Test pro zájemce o štěně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2016 07:31
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Tohle jsem před chvilkou četl, a připadá mi to naprosto kouzelné!
-
* Vylij studenou vodu na koberec a proběhni se tudy bosky a potmě.
* Hned po probuzení se postav do deště (zůstaň tam tak dlouho, dokud bude tma) a usilovně opakuj "Hodný, čůrej, pospěš si, dělej."
* Vyválej své nejlepší oblečení v psích chlupech. Pro světlé oblečení použij tmavé chlupy, pro tmavé oblečení zase světlé. Kromě toho nech pár chlupů (na barvě nezáleží) zaplavat zahřívací kolo v ranní kávě.
* Hraj si s mokrým oslizlým tenisákem, nech si ho párkrát sklouznout po obličeji.
* Sprintuj v ponožkách sněhem přes dvůr, abys rychle zavřel branku do zahrady.
* Vysyp kolem sebe koš čistého prádla k vyžehlení a roztahej to po celém domě.
* Vyskoč z křesla těsně před koncem svého oblíbeného televizního pořadu a upaluj ke dveřím s křikem: "Ne, ne, udělej to až venku." Zmeškej konec tohoto pořadu.
* Nechej své špinavé spodní prádlo ležet v obýváku, protože tam jej stejně donese. Zejména pokud budeš mít zrovna návštěvu.
* Vylej ráno na podlahu čokoládový puding a teprve až příjdeš z práce tak to smíš uklidit.
* Vezmi vrtačku a vrtej dírky do nohou jídelního stolu - on zde bude zanedlouho pokračovat.
* Na procházce nesmíš jít po chodníku, ale křížem krážem přes bláto a louže. Dbej na to, abys měl kalhoty a boty pořádně špinavé.

Jestli Ti nic z toho nepřide, ani po každodenním opakování, jako únavné, zbytečné, obtěžující, pak Ti gratuluji. Můžeš si pořídit psa..

-

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2016 07:42

5.8.2016 08:24
olga

XXX.XXX.150.229

Přesné smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.8.2016 08:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Hodonak napsal(a):
Tohle jsem před chvilkou četl, a připadá mi to naprosto kouzelné!
-
* Vylij studenou vodu na koberec a proběhni se tudy bosky a potmě.
* Hned po probuzení se postav do deště (zůstaň tam tak dlouho, dokud bude tma) a usilovně opakuj "Hodný, čůrej, pospěš si, dělej."
* Vyválej své nejlepší oblečení v psích chlupech. Pro světlé oblečení použij tmavé chlupy, pro tmavé oblečení zase světlé. Kromě toho nech pár chlupů (na barvě nezáleží) zaplavat zahřívací kolo v ranní kávě.
* Hraj si s mokrým oslizlým tenisákem, nech si ho párkrát sklouznout po obličeji.
* Sprintuj v ponožkách sněhem přes dvůr, abys rychle zavřel branku do zahrady.
* Vysyp kolem sebe koš čistého prádla k vyžehlení a roztahej to po celém domě.
* Vyskoč z křesla těsně před koncem svého oblíbeného televizního pořadu a upaluj ke dveřím s křikem: "Ne, ne, udělej to až venku." Zmeškej konec tohoto pořadu.
* Nechej své špinavé spodní prádlo ležet v obýváku, protože tam jej stejně donese. Zejména pokud budeš mít zrovna návštěvu.
* Vylej ráno na podlahu čokoládový puding a teprve až příjdeš z práce tak to smíš uklidit.
* Vezmi vrtačku a vrtej dírky do nohou jídelního stolu - on zde bude zanedlouho pokračovat.
* Na procházce nesmíš jít po chodníku, ale křížem krážem přes bláto a louže. Dbej na to, abys měl kalhoty a boty pořádně špinavé.

Jestli Ti nic z toho nepřide, ani po každodenním opakování, jako únavné, zbytečné, obtěžující, pak Ti gratuluji. Můžeš si pořídit psa..

-

Ještě mi tam chybí do krve dokousané ruce, a oškubané nohavice

5.8.2016 10:08
inusanka

XXX.XXX.98.58

Fakt musíte i takovýto dlouhý příspěvek celý citovat?
Jo a ještě se zapomnělo na nové boty vhodně upravené vzorečkem nových zoubků
Kdo má psa a měl někdy štěně si určitě rád vzpomene na stav domácnosti při návratu domů.

5.8.2016 10:14
Iliena

XXX.XXX.112.14

5.8.2016 12:00
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Přidala bych:

pokud máte dlouhé vlasy, okudlejte si je co do nejzubatějšího účesu (protože on v tom bude později pokračovat)

naházejte pár pískacích hraček do prostoru, nařiďte si budík na tak 3:00 ráno a až vás vyděšené probudí vyběhněte do zahračkovaného prostoru.

rozmočte několik katronů, přilepte je na dlaždice a nechte je tam zaschnout, abyste je následně museli důkladně odmýt.

rozsypte po bytě hlínu a rozlámejte několik kytek.

až půjdete na toaletu, prohoďte dveřmi roli toaletního papíru tak, aby se co nejvíce rozmotala, ale vy ji neměli v dosahu

běhejte co nejrychleji v nejnevhodnějším počasí, oblečení a situaci za domem a volejte Dáš to sem, fuj je to, ty prase jedno!

a našlo by se toho...

5.8.2016 13:17
inusanka

XXX.XXX.98.58

- omotejte si preventivně ledničku gumicukem, pokud se chystáte na žravého obříka
- naučte se sedět v jiném než oblíbeném křesle
- tři čtvrtiny postele zahraďte, abyste museli spát na té zbývající čtvrtce
- preventivně umístěte nějakou mršinu tak, abyste ji museli alespoň půl hodiny čuchat, stačí značně rozleželá ryba.

5.8.2016 13:26
koňadra

XXX.XXX.128.31

Tak tohle všechno, když si přečte někdo neznalý, kdo si bude chtít pořídit psa, tak to ho musí spolehlivě odradit
Ale všechno je pravda! Jen je fakt, že každý pes většinou dělá jen něco z těch vyjmenovaných kousků. Jsou jen naprosto tvrdé výjimky, které dělají všechno. Ale jde také o to, k čemu mají příležitost. Pes, žijící na zahradě, nebude rabovat ledničku, odpadkový koš apod., ale zase spolehlivě vytrhá kytky, rajčata, sklidí za nás úrodu jahod, okouše všechny mladé stromky, nadělá díry po celé zahradě, atd. atd.

5.8.2016 13:29
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

A co teprve boty! Jo fajn, chlapské to se nějak snese. Ale lodičky a ženské boty celkově, hmm, na to jsou sakra dámy citlivé. Některé.

5.8.2016 13:40

běhejte co nejrychleji v nejnevhodnějším počasí, oblečení a situaci za domem a volejte Dáš to sem, fuj je to, ty prase jedno!

Tak fakt se bavím

5.8.2016 13:48
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Dál mě napadá:

naučte se dobře skákat tzv. "rybičku" a trénujte toto na všech možných površích a nejlépe za prudkého deště, do bláta a rozbředlého sněhu.

nacpěte bačkoru do skartovačky a snažte se ji co nejrychleji vypáčit.

Majitelé velkých psů by měli také natrénovat : zahákněte vodítko o tyč v tramvaji a vystupte, držte konec pevně v jedné ruce a počkejte až se zavřou dveře, poté se pevně zapřete do asfaltu a připravte se na moment, kdy se tramvaj rozjede a škubne vám ramenem.

5.8.2016 14:31
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, oni nejsou jen psi venkovní a domácí, ale jsou i psi venkodomácí. Majitelé těchto kalamit znají obojí.

5.8.2016 14:55

Já bych ještě doplnila něco pro dámy (naštěstí znám jen z doslechu) - cvičně si roztrhat nejoblíbenější a pokud možno nejdražší kousky prádla. Pánové by pak měli vzít do ruky kudlu a rozrýpat si nějakou elektroniku, na které hodně lpí.

Design by Enzi

5.8.2016 19:41
noemi

XXX.XXX.64.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já bych ještě doplnila něco pro dámy (naštěstí znám jen z doslechu) - cvičně si roztrhat nejoblíbenější a pokud možno nejdražší kousky prádla. Pánové by pak měli vzít do ruky kudlu a rozrýpat si nějakou elektroniku, na které hodně lpí.

Design by Enzi

Známe reálně .

Dcera si koupila relativně drahou podprsenku, měla ji na sobě 2x .
Pak se naše chlupaté zlaťušo rozhodlo vyzkoušet, jak chutná zapínání. Povedlo se.
Krajkový kousek prádla byl tudíž nepoužitelný a letěl do koše.

5.8.2016 19:54

- "omotejte si preventivně ledničku gumicukem, pokud se chystáte na žravého obříka"-
na to nemusíte mít obříka, stačí vynalézavé střední plemeno,
- a když zapomenete, nezapoměňte se cestou z práce stavit pro něco k večeři - v lednici toho moc nezbyde.

5.8.2016 20:01

Ale zase : Pes v bytě ponechávaný svému osudu vás naučí pořádku, jak by to nikdo jiný nesvedl :
Nezapomenete před odchodem z domu vynést odpadky
Nezapomenete nádobí od snídaně na stole
Nezapomenete uklidit boty do šatny či botníku
Ano, a nezapomenete na židli ( křesle) kousky prádla či šatstva
A ani náhodou nezapomenete při odchodu zamknout ( byt, kancelář ), pokud nechcete, aby se pes vypustil na procházku a dotyčné prostory nechal dokořán
( Jestli máte návod, jak psa naučit, aby za sebou zavřel - sem s ním !).

5.8.2016 20:02
Barbora2

XXX.XXX.241.203

A co třeba vysypejte si odpadkový koš po kuchyni a předsíni a vše vysypané důkladně procupujte. Zašpinění se proběhněte zbytkem bytu.

Nalijte si vodu na plovoucí podlahu a nechte ji celý den likvidovat.

5.8.2016 20:46

Barbora2 napsal(a):
A co třeba vysypejte si odpadkový koš po kuchyni a předsíni a vše vysypané důkladně procupujte. Zašpinění se proběhněte zbytkem bytu.

Nalijte si vodu na plovoucí podlahu a nechte ji celý den likvidovat.

Jo tak s tím košem mě to taky napadlo a ještě snad sežerte z koše igelitový pytlík nebo jiný nesmysl a když půjdete kakat, tak zkoumejte, zda to vyšlo ven... ...

5.8.2016 20:48

Ale zase : Pes v bytě ponechávaný svému osudu vás naučí pořádku, jak by to nikdo jiný nesvedl :
A ani náhodou nezapomenete při odchodu zamknout ( byt, kancelář ), pokud nechcete, aby se pes vypustil na procházku a dotyčné prostory nechal dokořán

Naprost souhlas, ale i cvičený mistr tesař se někdy utne a něco opomene, v tom případě, ale neopomene pes tohoto náležitě využít, dle hesla "vždy ve střehu"

5.8.2016 20:48
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Design by Enzi

Ja třeba musím každý týden kupovat nové spodní prádlo... hajzlik si ho pracně vytaha z pradelniho koše a moc mu chutná..

5.8.2016 20:51

No vážení tak toto téma mi připomíná situaci "strašně zlobivého a vzteklého lidského spratka viděti=nejlepší antikoncepce"...tak toto je antikoncepce na psy

5.8.2016 21:25
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Tak fakt se bavím

Před svými sousedy neste v průhledném sáčku značně zapáchající lejno - s omluvným výrazem!

5.8.2016 21:30
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
Před svými sousedy neste v průhledném sáčku značně zapáchající lejno - s omluvným výrazem!

Dodatek: cestou s lejnem v ruce se potkejte s mužem/ženou, který/á se Vám líbí a Vy o něj/ni usilujete...

5.8.2016 22:09

fikovnice napsal(a):
Dodatek: cestou s lejnem v ruce se potkejte s mužem/ženou, který/á se Vám líbí a Vy o něj/ni usilujete...

Tak v mém věku by to bylo spíš plus - nebudu zacházet do podrobností. smajlík

5.8.2016 22:24

No je pravda, že do příchodu potvory na lince nikdy takový pořádek nebyl. Resp. nebylo tam pusto prázdno. I tak zkušebně ručkuje kolem celého obvodu x krát denně, když si myslí, že ho nikdo nevidí. Kdyby náhodou.

6.8.2016 08:00
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Design by Enzi

No když Vy mu pod nos strkáte nakousnuté jablko, no tak to se nedivte.
Být to nějaká Lumie od MS, ani se ji nedotkne.

6.8.2016 08:20
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Nepamatujete si někdo, které vlákno bylo o těch nechtěných 11 medvíďatech (kříženci moskeváka a ještě něčeho, myslím)?
Majitelé je nechtěli, tak byli odchováni na lahvičce.
Nemůžu to najít

6.8.2016 08:23

Fiona.Praha napsal(a):
Nepamatujete si někdo, které vlákno bylo o těch nechtěných 11 medvíďatech (kříženci moskeváka a ještě něčeho, myslím)?
Nemůžu to najít

Vlakno nevím, ale odchovala je Bodlinka.

6.8.2016 08:29
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Vlakno nevím, ale odchovala je Bodlinka.

Škoda.
Myslela jsem, že popotáhnu vlákno a možná uvidím medvíďata zase trošku větší
Už to musí být medvědi a nejenom medvíďata

6.8.2016 10:44
Barbora2

XXX.XXX.241.203

K tomu omluvnému výrazu s lejnem mě ještě napadlo.

Zaštěkejte pořádně na každého souseda, kterého nečekaně potkáte (třeba po výstupu z výtahu) a potom se omlouvejte, že hlídáte.

Počůrejte omítku ve vchodu vašeho bytového domu. (fakt bych zavraždila toho, kdo tam toho psa nechal nachcat poprvé, teď už si dávám pozor, ale prvně jsem to nevěděla a pes to samože cítil, tak to tam šel přečůrat a protože bylo načůráno nahoře, tak vím, že to můj nebyl první).

6.8.2016 11:09

Fiona.Praha napsal(a):
Škoda.

Tu https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3121257/krizenci-kavkazaka-a-moskevaka.

6.8.2016 11:23
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Tu https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3121257/krizenci-kavkazaka-a-moskevaka.

Díky, ale ještě někde byla další diskuse, kde byly i fotky

6.8.2016 11:39

Fiona.Praha napsal(a):
Škoda.

Už jsou to medvědi:)

ale u mě už nebydlí.

6.8.2016 11:43
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

ale u mě už nebydlí.

Nádhera, díky

6.8.2016 14:06

No je pravda, že do příchodu potvory na lince nikdy takový pořádek nebyl. Resp. nebylo tam pusto prázdno. I tak zkušebně ručkuje kolem celého obvodu x krát denně, když si myslí, že ho nikdo nevidí. Kdyby náhodou.

My nemusíme ručkovat, vidíme i když jen procházíme, pokud je zaznamenáno něcio zajímavého, tak stačí natáhnout krk...

6.8.2016 14:08

Zaštěkejte pořádně na každého souseda, kterého nečekaně potkáte (třeba po výstupu z výtahu) a potom se omlouvejte, že hlídáte.

Tak tohle mě fakto dostalo...představila jsem si v reálu, směju se ještě teďka

6.8.2016 14:10

ale u mě už nebydlí.

No nezbývá než gratulace adoptivní mamince, musíte být pyšná, klobouk dolů, kdyby takových lidí jako jste vy bylo více

6.8.2016 17:25
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Tak v mém věku by to bylo spíš plus - nebudu zacházet do podrobností. smajlík

6.8.2016 17:26
fikovnice

XXX.XXX.30.49

"zkušebně ručkuje"

6.8.2016 17:28
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Barbora2 napsal(a):

Počůrejte omítku ve vchodu vašeho bytového domu. (fakt bych zavraždila toho, kdo tam toho psa nechal nachcat poprvé, teď už si dávám pozor, ale prvně jsem to nevěděla a pes to samože cítil, tak to tam šel přečůrat a protože bylo načůráno nahoře, tak vím, že to můj nebyl první).

6.8.2016 17:29
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Barbora2 napsal(a):

Tak to zaštěkání a následnou omluvu, že hlídám, jsem si právě živě představila, hned mi najela představa překvapeně-vyděšených sousedů, a málem se tu chechtám nahlas!

7.8.2016 20:20
Hodonak

XXX.XXX.83.106

fikovnice napsal(a):

Ano... to znám... venčíce psíšery, proti mě kráčí dáma mého srdce-. Sáčky s produkty psíšer strkám do kapsy, zahajuju duchaplnou konverzaci. Dotyčná dáma, nemajíce pochopení pro nadšené vítání psíšer, se zvednutým nosem odchází. po pěti dnech běhám s ňufákem navrch hlavy a hledám, co to v baráku tak příšerně páchne, a na co lítají mouchy. Schovaná jarní bunda, jež má v kapsách tři sáčky plné psích bobků, mě napadne až jako poslední možnost...

7.8.2016 20:21

Hodonak napsal(a):
Ano... to znám... venčíce psíšery, proti mě kráčí dáma mého srdce-. Sáčky s produkty psíšer strkám do kapsy, zahajuju duchaplnou konverzaci. Dotyčná dáma, nemajíce pochopení pro nadšené vítání psíšer, se zvednutým nosem odchází. po pěti dnech běhám s ňufákem navrch hlavy a hledám, co to v baráku tak příšerně páchne, a na co lítají mouchy. Schovaná jarní bunda, jež má v kapsách tři sáčky plné psích bobků, mě napadne až jako poslední možnost...

7.8.2016 20:23
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Já opravdu nechápu, co je na tom k smíchu?

7.8.2016 20:38

Hodonak napsal(a):

Tak to mě po dnešní perné neděli dostalo !
Ne tak dokonalé bylo, když se mi do holinky schovala ke spánku věčnému malinká myška, uondaná kocourem. Dlouho jsem přemýšlela proč mi najednou tak ukrutně smrdí nohy.

7.8.2016 20:51

Hodonak napsal(a):
Já opravdu nechápu, co je na tom k smíchu?

No mě na tom nejvíc k smíchu přijde, že se toto lehce může stát...jsem taky "zapomnětlivý" člověk, jen se mi ty pytle s bobanama nevejdou do kapsy ...ale nebojte, taštičky už jsem si jednou donesla až domů...

7.8.2016 22:29

Mně tedy bohatě stačí, když se se sáčkem v ruce s někým zaseknu cestou ke koši. Člověk krafe, krafe, někdy i gestikuluje... Tuhle jsem tím pytlíkem přetáhla kolemběžícího sportovce. Fuj, to byla ostuda.

7.8.2016 22:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

Fiona.Praha napsal(a):
Nemůžu to najít

Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3121257/krizenci-kavkazaka-a-moskevaka#a3126081

7.8.2016 22:38
Lexaurin

XXX.XXX.159.244

No není nic příjemnějšího nez uklouznout na psím e-e po otevreni ložnice a v uleku nadělat ještě několik hnědých slapot .Pubertalni syn se mi doted směje pred hosty.

7.8.2016 22:41
lavacca

XXX.XXX.164.49

lavacca napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3121257/krizenci-kavkazaka-a-moskevaka#a3126081

Jé, koukám, že už byl odkaz výše. To je tak, když to čte člověk postupně a nechce zapomenout myšlenku, co byla výše..

Přidejte reakci

Přidat smajlík