Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2016 14:49
1Eva

XXX.XXX.89.53

Ahoj, prosím, nevíte někdo, kde sehnat štěně / psa havanského psíka bez pp? Nejlépe Zlínský kraj...
Děkuji za pomoc!

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2016 15:00

Takové lukrativní plemeno, jehož uchovnění nic neobnáší bez PP neseženete. Když budete shánět, bude vám nabídnuta chlupatá kulička, v lepším případě v dospělosti podobná třeba pudlíkovi, v tom horším bílý chlupatý kříženeček. Za toho nemusíte dávat dost velké peníze.

7.9.2016 15:18
Markéta80

XXX.XXX.176.2

1Eva napsal(a):
Ahoj, prosím, nevíte někdo, kde sehnat štěně / psa havanského psíka bez pp? Nejlépe Zlínský kraj...
Děkuji za pomoc!

Pokud bez pp tak můžete vzít jakéhokoliv křížence malého vzrůstu . V útulku podobných bude víc než dost

7.9.2016 15:23

rapotacka11 napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2824468/daruji-papillonka-bez-pp/.

To je můj favorit ! A ve Zlínském kraji !

7.9.2016 15:26
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Kdybych mohla, byl by můj...krásnej pejsáček...
mám podobnou čivušku.

7.9.2016 15:28
apbtbreeder

XXX.XXX.153.1

Jestli nemate penize nebo nejste ochotna setrit/cestovat, nedoporucim asi ani psa z utulku.

7.9.2016 15:28

rapotacka11 napsal(a):
Kdybych mohla, byl by můj...krásnej pejsáček...
mám podobnou čivušku.

Už jsem to řešila někde vedle. Prohlížet inzeráty, je určitý druh masochismu. Hned za tímhle jsou v pořadí ti pyrenejáci, co tam byli taky nedávno ( včera ?).

7.9.2016 16:40
1Eva

XXX.XXX.31.3

Děkuji za názory, psa chci pořídit jako rodinného mazlíčka, i jako kamaráda dcerce, která nemá sourozence... Nejde o finanční důvody, viděla jsem, že i za psy bez pp se platí peníze . Jsem ráda za vaše názory...

7.9.2016 16:58
1Eva

XXX.XXX.31.3

Děkuji za tip, chceme štěně, ať se odmala sžije s naším kocourem... .

7.9.2016 17:11
Terven

XXX.XXX.110.147

1Eva napsal(a):
Děkuji za názory, psa chci pořídit jako rodinného mazlíčka, i jako kamaráda dcerce, která nemá sourozence... Nejde o finanční důvody, viděla jsem, že i za psy bez pp se platí peníze . Jsem ráda za vaše názory...

Tak v tom případě asi vyberte mazlíčka, který vám bude sympatický, klidně kříženečka anebo tedy havaňáčka, ale s PP.
Budete-li chtít bez PP, zaplatíte zbytečnou částku za potenciálního voříška. Jakmile pes jen trochu připomíná nějaké plemeno, množiči neváhají jej za ně vydávat.
Vypadá-li to jako havaňák, nemusí to být havaňák - viz foto našeho štěněte. Dost lidí včetně dvou vetů tipovalo, že je to havaňáček, je to ale kříženec hladkosrstého jezevčíka a shih tzu smajlík
Šla jsem do toho dobrovolně, štěně jsem měla zamluvené ještě před narozením a rodiče jsem viděla smajlík

7.9.2016 17:18
1Eva

XXX.XXX.31.3

Ten je krásný! Netrvám na havanském psíkovi, zvážíme i jiné rasy, kříženec nám taky nevadí... Bude to dlouholetý člen domácnosti, tak to chceme zvážit a dobře vybrat...

7.9.2016 17:35
manbea

XXX.XXX.18.54

Pokud vám nevadí tedy kříženeček, zkoukněte štěňátka na odkazu níže, třeba vás nějaké chytí za srdce a dáte mu domov

https://www.facebook.com/stene.v.nouzi/.

7.9.2016 17:52

1Eva napsal(a):

Nejde o vaše peníze, ale o to, že za toho "havanského psíka bez PP" by mohla dostat peníze některá z množáren ( a podle toho by taky měl základ do života ). Vytáhnou štěně z chumlu jiných, vykoupou, dají mašličku, nafotí a chlupatá roztomilá kulička je na světě. A pár tisícovek za "havanského psíka" doma.
Tak dejte přednost psíkovi s PP ( když chcete opravdu vybrané plemeno ), nebo si v inzerci vyberte štěně - přiznaného křížence.

7.9.2016 17:56
1Eva

XXX.XXX.31.3

Děkuji, večer se podívám s dcerou, já už se dívala a brala bych všechny!

7.9.2016 17:57

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2825082/pudl-harlekyn/

Když to nemusí být havanský, což tahleta pudlata ? Správný kašpárek pro malou slečnu.

7.9.2016 17:57
Sam 90210

XXX.XXX.146.211

Nebo když by vám nevadil ani kříženec a nechcete havanského psíka s pp, můžete probrouzdat inzertní servery a najít si nechtěně narozené štěně, ale neplatila bych víc než 1500.

7.9.2016 18:23
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

1Eva napsal(a):
Děkuji za pomoc!

Havanske psiky vlastnim dva-jsou jako bramborove lupinky, jeden nikdy nestaci . Jsou to takovi moji canisterapeuticti psici, ale mam je z PP. Do bezpapiraku bych nesla. To uz radeji neidentifikovatelneho oriska. Riziko povaha, a co neni nedulezite je kvalita srsti-jsou to psici u kterych se musi pocitat s peci o srst a kvalitni srst se samozrejme udrzuje lepe

7.9.2016 18:27
1Eva

XXX.XXX.31.3

Ano, už jsem poučená, buď pejska přímo s PP anebo křížence... .

7.9.2016 18:43
manbea

XXX.XXX.18.54

V létě tady nějaká paní měla vlákno s malými štěňátky, která byla volná, nemůžu to dohledat, nepamatujete si to někdo? Byli to nějací kříženci jezevčíka a maltézaka myslím.

7.9.2016 18:47
manbea

XXX.XXX.18.54

manbea napsal(a):
V létě tady nějaká paní měla vlákno s malými štěňátky, která byla volná, nemůžu to dohledat, nepamatujete si to někdo? Byli to nějací kříženci jezevčíka a maltézaka myslím.

Už to mám
Třeba má paní ještě nějaké štěndo volné, když tak ji zkuste kontaktovat tady vnitřní poštou. Tito pejsci asi nebudou velcí a mohli by vám vyhovovat.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3157364/fenka-se-stenaty#a3160302.

7.9.2016 18:49
1Eva

XXX.XXX.31.3

To by bylo fajn, kdyby jste někdo našel, maltézáček se nám taky líbí...

7.9.2016 18:54
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

manbea napsal(a):
Už to mám
Třeba má paní ještě nějaké štěndo volné, když tak ji zkuste kontaktovat tady vnitřní poštou. Tito pejsci asi nebudou velcí a mohli by vám vyhovovat.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3157364/fenka-se-stenaty#a3160302.

Tady už jsou větší

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3165648/fenka-se-stenaty#a3165648.

7.9.2016 19:54
1Eva

XXX.XXX.31.3

Fiono, moc děkuji za pomoc, s paní už jsme v kontaktu a pejsek bude!

7.9.2016 20:01
Sam 90210

XXX.XXX.146.211

1Eva napsal(a):

Správné rozhodnutí, tak alespoň k něčemu ta ifauna je

7.9.2016 20:30
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

1Eva napsal(a):

No neke...a který/která?

7.9.2016 20:42
1Eva

XXX.XXX.31.3

Bude to ten krémový kluk, víc do maltézáčka. Ale bylo to naknap, poslední...

7.9.2016 20:48
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

1Eva napsal(a):

Nemohla by nám sem ohnivka (nebo do nějakého původního vlákna) hodit aktuální fotky štěňátek?

7.9.2016 20:51
manbea

XXX.XXX.18.54

Tak to mám radost

7.9.2016 20:54
1Eva

XXX.XXX.31.3

Můžu se zeptat... Já vám sem taky pak vložím fotku našeho zlatíčka...

7.9.2016 23:28

Terven napsal(a):
Tak v tom případě asi vyberte mazlíčka, který vám bude sympatický, klidně kříženečka anebo tedy havaňáčka, ale s PP.
Budete-li chtít bez PP, zaplatíte zbytečnou částku za potenciálního voříška. Jakmile pes jen trochu připomíná nějaké plemeno, množiči neváhají jej za ně vydávat.
Vypadá-li to jako havaňák, nemusí to být havaňák - viz foto našeho štěněte. Dost lidí včetně dvou vetů tipovalo, že je to havaňáček, je to ale kříženec hladkosrstého jezevčíka a shih tzu smajlík
Šla jsem do toho dobrovolně, štěně jsem měla zamluvené ještě před narozením a rodiče jsem viděla smajlík

Já snad jednou vyfotím kolegu z venčení - jezevčík x labrador x pudl = bílý bišon s malinko delším tělem, info jisté, laik nepozná. Paní se vždycky rozčiluje, že je to voříšek Bedříšek, žádné módní plemeno.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2016 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Terven napsal(a):

Máte moc hezkého pejska, ale není to kříženec hladkosrstého jezevčíka a shi-tzu. Zákony genetiky by nedovolily takovou srst.

8.9.2016 16:50
Terven

XXX.XXX.110.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Máte moc hezkého pejska, ale není to kříženec hladkosrstého jezevčíka a shi-tzu. Zákony genetiky by nedovolily takovou srst.

Viděla jsem oba rodiče, byli dokonce přistiženi při činu, matka je bytová, takže jiné nakrytí je vyloučeno. Štěně nemám oo cizího chovatele, nýbrž od známých, vím i jak a proč k "nehodě" došlo.
Na fotce to není vidět, ale naše fenka má fakt jezevčí figuru, dlouhé tělo, prostě ten jezevčík tam jasně je. Byl hladkosrstý černý s pálením, matka shih tzu černobílá.

8.9.2016 17:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

1Eva napsal(a):

Https://www.facebook.com/obecnepravdy/videos/1162203750485244/

8.9.2016 17:08
1Eva

XXX.XXX.31.3

Nejde mi to načíst, o co se jedná?

8.9.2016 17:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Jak sedmiletá (?) holčička dostala k narozeninám štěně a jakou měla radost.

8.9.2016 17:31
1Eva

XXX.XXX.31.3

Děkuji, zítra se podívám... Dcera má 9, ale taky vím, že radost bude obrovská!

8.9.2016 22:31
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Fiona.Praha napsal(a):
Https://www.sbazar.cz/zlata.arnika/detail/18566101-havansky-psik-dospelaci.

Zlata arnika je mnozka bezpapiraku, ktera si hraje na CHS

8.9.2016 22:41
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Jezisi, ted mi docvaklo, ze kamaradka, aniz by vedela co jsou zac jim prodala kluka ze sveho prvniho odchovu- Ajax z Telčskeho podzamci, je to tenhle https://img.sbazar.cz/big/201609/0117/c6/57c86b9ec6f6100fbab40200.jpg

Ostrihanek jeden. Je mi to lito, meli ho tam asi za skokana, hned ji pisu.

8.9.2016 22:51
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Citace z jejich stranek, produkuji brzpapiraky!:
Na téma množíren bylo hodně napsáno článků a i videí. Jediné, co k tomu mohu říct, že množírnou může být jakýkoliv chovatel, který má víc než jednu fenu a je jedno jestli chová s PP nebo bez PP. Vše je o lidech, za sebe mohu jen říct, že odchováváme s láskou a v luxusních podmínkách pro psy. Naši psi jsou šťastní a veselí, jsme otevření jakékoliv návštěvě, která přijede. Jen ke štěňatům do 5týdnů nikoho nepustím, jde mi o jejich bezpečnost.
Sama množírny neuznávám, vždyť pes má duši, jako každé zvíře na planetě Zemi, má emoce, cit, vnímání, umí hovořit...K vzniku šťastného a vyrovnaného štěněte je třeba vyrovnaných rodičů žijících v láskyplných podmínkách s dostatkem pohybu a dobré stravy.To je základ jejich bytí...
Pokud budou lidé lhostejní k původu zvířete, budou množírny stále fungovat...proto...zajímejte se odkud zvíře pochází a jeďte se podívat k chovateli.Vybíráte si společníka minimálně na 15let života a to stojí za to investovat svůj čas i peníze...

Více zde: http://www.zlataarnika.cz/news/tema-mnozirna/.

8.9.2016 22:55
Terven

XXX.XXX.110.147

Lexaurin napsal(a):
Zlata arnika je mnozka bezpapiraku, ktera si hraje na CHS

No, ono už to znění toho inzerátu...

8.9.2016 22:57

Lexaurin napsal(a):
Jezisi, ted mi docvaklo, ze kamaradka, aniz by vedela co jsou zac jim prodala kluka ze sveho prvniho odchovu- Ajax z Telčskeho podzamci, je to tenhle https://img.sbazar.cz/big/201609/0117/c6/57c86b9ec6f6100fbab40200.jpg

Ostrihanek jeden. Je mi to lito, meli ho tam asi za skokana, hned ji pisu.

To je šílený.

8.9.2016 23:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je šílený.

Ja jsem uplne bez sebe, "maminka" mi odepsala, ze si ho zpet vzit nemuze. Kluk takovych skvelych rodicu od super chovatelky a nema domov. Havanaci jsou moje slunicka, normalne řvu.

8.9.2016 23:04
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Lexaurin napsal(a):
Citace z jejich stranek, produkuji brzpapiraky!:
Na téma množíren bylo hodně napsáno článků a i videí. Jediné, co k tomu mohu říct, že množírnou může být jakýkoliv chovatel, který má víc než jednu fenu a je jedno jestli chová s PP nebo bez PP. Vše je o lidech, za sebe mohu jen říct, že odchováváme s láskou a v luxusních podmínkách pro psy. Naši psi jsou šťastní a veselí, jsme otevření jakékoliv návštěvě, která přijede. Jen ke štěňatům do 5týdnů nikoho nepustím, jde mi o jejich bezpečnost.
Sama množírny neuznávám, vždyť pes má duši, jako každé zvíře na planetě Zemi, má emoce, cit, vnímání, umí hovořit...K vzniku šťastného a vyrovnaného štěněte je třeba vyrovnaných rodičů žijících v láskyplných podmínkách s dostatkem pohybu a dobré stravy.To je základ jejich bytí...
Pokud budou lidé lhostejní k původu zvířete, budou množírny stále fungovat...proto...zajímejte se odkud zvíře pochází a jeďte se podívat k chovateli.Vybíráte si společníka minimálně na 15let života a to stojí za to investovat svůj čas i peníze...

Více zde: http://www.zlataarnika.cz/news/tema-mnozirna/.

Blbka non plus ultra!

Neregistrovaný uživatel

9.9.2016 00:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Já jenom, že krátká srst je dominantní nad dlouhou. Takže potomci ze spojení krátkosrstého a dlouhosrstého plemene jsou vždy krátkosrstí. Ale, zákonitost platí, když jde o skutečně krátkosrsté plemeno bez vlohy pro dlouhou srst.
Nemohl mít ten jezevčík blízko ve svých předcích jezevčíka dlouhosrstého? Potom by to odpovídalo.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2016 00:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Terven napsal(a):
Viděla jsem oba rodiče, byli dokonce přistiženi při činu, matka je bytová, takže jiné nakrytí je vyloučeno. Štěně nemám oo cizího chovatele, nýbrž od známých, vím i jak a proč k "nehodě" došlo.
Na fotce to není vidět, ale naše fenka má fakt jezevčí figuru, dlouhé tělo, prostě ten jezevčík tam jasně je. Byl hladkosrstý černý s pálením, matka shih tzu černobílá.

Omlouvám se, já jsem tam předtím zapomněla vložit citaci příspěvku na který jsem reagovala a tak to nemá návaznost.

9.9.2016 08:00
Terven

XXX.XXX.110.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Omlouvám se, já jsem tam předtím zapomněla vložit citaci příspěvku na který jsem reagovala a tak to nemá návaznost.

V pohodě, já jsem to pochopila smajlík
Že krátká srst je dominantní, to je takové obecné pravidlo, ale jako všechno, není to asi tak jednoduché. I krátkosrstý pes může být nositelem vlohy pro srst dlouhou.
Genetiku psí srsti nemám zrovna v malíku, ale včera jsme o tom dali řeč na cvičáku a padl tam příklad, že dvěma krátkosrstým výmarům se může narodit dlouhosrsté štěně.
Možná může mít vlohu pro dlouhou srst i hladkosrstý jezevčík? Nevím...na pohled byl úplně typický hladkosrstý standard, co má za předky to ale netuším.
Ještě vím o případu, kdy ze spojení berňák x německá doga bylo jedno ze štěňat dlouhosrsté.

25.9.2016 20:18
1Eva

XXX.XXX.31.3

Náš dáreček Teddy - děkujeme hlavně Fioně za pomoc...

25.9.2016 20:30
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

1Eva napsal(a):
Náš dáreček Teddy - děkujeme hlavně Fioně za pomoc...

Jejda, to jako mně? Nebo jiné?
Jestli mně - čím jsem si to vysloužila?

Teddy je krásný

25.9.2016 20:33
1Eva

XXX.XXX.31.3

No díky Vám jsem přišla na Ohnivku a štěňátka...

25.9.2016 20:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

1Eva napsal(a):
No díky Vám jsem přišla na Ohnivku a štěňátka...

Jejda - to je jedno to štěně?
No to to teda uteklo A Teddy se teda fakt povedl
Tak ať Vám hezky roste a moc nezlobí.

25.9.2016 21:01
1Eva

XXX.XXX.31.3

Děkujeme!

Přidejte reakci

Přidat smajlík