Kříženci kavkazáka a moskeváka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2016 18:46

Hledám majitele pro štěňata kříženců kavkazského a moskevského strážního psa narozené 19.5.2016
K dispozici holky i kluci, všichni vlkošedí s bílýma packama nebo ponožkama a bílou náprsenkou.
Jsou to zachráněná nechtěňátka, odchovávat budu proto jen ty, pro které seženu nejpozději do 26.5. budoucí majitele, co mi zaplatí zálohu 1500, - K odběru by štěňata byla od 7.7.2016, čipovaná a očkovaná.

okr. Beroun nebo Praha, více info na sz.

20.5.2016 06:28

Posouvám.

Zatím mám zadané dva kluky.

20.5.2016 07:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Posouvám.

Zatím mám zadané dva kluky.

Odchovala bych klíďo všechny...vůbec bych se nedivila, kdyby byl o štěňďata zájem (atraktivní kříženec)...myslím, že minimálně za náklady půjde štěndo prodat vždycky...
Např.sourozenci mých štěňat byli prodáni za 4500, - tisíce a jsou to taky kříženci...

20.5.2016 07:57

Odchovala bych klíďo všechny...vůbec bych se nedivila, kdyby byl o štěňďata zájem (atraktivní kříženec)...myslím, že minimálně za náklady půjde štěndo prodat vždycky...
Např.sourozenci mých štěňat byli prodáni za 4500, - tisíce a jsou to taky kříženci...

Já nevím, no. jo, je to taková použitelná křižovatka, ale pořád je to obřík. a já fakt nemám místo na to mít někde takové bestiáše do půl roka věku, ani žaludek na to vykrmovat je na flašce, aby je pak sežrali vietnamci.

20.5.2016 09:04

Já nevím, no. jo, je to taková použitelná křižovatka, ale pořád je to obřík. a já fakt nemám místo na to mít někde takové bestiáše do půl roka věku, ani žaludek na to vykrmovat je na flašce, aby je pak sežrali vietnamci.

Aha...tak to jsem nějak nepochopila, že musej být na flašce...to samozřejmě není žádná legrace...nevím kolich jich máte, ale myslím, že minimálně čtyři štěňata jsou bez problémů umístitelný.

20.5.2016 09:17
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Hledám majitele pro štěňata kříženců kavkazského a moskevského strážního psa narozené 19.5.2016
K dispozici holky i kluci, všichni vlkošedí s bílýma packama nebo ponožkama a bílou náprsenkou.
Jsou to zachráněná nechtěňátka, odchovávat budu proto jen ty, pro které seženu nejpozději do 26.5. budoucí majitele, co mi zaplatí zálohu 1500, - K odběru by štěňata byla od 7.7.2016, čipovaná a očkovaná.

okr. Beroun nebo Praha, více info na sz.

Vzhledem k plemenum a tomu že to bude velký kříženec u kterého se bude předpokládat celkem velký hlídaci potenciál tak bych nechala tak 1-2 štěnata a to jen pejsky a opravdu hlídat kam pujdou.Obě plemena jsou velká a umí být hodně zlá a agresivní takže to nebude vhodné pro každého komu se bude líbit pěkné hunaté štěnátko...

28.5.2016 22:04

Tak jak to vypadá se štěňátky...?...ptala jsem se po známých ale když slyšej kavkazan, tak prej jsem jediná já blázen, co by si ho klíďo pořídil...každej to vnímá jako psa, kterej vás v dospělosti sežere, radši si poříděj RTW bez PP nebo piťaka

Kdybych měla jen jednoho psa, tak ho beru, vím, že by to nebyl ideální jedinec a že by to nemusela být sranda ani zdravotně, ale prostě bych to riskla...už jsme o tom mluvili doma, ale tři velký psi by byli opravdu moc...je to škoda, po těch zkušenostech co mám, bych do křížence klíďo zase šla...takže stále držím vám i prckům palečky ať jich co nejvíc najde domovy a vy ať to zvládnete, co možná nejlíp

28.5.2016 22:44

Tak jak to vypadá se štěňátky...?...ptala jsem se po známých ale když slyšej kavkazan, tak prej jsem jediná já blázen, co by si ho klíďo pořídil...každej to vnímá jako psa, kterej vás v dospělosti sežere, radši si poříděj RTW bez PP nebo piťaka

Kdybych měla jen jednoho psa, tak ho beru, vím, že by to nebyl ideální jedinec a že by to nemusela být sranda ani zdravotně, ale prostě bych to riskla...už jsme o tom mluvili doma, ale tři velký psi by byli opravdu moc...je to škoda, po těch zkušenostech co mám, bych do křížence klíďo zase šla...takže stále držím vám i prckům palečky ať jich co nejvíc najde domovy a vy ať to zvládnete, co možná nejlíp

Už mám všechny zadané

miminům se daří dobře, dokonce už vydrží bez krmení tak dlouho, že i já občas taky spím. apetit teda mají znamenitý. no a po neděli by už snad měli začít koukat.

28.5.2016 23:33

Už mám všechny zadané

miminům se daří dobře, dokonce už vydrží bez krmení tak dlouho, že i já občas taky spím. apetit teda mají znamenitý. no a po neděli by už snad měli začít koukat.

Tak holka super...normálně zasloužíš metál, protožr pro mě je hrdinství tohle, hlavně se drž abys nepadla na hubu, kdybych bydlela kousek ode mne, tak ti pomůžu,

A hlavně já věřila, že takovéhle spojení se udá dobře

Za tohle půjdeš rovnou do nebíčka

29.5.2016 01:10

Tak holka super...normálně zasloužíš metál, protožr pro mě je hrdinství tohle, hlavně se drž abys nepadla na hubu, kdybych bydlela kousek ode mne, tak ti pomůžu,

A hlavně já věřila, že takovéhle spojení se udá dobře

Za tohle půjdeš rovnou do nebíčka

Ty jo, voni jsou fakt hodný, velmi příjemný na ošetřování, nedělají s ničím cavyky, to jsem měla na lahvi jiný potížisty, co je člověk musel přemlouvat, tady trvá nejdýl než vychladne mlíko a pak to jede. Nalejt mlíko, vylít močku, případně vytlačit bobek, vyměnit podložky, celé to je za hodinku hotové no a už fakt vydrží klidně pět hodin bez větší údržby. Až mi začnou vylejzat z pelechu, bude to horší. Ale zase jak budou trošku větší, půjdou bydlet pěkně do psího kotce.

29.5.2016 09:31
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Taky bych do takovýho křížence šla, ale mám tři psiska a čtvrtý už by byl moc .

bodlinka: šla by sem pak dát nějaká fotečka těch hafanů :).

30.5.2016 20:52
lavacca

XXX.XXX.164.49

Taky bych se ráda podívala na fotečky. :)

Byly jsme spolu v kontaktu - psala jsem na fenku. Na nás měly bohužel málo bílých znaků. A mně se naopak mix KAO a MSP hodně líbil, protože máme doma už druhou kavkazačku a po MSP jsem už taky koukala. :).

30.5.2016 20:53
lavacca

XXX.XXX.164.49

Jinak můj osobní tip dle fotek, jak byli maličtí je, že vlkošedí nebudou - spíš jako MSP zlatočervení. Ti se taky rodí tmaví a pak světlají. ;).

12.9.2016 16:58
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Dnes jsem náhodou našla na na FB, dva odchovance bodlinky. Od paní veterinářky a kříženci moskevák x kavkazak. To musí být oni, méďové.

12.9.2016 17:06
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):
Dnes jsem náhodou našla na na FB, dva odchovance bodlinky. Od paní veterinářky a kříženci moskevák x kavkazak. To musí být oni, méďové.

Taky jsem tam na ně koukala .

12.9.2016 17:16
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

kobylatko napsal(a):
Taky jsem tam na ně koukala .

Jak je ten svět (internet) malej
Edit: nevím proč se mi ta fotka vložila znovu.

12.9.2016 17:19

Andrýsek3 napsal(a):

No vypadaj úžasně

12.9.2016 17:22
rapotacka11

XXX.XXX.32.94

Andrýsek3 napsal(a):
Jak je ten svět (internet) malej
Edit: nevím proč se mi ta fotka vložila znovu.

Protože je hezká.

12.9.2016 18:36
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

rapotacka11 napsal(a):
Protože je hezká.

To je pravda.

12.9.2016 19:39

Jé, tyhle fotky neznám:).

12.9.2016 19:55
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Jé, tyhle fotky neznám:).

Paní se chlubila svým miminkem ve skupině Barfovaní. A druhý pán ho poznal a psal že má brášku, ta druhá fotka.

12.9.2016 20:10

Ahá

tak ve skupině barfování nejsem, tím se všechno vysvětluje. Mně se musí chlubit přímo u mě :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207643484512238&set=o.285447578212539&type=3&theater.

12.9.2016 20:14

Ahá

tak ve skupině barfování nejsem, tím se všechno vysvětluje. Mně se musí chlubit přímo u mě :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207643484512238&set=o.285447578212539&type=3&theater.

Jsou fakt úžasní...a vy jako "maminka" určitě pyšná, jak se vám povedli

12.9.2016 20:16

Jsou fakt úžasní...a vy jako "maminka" určitě pyšná, jak se vám povedli

Jsou suproví. nádherní psi a zatím na ně slyším jen samou chválu, jak jsou vyrovnaní a hodní.

areál, kde hlídali rodiče, je prázdný a k pronájmu, takže kde je jim konec, to bohužel netuším...

12.9.2016 20:37
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):
Paní se chlubila svým miminkem ve skupině Barfovaní. A druhý pán ho poznal a psal že má brášku, ta druhá fotka.

Jj taky v tý skupině straším .

12.9.2016 20:41
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Ahá

Nebyla tahle fotka na FB ve skupině
Výcvik, výchova, krmení psů - první opravdu otevřená skupina bez cenzury ?

12.9.2016 20:46

Jsou suproví. nádherní psi a zatím na ně slyším jen samou chválu, jak jsou vyrovnaní a hodní.

areál, kde hlídali rodiče, je prázdný a k pronájmu, takže kde je jim konec, to bohužel netuším...

Věřím...doufám, že až přijde čas a budu si muset pořídit novýho pesa, tak třeba narazím taky na takovéhleho kulíška...

Přidejte reakci

Přidat smajlík