Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

17.10.2016 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký večer, zajímá mě co dáváte svým starším psům trpící artrózou jako doplněk stravy, nemyslím léky proti bolesti a co opravdu pomáhá... Nijak jsem nezaregistrovala účinek alavisu pro psy a posléze ani pro koně aplikován na psa. Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.10.2016 19:19

Proti bolesti MSM, četrův dráp, boswellia serata, na výživu glukosamin, chondroitin, kolagen.

Neregistrovaný uživatel

17.10.2016 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proti bolesti MSM, četrův dráp, boswellia serata, na výživu glukosamin, chondroitin, kolagen.

Prosím Vás co je MSM?

17.10.2016 19:32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Prosím Vás co je MSM?

Síra.

17.10.2016 19:33

Prosím Vás co je MSM?

Beru tady http://4fitness.cz/vyhodna-baleni-a-naplne-proteinu/msm-1kg-methylsulfonylmethan-177-kc-p-51/.

Neregistrovaný uživatel

17.10.2016 19:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Díky už jsem to našla zítra v práci na to všechno mrknu.

17.10.2016 19:38

Díky už jsem to našla zítra v práci na to všechno mrknu.

Mrkněte pomáhá

17.10.2016 22:25
senda

XXX.XXX.209.235

Je jedno který Celadrin ? Chci ho objednat, ale zjistila jsem, že je jednak pro lidi a pak ještě Celadrin Alavis pro psy nebo pro koně. Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

18.10.2016 06:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

senda napsal(a):
Je jedno který Celadrin ? Chci ho objednat, ale zjistila jsem, že je jednak pro lidi a pak ještě Celadrin Alavis pro psy nebo pro koně. Děkuji.

My teda brávali Alavis pro koně, za prvé je tam prej víc těch sožek a za druhé ta pixla vyšla na dlouho, pro komplet celou rodinu i psy a za lepší peníz, my co bereme i pro nás tak je vesměs pro koně.

19.10.2016 20:11
goldysek

XXX.XXX.215.166

Zdravím ve spolek, začal mi kulhat půlroční RTW, jen když vstává, potom to "rozchodí". Vet diagnostikoval (bez RTG), že je to od kolene, dostal injekci proti bolesti, plus prášky proti bolesti na 5 dní. Jako pomoc pro klouby jsme dostali toto:

https://www.zoocentrum.cz/aptus-equine-apto-flex-1000ml/

Každý den 3 ml (dávkování dle koňského schématu).

Jelikož se v těchto kloubních věcech vůbec nevyznám, ptám se tady znalejších a zkušenějších, jestli je toto dobrý výrobek (recenze jsou super, ale ty si může napsat každý, že...) a mám ho tedy koupit v tomto velkém balení, anebo se poohlédnout po něčem lepším.
Díky moc za rady. Lenka.

19.10.2016 20:15
vendul

XXX.XXX.15.98

goldysek napsal(a):
Zdravím ve spolek, začal mi kulhat půlroční RTW, jen když vstává, potom to "rozchodí". Vet diagnostikoval (bez RTG), že je to od kolene, dostal injekci proti bolesti, plus prášky proti bolesti na 5 dní. Jako pomoc pro klouby jsme dostali toto:

https://www.zoocentrum.cz/aptus-equine-apto-flex-1000ml/

Každý den 3 ml (dávkování dle koňského schématu).

Jelikož se v těchto kloubních věcech vůbec nevyznám, ptám se tady znalejších a zkušenějších, jestli je toto dobrý výrobek (recenze jsou super, ale ty si může napsat každý, že...) a mám ho tedy koupit v tomto velkém balení, anebo se poohlédnout po něčem lepším.
Díky moc za rady. Lenka.

Výrobek je to fajn...ale diagnoza a "léčba" veta už teda vůbec ne..Já bych šla jinam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík