Uživatel s deaktivovaným účtem

Takové lukrativní plemeno, jehož uchovnění nic neobnáší bez PP neseženete. Když budete shánět, bude vám nabídnuta chlupatá kulička, v lepším případě v dospělosti podobná třeba pudlíkovi, v tom horším bílý chlupatý kříženeček. Za toho nemusíte dávat dost velké peníze.

rapotacka11
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2824468/daruji-papillonka-bez-pp/.
To je můj favorit ! A ve Zlínském kraji !

rapotacka11
napsal(a):
Kdybych mohla, byl by můj...krásnej pejsáček...
mám podobnou čivušku.
Už jsem to řešila někde vedle. Prohlížet inzeráty, je určitý druh masochismu. Hned za tímhle jsou v pořadí ti pyrenejáci, co tam byli taky nedávno ( včera ?).
A musí to být štěně ?
http://www.annonce.cz/inzerat/havansky-psik-34811782-wpbkrm.html.
1Eva
napsal(a):
Děkuji za názory, psa chci pořídit jako rodinného mazlíčka, i jako kamaráda dcerce, která nemá sourozence... Nejde o finanční důvody, viděla jsem, že i za psy bez pp se platí peníze . Jsem ráda za vaše názory...
Tak v tom případě asi vyberte mazlíčka, který vám bude sympatický, klidně kříženečka anebo tedy havaňáčka, ale s PP.
Budete-li chtít bez PP, zaplatíte zbytečnou částku za potenciálního voříška. Jakmile pes jen trochu připomíná nějaké plemeno, množiči neváhají jej za ně vydávat.
Vypadá-li to jako havaňák, nemusí to být havaňák - viz foto našeho štěněte. Dost lidí včetně dvou vetů tipovalo, že je to havaňáček, je to ale kříženec hladkosrstého jezevčíka a shih tzu
Šla jsem do toho dobrovolně, štěně jsem měla zamluvené ještě před narozením a rodiče jsem viděla
Pokud vám nevadí tedy kříženeček, zkoukněte štěňátka na odkazu níže, třeba vás nějaké chytí za srdce a dáte mu domov
https://www.facebook.com/stene.v.nouzi/.

1Eva
napsal(a):
Děkuji za názory, psa chci pořídit jako rodinného mazlíčka, i jako kamaráda dcerce, která nemá sourozence... Nejde o finanční důvody, viděla jsem, že i za psy bez pp se platí peníze . Jsem ráda za vaše názory...
Nejde o vaše peníze, ale o to, že za toho "havanského psíka bez PP" by mohla dostat peníze některá z množáren ( a podle toho by taky měl základ do života ). Vytáhnou štěně z chumlu jiných, vykoupou, dají mašličku, nafotí a chlupatá roztomilá kulička je na světě. A pár tisícovek za "havanského psíka" doma.
Tak dejte přednost psíkovi s PP ( když chcete opravdu vybrané plemeno ), nebo si v inzerci vyberte štěně - přiznaného křížence.

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2825082/pudl-harlekyn/
Když to nemusí být havanský, což tahleta pudlata ? Správný kašpárek pro malou slečnu.
1Eva
napsal(a):
Ahoj, prosím, nevíte někdo, kde sehnat štěně / psa havanského psíka bez pp? Nejlépe Zlínský kraj...
Děkuji za pomoc!
Havanske psiky vlastnim dva-jsou jako bramborove lupinky, jeden nikdy nestaci . Jsou to takovi moji canisterapeuticti psici, ale mam je z PP. Do bezpapiraku bych nesla. To uz radeji neidentifikovatelneho oriska. Riziko povaha, a co neni nedulezite je kvalita srsti-jsou to psici u kterych se musi pocitat s peci o srst a kvalitni srst se samozrejme udrzuje lepe
manbea
napsal(a):
V létě tady nějaká paní měla vlákno s malými štěňátky, která byla volná, nemůžu to dohledat, nepamatujete si to někdo? Byli to nějací kříženci jezevčíka a maltézaka myslím.
Už to mám
Třeba má paní ještě nějaké štěndo volné, když tak ji zkuste kontaktovat tady vnitřní poštou. Tito pejsci asi nebudou velcí a mohli by vám vyhovovat.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3157364/fenka-se-stenaty#a3160302.
manbea
napsal(a):
Už to mám
Třeba má paní ještě nějaké štěndo volné, když tak ji zkuste kontaktovat tady vnitřní poštou. Tito pejsci asi nebudou velcí a mohli by vám vyhovovat.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3157364/fenka-se-stenaty#a3160302.
Tady už jsou větší
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3165648/fenka-se-stenaty#a3165648.

Terven
napsal(a):
Tak v tom případě asi vyberte mazlíčka, který vám bude sympatický, klidně kříženečka anebo tedy havaňáčka, ale s PP.
Budete-li chtít bez PP, zaplatíte zbytečnou částku za potenciálního voříška. Jakmile pes jen trochu připomíná nějaké plemeno, množiči neváhají jej za ně vydávat.
Vypadá-li to jako havaňák, nemusí to být havaňák - viz foto našeho štěněte. Dost lidí včetně dvou vetů tipovalo, že je to havaňáček, je to ale kříženec hladkosrstého jezevčíka a shih tzu
Šla jsem do toho dobrovolně, štěně jsem měla zamluvené ještě před narozením a rodiče jsem viděla
Já snad jednou vyfotím kolegu z venčení - jezevčík x labrador x pudl = bílý bišon s malinko delším tělem, info jisté, laik nepozná. Paní se vždycky rozčiluje, že je to voříšek Bedříšek, žádné módní plemeno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Terven
napsal(a):
Máte moc hezkého pejska, ale není to kříženec hladkosrstého jezevčíka a shi-tzu. Zákony genetiky by nedovolily takovou srst.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte moc hezkého pejska, ale není to kříženec hladkosrstého jezevčíka a shi-tzu. Zákony genetiky by nedovolily takovou srst.
Viděla jsem oba rodiče, byli dokonce přistiženi při činu, matka je bytová, takže jiné nakrytí je vyloučeno. Štěně nemám oo cizího chovatele, nýbrž od známých, vím i jak a proč k "nehodě" došlo.
Na fotce to není vidět, ale naše fenka má fakt jezevčí figuru, dlouhé tělo, prostě ten jezevčík tam jasně je. Byl hladkosrstý černý s pálením, matka shih tzu černobílá.
1Eva
napsal(a):
Bude to ten krémový kluk, víc do maltézáčka. Ale bylo to naknap, poslední...
Https://www.facebook.com/obecnepravdy/videos/1162203750485244/
Fiona.Praha
napsal(a):
Https://www.sbazar.cz/zlata.arnika/detail/18566101-havansky-psik-dospelaci.
Zlata arnika je mnozka bezpapiraku, ktera si hraje na CHS
Jezisi, ted mi docvaklo, ze kamaradka, aniz by vedela co jsou zac jim prodala kluka ze sveho prvniho odchovu- Ajax z Telčskeho podzamci, je to tenhle https://img.sbazar.cz/big/201609/0117/c6/57c86b9ec6f6100fbab40200.jpg
Ostrihanek jeden. Je mi to lito, meli ho tam asi za skokana, hned ji pisu.
Citace z jejich stranek, produkuji brzpapiraky!:
Na téma množíren bylo hodně napsáno článků a i videí. Jediné, co k tomu mohu říct, že množírnou může být jakýkoliv chovatel, který má víc než jednu fenu a je jedno jestli chová s PP nebo bez PP. Vše je o lidech, za sebe mohu jen říct, že odchováváme s láskou a v luxusních podmínkách pro psy. Naši psi jsou šťastní a veselí, jsme otevření jakékoliv návštěvě, která přijede. Jen ke štěňatům do 5týdnů nikoho nepustím, jde mi o jejich bezpečnost.
Sama množírny neuznávám, vždyť pes má duši, jako každé zvíře na planetě Zemi, má emoce, cit, vnímání, umí hovořit...K vzniku šťastného a vyrovnaného štěněte je třeba vyrovnaných rodičů žijících v láskyplných podmínkách s dostatkem pohybu a dobré stravy.To je základ jejich bytí...
Pokud budou lidé lhostejní k původu zvířete, budou množírny stále fungovat...proto...zajímejte se odkud zvíře pochází a jeďte se podívat k chovateli.Vybíráte si společníka minimálně na 15let života a to stojí za to investovat svůj čas i peníze...
Více zde: http://www.zlataarnika.cz/news/tema-mnozirna/.

Lexaurin
napsal(a):
Jezisi, ted mi docvaklo, ze kamaradka, aniz by vedela co jsou zac jim prodala kluka ze sveho prvniho odchovu- Ajax z Telčskeho podzamci, je to tenhle https://img.sbazar.cz/big/201609/0117/c6/57c86b9ec6f6100fbab40200.jpg
Ostrihanek jeden. Je mi to lito, meli ho tam asi za skokana, hned ji pisu.
To je šílený.
Lexaurin
napsal(a):
Citace z jejich stranek, produkuji brzpapiraky!:
Na téma množíren bylo hodně napsáno článků a i videí. Jediné, co k tomu mohu říct, že množírnou může být jakýkoliv chovatel, který má víc než jednu fenu a je jedno jestli chová s PP nebo bez PP. Vše je o lidech, za sebe mohu jen říct, že odchováváme s láskou a v luxusních podmínkách pro psy. Naši psi jsou šťastní a veselí, jsme otevření jakékoliv návštěvě, která přijede. Jen ke štěňatům do 5týdnů nikoho nepustím, jde mi o jejich bezpečnost.
Sama množírny neuznávám, vždyť pes má duši, jako každé zvíře na planetě Zemi, má emoce, cit, vnímání, umí hovořit...K vzniku šťastného a vyrovnaného štěněte je třeba vyrovnaných rodičů žijících v láskyplných podmínkách s dostatkem pohybu a dobré stravy.To je základ jejich bytí...
Pokud budou lidé lhostejní k původu zvířete, budou množírny stále fungovat...proto...zajímejte se odkud zvíře pochází a jeďte se podívat k chovateli.Vybíráte si společníka minimálně na 15let života a to stojí za to investovat svůj čas i peníze...
Více zde: http://www.zlataarnika.cz/news/tema-mnozirna/.
Blbka non plus ultra!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Já jenom, že krátká srst je dominantní nad dlouhou. Takže potomci ze spojení krátkosrstého a dlouhosrstého plemene jsou vždy krátkosrstí. Ale, zákonitost platí, když jde o skutečně krátkosrsté plemeno bez vlohy pro dlouhou srst.
Nemohl mít ten jezevčík blízko ve svých předcích jezevčíka dlouhosrstého? Potom by to odpovídalo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Terven
napsal(a):
Viděla jsem oba rodiče, byli dokonce přistiženi při činu, matka je bytová, takže jiné nakrytí je vyloučeno. Štěně nemám oo cizího chovatele, nýbrž od známých, vím i jak a proč k "nehodě" došlo.
Na fotce to není vidět, ale naše fenka má fakt jezevčí figuru, dlouhé tělo, prostě ten jezevčík tam jasně je. Byl hladkosrstý černý s pálením, matka shih tzu černobílá.
Omlouvám se, já jsem tam předtím zapomněla vložit citaci příspěvku na který jsem reagovala a tak to nemá návaznost.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Omlouvám se, já jsem tam předtím zapomněla vložit citaci příspěvku na který jsem reagovala a tak to nemá návaznost.
V pohodě, já jsem to pochopila
Že krátká srst je dominantní, to je takové obecné pravidlo, ale jako všechno, není to asi tak jednoduché. I krátkosrstý pes může být nositelem vlohy pro srst dlouhou.
Genetiku psí srsti nemám zrovna v malíku, ale včera jsme o tom dali řeč na cvičáku a padl tam příklad, že dvěma krátkosrstým výmarům se může narodit dlouhosrsté štěně.
Možná může mít vlohu pro dlouhou srst i hladkosrstý jezevčík? Nevím...na pohled byl úplně typický hladkosrstý standard, co má za předky to ale netuším.
Ještě vím o případu, kdy ze spojení berňák x německá doga bylo jedno ze štěňat dlouhosrsté.