky mi to celé připadá trochu dost divné. Ti kterých se to týká, čili majitel a chovatelka, se ani jeden nevyjádřili, za oba mluví nějací samozvaní mluvčí.
Jediný, kdo tu komunikoval sám za sebe je paní Macková.
"Zoufalá chovatelka" je tak zoufalá, že je celou dobu raději zticha. Obhajuje ji tu kdosi, kdo nemá ke psovi žádná práva.
Majitel je na tom obdobně. Sám se nevyjádří, ale i za něho tu kdosi vypisuje. Důvody proč se zbavil psa jsou tak vážné, že musí navždy zůstat tajné.
Sorry, ale celá tahle záležitost začíná silně zavánět něčím podezřelým.

Je to celé divné. Chovatelka by mohla být zoufalá, kdyby pes vězel někde v blátě na dvoře, v útulku...Jestli zůstane tam, odkud jsou obrázky na FB, tak snad její zoufalost může pramenit hlavně z toho, že ho nemůže znovu prodat a z osobního odporu vůči momentální pečovatelce. Přece zájem chovatele je ten, aby se odchovanec měl dobře, pokud možno nejlépe. Jestli je to opravdu kryptorchid, tak ani kastrace nebude takové zlo ( vnitřní varle by mělo přijít prač určitě ). Možná ho použijí ke krytí fenky, co je tam s ním - to je sice prasárna, ale pejskovi to neublíží.

4.1.2016 04:52
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Za tim nehledejte zahady.Majitel je v nemocnici, vazne nemocny tohle je pro nej citlive a bolestive tema.Neni povinnen tady tomu samozvanemu tribunalu co odsuzuje lidi na zaklade mylnych informaci a domnenek, cokoliv vysvetlovat.Verejne zde nikoho hanit take nebude.Eliot neni pejsek na kryti a to vzkazuje i tem co meli zajem a penize na to, aby se mu operativne varlatko vratilo tam kam patri, odoperovala se packa, protoze ma dobrou krev, tak to je prasarna.Nevime kdo za tim stoji, ale na Eliotkovi nikdo vydelavat a kseftarit nebude, proto je tam kde je.Je to jeho rozhodnuti a to vzkazuje i do te uzavrene skupiny, intriky a hyenismus.

4.1.2016 04:56
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Za tim nehledejte zahady.Majitel je v nemocnici, vazne nemocny tohle je pro nej citlive a bolestive tema.Neni povinnen tady tomu samozvanemu tribunalu co odsuzuje lidi na zaklade mylnych informaci a domnenek, cokoliv vysvetlovat.Verejne zde nikoho hanit take nebude.Eliot neni pejsek na kryti a to vzkazuje i tem co meli zajem a penize na to, aby se mu operativne varlatko vratilo tam kam patri, odoperovala se packa, protoze ma dobrou krev, tak to je prasarna.Nevime kdo za tim stoji, ale na Eliotkovi nikdo vydelavat a kseftarit nebude, proto je tam kde je.Je to jeho rozhodnuti a to vzkazuje i do te uzavrene skupiny, intriky a hyenismus.

4.1.2016 04:57
amazonka10

XXX.XXX.168.68

4.1.2016 07:56
Boticelli

XXX.XXX.42.214

aj napsal(a):
To Amazonka: Za předpokladu, že váš příspěvek je pravdivý, tak tomu není co dodat a paní Macková je v právu. Jen škoda, že to sama neuvedla před časem, když přispívala do této diskuse. Stačilo uvést, že Eliota nevydá chovatelce, protože takové je přání majitele a byl by pokoj.

Hezký den, paní chovatelka Lišková od doby kdy mi telefonovala ví, že bývalý majitel Eliotka, jí nechtěl Eliotka vrátit... více se již nebudu vyjadřovat, až bude mít Eliotek nový domov pošlu p. Liškové fotky... Milana Macková.

Andi

18.1.2016 19:30
Andi

XXX.XXX.106.62

Tak hlavně že jste pí. Liškovou informovala o tom, že má Eliot nový domov jak jste slíbila to je důležitý že dostojíte svému slovu, tady je aspon vidět co jste za člověka a že byl pes předán Armani ale do zblbnutí se zde tvrdilo že pes u Armani není a že hledá nový domov, a ejhle našel ho u Armani, smutný je to smutný. Ale neprotiřečíte si poprvé, že například když si dáte na fb dojemné foto "nechovejte adoptujte" a v minulosti jste chovala na psech s pp, štěňata bez pp to je mi tedy prozření. Styďte se, jednou se Vám to všechno vrátí, ruka ruku myje až dokud ruka ruku neutrhne...

18.1.2016 19:42
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Andi napsal(a):
Tak hlavně že jste pí. Liškovou informovala o tom, že má Eliot nový domov jak jste slíbila to je důležitý že dostojíte svému slovu, tady je aspon vidět co jste za člověka a že byl pes předán Armani ale do zblbnutí se zde tvrdilo že pes u Armani není a že hledá nový domov, a ejhle našel ho u Armani, smutný je to smutný. Ale neprotiřečíte si poprvé, že například když si dáte na fb dojemné foto "nechovejte adoptujte" a v minulosti jste chovala na psech s pp, štěňata bez pp to je mi tedy prozření. Styďte se, jednou se Vám to všechno vrátí, ruka ruku myje až dokud ruka ruku neutrhne...

Jestli jsem dobře pochopila, pes "skončil" tam, kde celou dobu byl, resp. získal tam trvalý domov po dlouhé a pečlivém hledání a prověřování zájemců. U fenky stejného plemene, která z něj teda rozhodně neměla radost. Co dodat? Humbuk a mnoho slov a výsledek?

18.1.2016 21:27
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Je zajimavé, ze vetsina pisalku nevi a nezna celou situaci.Urazek a lzi jste sem napsali dost. Nevim kde berete tu vasi jistotu a drzost urazet lidi. Zajimalo by me kdo z vas zvedne zadek od pocitace a jde do terenu za kazdeho pocasi, kdo z vas obetuje svuj osobni zivot k zachrane zvirat.Pomluvy a lzi to vam jde dobre.Andy se zde povedlo na zaklade nepravdivych inf.rozpoutat nechutne utoky, zvlastni zabava.A ted pro ty slusne, Eliotek se ma dobre a damy ta podlaha je drevena.Sofina a Eliot si spolu hraji, spi v pelisku, chtelo to jen cas a to pochopi kazdy kdo s pejskama pracuje, kastrace a vyndani varlatka probehne po pohlavni zralosti a to je po 1roce.Majitel a Armani jsou pratele a on si pral aby Eliot mel domov u ni.Veskere utoky zde vedene jsou nechutne a presahuji ramec lidskosti a slusnosti jak zde tak v te uzavrene skupine kde to vede pochopitelne Andy a p.Liskova jak jinak nez vulgarne a lzive.

18.1.2016 21:37
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Na zaklade utoku a pomluv o nemoci byvaleho majitele zvazujene podani stiznosti na CMKU a budeme pozadovat kontrolu cinnosti chovne stanice jelikoz prodej nemocneho pejska jako je Eliot neni ojedinely.

18.1.2016 21:37
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Na zaklade utoku a pomluv o nemoci byvaleho majitele zvazujene podani stiznosti na CMKU a budeme pozadovat kontrolu cinnosti chovne stanice jelikoz prodej nemocneho pejska jako je Eliot neni ojedinely.

18.1.2016 21:44
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

Tu tajemnou vánoční sbírku dělala Armáni pro sebe ?

https://www.facebook.com/groups/480130455481212/?fref=ts.

18.1.2016 21:49
aj

XXX.XXX.50.88

Hlavně tedy nevím, co jako bude řešit ČMKU ? Pomluvy ? To si jako někdo vážně myslí, že to spadá do kompetence ČMKÚ ?

18.1.2016 22:15
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Pomluvy urcite ne, ale chovnou stanici kde se opakovane prodavaji nemocni pejskove a nekale praktiky ktere snadno dokazeme to je jiste zajimat bude.Vim moc dobre na co je CMKU, mam take chovnou stanici. A Armani nema zapotrebi delat zadne sbirky ani tajemne ta od zacatku hradila vet.osetreni, takze zase damy pomluva je treba si zjistit pravdu nez zacnete urazet a napadat, mozna je slusnost se omluvit.Tu vasi Armani nezname.

18.1.2016 22:49
aj

XXX.XXX.50.88

To se moc často nevidí. V jednom příspěvku si stěžovat na pomluvy a zároveň pomlouvat.

18.1.2016 23:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

Amazonka10
Lidi se jí ptali - neodpověděla...

19.1.2016 06:04
TBerry

XXX.XXX.32.100

amazonka10 napsal(a):
Pomluvy urcite ne, ale chovnou stanici kde se opakovane prodavaji nemocni pejskove a nekale praktiky ktere snadno dokazeme to je jiste zajimat bude.Vim moc dobre na co je CMKU, mam take chovnou stanici. A Armani nema zapotrebi delat zadne sbirky ani tajemne ta od zacatku hradila vet.osetreni, takze zase damy pomluva je treba si zjistit pravdu nez zacnete urazet a napadat, mozna je slusnost se omluvit.Tu vasi Armani nezname.

To je mi ale novinka, že angličtí buldoci na tom se zdravím nejsou zrovna nejlíp.. To rovnou podejte stížnost na všechny chovatele těchto psů..

19.1.2016 06:08
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Nemam zajem se zde vice vyjadrovat jsou to fakta a kdo ma zajem a nema nic jineho na praci at zde dal siri ty svoje "moudra".

19.1.2016 08:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

rapotacka11 napsal(a):
Amazonka10
Lidi se jí ptali - neodpověděla...

A tahle , co všechno ví, taky ne.

19.1.2016 09:24
Šarina

XXX.XXX.231.146

Ať je to, jak je to (jako člověk zvenčí se v tom vůbec nevyznám a k pejskovi, o kterého šlo, se vyjadřovat nebudu) tak ta fejsbůková skupina, na kterou tu byl odkaz ("Vánoční překvapení :o)"- i ten název je kouzelný) působí tak strašně nevěrohodně, že to je až k neuvěření, jestli jim tam lidi ("lidičky") opravdu posílali peníze ("penízky") na granule ("granulky").

Mimochodem, nejsem si úplně jistá... školy nemám... ale nevztahuje se na pořádání sbírek náhodou Zákon 117/2001 Sb.?

19.1.2016 13:34
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Ano vztahuje jen nechapem proc se zde resi sbirka osoby, ktera s Eliotem ani s nama nema nic spolecneho.Ale zde to tak chodi jako napadani lidi, ktery pomohli a splnili prani majitele.Majitel kontaktoval chovatelku a informoval ji o zdravotnim stavu Eliota, prestala komunikovat a jeste uverejnila fotky z vyletu do C.Budejovic dve ulice od bydliste Eliota tak ted nejak nechape srdcervouci sceny pani chovatelky a hnusne napadani lidi ktery mu pomohli v nejtezsi chvili jeho zivota.Smutne, ale pro nas je podstatne ze Eliot se ma uzasne v milujici rodine a majitel dekuje vsem lidickam ktery vydrzeli tu spinu, urazky a natlak.

19.1.2016 13:38
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Ano vztahuje jen nechapem proc se zde resi sbirka osoby, ktera s Eliotem ani s nama nema nic spolecneho.Ale zde to tak chodi jako napadani lidi, ktery pomohli a splnili prani majitele.Majitel kontaktoval chovatelku a informoval ji o zdravotnim stavu Eliota, prestala komunikovat a jeste uverejnila fotky z vyletu do C.Budejovic dve ulice od bydliste Eliota tak ted nejak nechape srdcervouci sceny pani chovatelky a hnusne napadani lidi ktery mu pomohli v nejtezsi chvili jeho zivota.Smutne, ale pro nas je podstatne ze Eliot se ma uzasne v milujici rodine a majitel dekuje vsem lidickam ktery vydrzeli tu spinu, urazky a natlak.

19.1.2016 13:39
amazonka10

XXX.XXX.168.68

19.1.2016 13:39
amazonka10

XXX.XXX.168.68

19.1.2016 13:40
amazonka10

XXX.XXX.168.68

19.1.2016 18:35
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

amazonka10 napsal(a):

To "majitel" děkuje Vaším příspěvkem tady úžasným "lidičkám" na ifauně?

19.1.2016 19:41
TBerry

XXX.XXX.32.122

Šarina napsal(a):
Ať je to, jak je to (jako člověk zvenčí se v tom vůbec nevyznám a k pejskovi, o kterého šlo, se vyjadřovat nebudu) tak ta fejsbůková skupina, na kterou tu byl odkaz ("Vánoční překvapení :o)"- i ten název je kouzelný) působí tak strašně nevěrohodně, že to je až k neuvěření, jestli jim tam lidi ("lidičky") opravdu posílali peníze ("penízky") na granule ("granulky").

Mimochodem, nejsem si úplně jistá... školy nemám... ale nevztahuje se na pořádání sbírek náhodou Zákon 117/2001 Sb.?

Vidíte a já husa hloupá se snažím peníze vydělávat poctivou prací přitom stačí narazit na dostatečně.. ehm dejme tomu jednoduché "lidičky" a "penízky" se mi budou kutálet samy od sebe

19.1.2016 19:44
Šarina

XXX.XXX.231.146

TBerry napsal(a):
Vidíte a já husa hloupá se snažím peníze vydělávat poctivou prací přitom stačí narazit na dostatečně.. ehm dejme tomu jednoduché "lidičky" a "penízky" se mi budou kutálet samy od sebe

Ale musej bejt na kvalitní granulky

19.1.2016 19:54
TBerry

XXX.XXX.32.122

Šarina napsal(a):
Ale musej bejt na kvalitní granulky

Ale nemusím poskytnout nějaký důkaz o koupi ne? Stačí napsat, že pejsánkům moc chutnaly a lidičky snad uvěří a kdyby ne, tak jim řeknu, že jsou hnusní závistivci a umí jen házet špínu, nenávist a dělají na mě nátlak

21.7.2016 22:26
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Při hledání úplně jiné diskuse jsem narazila na tuhle.

Nevíte někdo, jak to dopadlo s Eliotem?

21.7.2016 22:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.172

To byl ten chudáček pudlík ?

21.7.2016 22:32

rapotacka11 napsal(a):

Anglický buldok.

21.7.2016 22:34
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

rapotacka11 napsal(a):

Pudlík byl Archie a diskuse se snad jmenovala - Jak vrátit psa chovatelce nebo tak nějak.

21.7.2016 22:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.172

Anglický buldok.

Vzpomněla jsem si.
Teď si říká any any.
Chudáci zvířata...

22.7.2016 06:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

rapotacka11 napsal(a):
Vzpomněla jsem si.
Teď si říká any any.
Chudáci zvířata...

Kdo si říká any any? Eliot?

22.7.2016 06:49
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Zdravím Eliot se má výborně což ví dobře i paní chovatelka Lišková.Vaše prognozy nevyšly.

22.7.2016 06:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.172

Fiona.Praha napsal(a):
Kdo si říká any any? Eliot?

Ne.Ta paní, co pořádala tu vánoční sbírku.
Jak si měnila "jméno". (na FB)
Nečela jsem to celé znova.
Myslím, že u ní tenkrát skončil Eliot ? (andrea?)
Přála bych mu klidný život...

22.7.2016 07:08
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

rapotacka11 napsal(a):
Ne.Ta paní, co pořádala tu vánoční sbírku.
Jak si měnila "jméno". (na FB)
Nečela jsem to celé znova.
Myslím, že u ní tenkrát skončil Eliot ? (andrea?)
Přála bych mu klidný život...

Snad se dobře má, i když se pravdu nedozvíme, si myslím.
Koncem roku toho bylo na sociálních sítích mnoho a dnes paradoxně po Eliotovi v podstatě "neštěkne pes"

Na diskusi jsem narazila omylem (chtěla jsem vědět, jestli tu nebylo téma záchranářský výcvik nebo pes záchranář... a vypadlo na mne tohle, tak jsem se začetla).

22.7.2016 07:26
amazonka10

XXX.XXX.168.68

A ještě majitelka Eliota nepořádá žádné sbírky nemá to za potřebí a bylo by dobré než začnete kohokoliv osočovat zjistit si alespon´základní info.

22.7.2016 07:38
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

amazonka10 napsal(a):
A ještě majitelka Eliota nepořádá žádné sbírky nemá to za potřebí a bylo by dobré než začnete kohokoliv osočovat zjistit si alespon´základní info.

Trošku mi uniká smysl těchto "výkřiků".
Proč tady píšete, že něčí prognozy nevyšly a že si má někdo zjistit základní info?
To nemůžete napsat, co s Eliotem je (pokud to teda víte)? Nebo je to tajné?

22.7.2016 08:37
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Info kterému tady uvěříte může dát p.Lišková ona ví jak se Eliot má.Stačí si přečíst celou diskuzi plnou lží, urážek a osočování to nejsou výkřiky to je skutečnost.

22.7.2016 09:44
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Tajné to rozhodně není a jak jsem už psala výše má se výborně.

22.7.2016 14:50
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

amazonka10 napsal(a):
Tajné to rozhodně není a jak jsem už psala výše má se výborně.

Nemám FB, zakládat si ho nebudu, abych si zjišťovala "základní informace".
Díky za fotky, je z něj "kus chlapa" a očividně je ve společnosti dalšího buldoka nebo buldoky, takže asi tam, co se tady psalo, že tam není a nebude (fenka, která s ním měla problém). Vypadá spokojeně, díky za info.

22.7.2016 15:29
balisek

XXX.XXX.131.211

Když už jsme u toho, tuší někdo, jak dopadl ten chudák pudl Archie?

22.7.2016 16:30
amazonka10

XXX.XXX.168.68

Ono to chtělo čas ale tady něco vysvětlovat nemělo cenu.P.Maškova má veškerý info i fotky, myslím že má milující
rodinu a je. šťastný.

23.7.2016 08:32
fikovnice

XXX.XXX.30.49

amazonka10 napsal(a):
Eliot.

Který je Eliot? Rozhodně ne ten první na fotce nebo se mýlím? Soudím dle toho, že není totožný s tím, co je na fotce v bazénu...

23.7.2016 19:09
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

fikovnice napsal(a):
Který je Eliot? Rozhodně ne ten první na fotce nebo se mýlím? Soudím dle toho, že není totožný s tím, co je na fotce v bazénu...

A ten druhý?

23.7.2016 22:45
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Fiona.Praha napsal(a):
A ten druhý?

Ano, ten druhý - snažila jsem se jej zkoumat - by to být mohl. Ale mělo to být u té fotky nějak líp popsáno, takto to opět zavání jakýmsi matením...

24.7.2016 08:56
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

fikovnice napsal(a):
Ano, ten druhý - snažila jsem se jej zkoumat - by to být mohl. Ale mělo to být u té fotky nějak líp popsáno, takto to opět zavání jakýmsi matením...

Myslím, že ten první pes na druhé fotce je ta fenka, u které původně byl, ona s ním měla problém a nakonec tam zase skončil. Tak mi to vyplynulo z celé původní diskuse.
Vypadá spokojeně a to je hlavní.

30.11.2017 04:41
Ebra

XXX.XXX.191.130

rapotacka11 napsal(a):
To je asi ona. Ta co si mění jména.....
Https://www.facebook.com/groups/480130455481212/?fref=ts.

Sledoval někdo podrobněji tento odkaz ? Ta osoba co si ráda mění jména a vybírá peníze od lidí ? Při nazvání věcí pravými jmény se to jmenuje PODVOD máte k tomuto případu někdo jakékoli poznatky ? Nebo to vyšumělo doztracena ?

15.10.2018 07:03
Ebra

XXX.XXX.191.130

Fiona.Praha napsal(a):
Myslím, že spojení nemusí být žádné. Je možné, že si paní Macková jede sama na svoje triko. Mohla uzavřít i ústní dohodu s majitelem.
O dočasky jsem se jeden čas zajímala, zaregistrujete se kdesi anonymně a když je potřeba tak Vám někdo zavolá a psa přiveze i s granulema. Nabízíte psa sama a nabízejí ho i ostatní, nevím přesně kdo to je, jestli další dočaskáři nebo nějaký spolek nebo někdo, kdo bude nakonec inkasovat peníze. Dočaskář adopční poplatek neinkasuje. Dočaskář se o psa může starat, proplatí mu veterinu, pokud je potřeba a přivezou granule. Vše by probíhalo z ručky do ručky, bez dokladů.
Takhle to bylo před pár lety, když jsem ještě věřila na nějaké záchrany a adopce nechtěných psů jako dobrý skutek. Takže pro mne, jako zaměstnanou, to nepřipadalo v úvahu, protože by byl cizí pes v cizím prostředí celý den doma, společnost by mu dělaly moje fenky. No a výpověď bych tedy kvůli dočaskování nedala a na mateřskou jsem se už nechystala. Nevím, jak to probíhá v současné době.
Dnes už jsem na pohádky o dobrých skutcích stará.
Myslím, že jsme všichni četli příběhy o spolcích a podobných zařízeních, které si díky příspěvkům naivních důvěřivých lidí, kteří si myslí, že dělají dobrý skutek pro psy, zařídily slušné živobytí pro své členy, resp. vedení. Nebo mají nové domy, opravují staré statky, rekonstruují domy. Vždy mne jen napadne otázka - kde vzal spolek, založený jako zájmové sdružení, na opravu domu, koupi domu, rekonstrukci domu,...

SAMOZŘEJMĚ, NEMUSÍ TO PLATIT 100% PRO VŠECHNY DOČASKY, ÚTULKY, DEPOZITA, AZYLY A SPOLKY.

Tak jsem si dnes vzpomněla na Eliotka a nahlédla jsem tady, zda se nedzvím jaký je jeho další osud....a v diskuzi čtu toto, takže třeba napoví tento odkaz zda a jaká je souvislost mezi LOZ Písek a paní Mackovou http://www.kidslovedogs.org/cz/utulky/loz-pisek-docasna-ci-dlouhodoba-pece/.

15.10.2018 09:27
Boticelli

XXX.XXX.214.44

Žvejk - Eliot je stále u Andrejky , které p. Lišková lajkuje příspěvky na FB . Než tu budete zase šířit pomluvy , zavolejte si p. Líškové .Eliot se má dobře . Za Eliota jsem já - Milana Macková nevzala ani korunu . a souvislost s LOZ Písek - od r. 2013 jsem členka ligy a vedu útulek pod LOZ Písek .

16.10.2018 11:06
Ebra

XXX.XXX.191.130

idylka

Přidejte reakci

Přidat smajlík