Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2019 21:13
suzanne12345

XXX.XXX.251.190

Lidičky zlaty, ja se vlastne potrebuju jen vykecat, protoze rada na to neni, snad mi ten spam odpustite..
Mesice vybirani, a padla volba na plemeno, velikost, barvu...

Takovych vrhu je u nas jen par do roka, stenata zamluvena vetsinou dlouho dopredu. Ted mame předběžně zamluveno stene z budouciho vrhu - pred je ocekavano 6 stenat podle ultrazvuku, a na "nase" pohlavi jsou uz dve rezervace... Nase nervy pracujou, zbyvaji jeste skoro 3 tydny nez se dozvime jestli privitame noveho clena rodiny.

No takze karty byly hozeny, zbyva tem pokec - zazili jste neco podobneho? Jsk to dopadlo? :-)

3.5.2019 21:20
rapotacka11

XXX.XXX.79.124

Změna pohlaví.
(prostě se přizpůsobíte situaci
nebo nic )

3.5.2019 21:23
GAELLE

XXX.XXX.55.67

tak to máme asi stejně. štěňata se mají narodit v půlce května. Chceme kluka. Musí se narodit dva, protože první je již taky zadaný. Držím pěsti aby vám to vyšlo je to nakonec pudl nebo jiné plemeno?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2019 21:47

Čekala jsem asi rok a čtvrt na kluka, chtěla jsem ho po konkrétní fence hlavně kvůli povaze, resp. šanci, že bude po ní. Byla jsem první v pořadí, ale i tak to byly nervy. Nakonec 6 mrňat, což je docela dost, ale pinďa jediný. Ale zadařilo se dokonale - povaha, rozložení barev, exteriér celkově. Přesně, ale opravdu přesně podle mých představ.

4.5.2019 10:30
Markéta80

XXX.XXX.176.4

taky čekáme a zatím nic. teď teda čekám jak to dopadne ve 3 stanicích . Navíc malé plemeno takže se rodí méně štěnat a když chci určitou barvu, typ srsti tak je to spíš zázrak

4.5.2019 23:37
assil

XXX.XXX.121.3

Jo, měla jsem to před 3 rokama, čekala jsem v podstatě skoro od krytí, chtěla jsem psa, jeden už byl zamluvený, takže minimum byli dva. Narodili se tři.

5.5.2019 11:59
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.229.104

Držím palce, aby vyšlo 😃 je to,ale hezke čekání - a ta radost,az to vyjde 💖

Když ne - berte to tak,ze ještě nebyl ten správný čas. ... Ze vám nebyl ještě souzený - ze to teprve přijde 😉

Dejte vědět, zda máte doma miminko 🐩

5.5.2019 23:04

Dva roky domlouvani a planovani - pak jediny a poslední pokus - je to asi na dlouho nezopakovatelne spojeni - a místo vytouzene fenky se narodili sami psi
Tak to beru jak to je - asi vazne osud - a vyzkousim si psa ?

5.5.2019 23:09
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dva roky domlouvani a planovani - pak jediny a poslední pokus - je to asi na dlouho nezopakovatelne spojeni - a místo vytouzene fenky se narodili sami psi

psi jsou lepší

5.5.2019 23:35
Markéta80

XXX.XXX.176.4

osud nebo smůla . Já taky čekám na fenku A kdy se narodila, navíc jediná celočerná co z toho spojení nikdo nečekal tak byla moc slabá a umřela Tak čekám dál, jsme si jen říkala že ještě že to není jako u ženských 9m čekání

5.5.2019 23:48

Markéta80 napsal(a):
osud nebo smůla . Já taky čekám na fenku A kdy se narodila, navíc jediná celočerná co z toho spojení nikdo nečekal tak byla moc slabá a umřela Tak čekám dál, jsme si jen říkala že ještě že to není jako u ženských 9m čekání

osud nebo smůla

verim, ze osud

Maminka tohohle vrhu mi za svůj život splnila uplne všechno, nac jsem kdy jen pomyslela.
Jen v tom pohlavi potomku se nase názory rozchazeji - tak verim, ze ma tentokrát pravdu ona a ze to pes mel byt

Nejak uz se mi nechce dal doufat - lepsi pes v hrsti nez fena na strese

6.5.2019 00:01
Markéta80

XXX.XXX.176.4

já ke dvěma fenkám psa fakt nechci . Jim by se to jistě líbilo v době hárání Jak říká manžel, nic jim nedopřeji . Já mam v jednání 3 stanice tak snad alespoň v jedné bude celočerná nebo černá s pálením A to jsme už mohla mít celočernou ale hrubosrstou doma...

6.5.2019 10:58

Markéta80 napsal(a):
já ke dvěma fenkám psa fakt nechci . Jim by se to jistě líbilo v době hárání Jak říká manžel, nic jim nedopřeji . Já mam v jednání 3 stanice tak snad alespoň v jedné bude celočerná nebo černá s pálením A to jsme už mohla mít celočernou ale hrubosrstou doma...

"Já mam v jednání 3 stanice"

to je ještě dobre - mate kde vybirat.
v mem pripade není kde brat a co zamlouvat - to co chci nikde není

6.5.2019 11:12
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A co chcete, jestli se můžu zeptat?

6.5.2019 11:26

marcelaamax napsal(a):
A co chcete, jestli se můžu zeptat?

zas takovy zazrak ne - jen oba rodice starsi a s prokazanou vykonnosti ve sportu.

6.5.2019 11:39
Markéta80

XXX.XXX.176.4

jak se to vezme, vrhy jsou málopočetné takže šance na fenku menší a když se může narodit hrubosrstý i hladko a určitá barva tak nic moc šance Zatim bez šance tak uvidíme

6.5.2019 12:46
inusanka

XXX.XXX.98.58

Já tohle chápu, zejména u chovných jedinců. Ale když jsme přišli o Mimouše, nikde nebyl jediný vrh, prostě nikde nic. A čekat tak dlouho, to bychom asi nedali. Nakonec jsme šli do sedmiměsíčního skoropuberťáka, naprosto jiného jedince, než jsem chtěla a dneska jí táhne na devátý rok a pokud jsem měla mít jednou za život fenku, tak to byla ona. Někdy to tak vyjde

7.5.2019 16:56
suzanne12345

XXX.XXX.255.207

Diky za vase pribehy :-)

Menit pohlavi nechci, jinak bysme uz stene doma meli...
Bylo to samezrejme velke pokuseni - fotky te chlupate kulicky, versus dlouhe cekani a mozna taky smula a nic :-)
Ale jsem tvrdohlavec, jak si jednou vyberu (a vim samozrejme proc jsem vybrala zrovna tak), tak budu radsi cekat, a doufat :-)

7.5.2019 21:17

Taky čekám, na fenku, měla by se narodit kolem 20teho tohoto měsíce. Nervózní nejsem, bude to za chvilku a navíc to čekání si umím zpříjemnit. Kdyby se fenka nenarodila, neberu to jako osud, nevěřím na něj... bude to prostě náhoda a já si počkám na jinou :-)

23.5.2019 08:03

Tak hlásím, že fenečka se mně dnes asi ve 3 ráno narodila. Nakonec se muselo jet na kliniku a udělat císař, narodilo se 6 pejsků a 3 holky, barva je zlatá až zrzavá. Moc se na ni těším :-)

23.5.2019 08:11
domi.t

XXX.XXX.131.130

Tak hlásím, že fenečka se mně dnes asi ve 3 ráno narodila. Nakonec se muselo jet na kliniku a udělat císař, narodilo se 6 pejsků a 3 holky, barva je zlatá až zrzavá. Moc se na ni těším :-)

Gratulujem a teším sa s vami Vyšlo to presne podľa vašich predstáv, super! Teraz už nech tých 7 týždňov čo najrýchlejšie ubehne a vy si môžte ísť po malý zlatý pokladík

23.5.2019 08:14
domi.t

XXX.XXX.131.130

suzanne12345 napsal(a):
Lidičky zlaty, ja se vlastne potrebuju jen vykecat, protoze rada na to neni, snad mi ten spam odpustite..
Mesice vybirani, a padla volba na plemeno, velikost, barvu...

Takovych vrhu je u nas jen par do roka, stenata zamluvena vetsinou dlouho dopredu. Ted mame předběžně zamluveno stene z budouciho vrhu - pred je ocekavano 6 stenat podle ultrazvuku, a na "nase" pohlavi jsou uz dve rezervace... Nase nervy pracujou, zbyvaji jeste skoro 3 tydny nez se dozvime jestli privitame noveho clena rodiny.

No takze karty byly hozeny, zbyva tem pokec - zazili jste neco podobneho? Jsk to dopadlo? :-)

Zažila som to-bola som posledná v poradovníku na psíka, ale s tým,že ak by sa narodilo menej psíkov a viac slečien a zostala nejaká volná,zoberiem si slečnu. Presne tak sa aj stalo-psík sa mi neušiel,zato temperamentnú slečnu máme už takmer mesiac doma Aj ked možno tam boli zo strany chovateľa nejaké čachre machre-tým,čo chceli len psíka,dala psíka a mne,čo som pristúpila aj na opačné pohlavie,ak by sa mi psík neušiel,pripadla fenka

23.5.2019 08:35
janaa

XXX.XXX.38.34

Jééé,já vím,odku fena bude ale tos teda měla kliku,taky se na všechny nedostalo

23.5.2019 08:43
Markéta80

XXX.XXX.176.4

to je výhoda velkých psů Tam je pak šance že bude na výběr

23.5.2019 09:23

janaa napsal(a):
Jééé,já vím,odku fena bude ale tos teda měla kliku,taky se na všechny nedostalo

A jak to víš? Já vím, nedostalo, ale já měla protekci :-)...ne, napsala jsem si už v září, protože jsem od známé věděla, že by chtěli krýt. A vyšlo to! Já to prožívala, jako by to byla moje fenka, dnes v noci jsem spala jen 3 hodiny :-)

23.5.2019 10:52
janaa

XXX.XXX.38.34

A jak to víš? Já vím, nedostalo, ale já měla protekci :-)...ne, napsala jsem si už v září, protože jsem od známé věděla, že by chtěli krýt. A vyšlo to! Já to prožívala, jako by to byla moje fenka, dnes v noci jsem spala jen 3 hodiny :-)

Páč Zuzku znám

23.5.2019 10:52
janaa

XXX.XXX.38.34

A jinak - super volba

23.5.2019 10:59

janaa napsal(a):
Páč Zuzku znám

Jsem si to myslela :-) Já jsem nadšená, takový přístup se jen tak nevidí, úžasně vstřícný, hodný, komunikativní člověk

23.5.2019 11:03
janaa

XXX.XXX.38.34

Jsem si to myslela :-) Já jsem nadšená, takový přístup se jen tak nevidí, úžasně vstřícný, hodný, komunikativní člověk

Jj, budeš spokojená. Super chovatelka, super přístup,super chov

23.5.2019 17:35
Petriarchát

XXX.XXX.113.2

My chtěli celý život štěně. Mamka byla furt proti. Teď mi je 18. Brácha taky skoro dospělý a mamka nám "ze srandy" řekla, že koupíme psa. S nadsázkou souhlasíme. Do googlu jsme napsali plemeno, který máme vysněný a za týden nám už po zahradě běhal velký švýcarský salašnický pes snad vám to taky půjde tak lehce, jako nám! Držím pěsti

23.5.2019 19:11
suzanne12345

XXX.XXX.248.72

Gratuluju!! :-)

23.5.2019 19:17
suzanne12345

XXX.XXX.248.72

A i ja napisu, jak to u nas dopadlo.

Jak uz hsem psala v prvnim prispevku, byli jsme treti v poradi... No, a narodily se dve stenda "naseho" pohlavi...
Takze bohuzel, zklamani, ale co se da delat, vyjde to priste...

JENZE!!! Jeden zajemce pred nami tedka odrekl a rezervaci zrusil juchuu

Takže, pokud se nevyvrbi uz nic jineho (aneb nikdy nerikej nikdy...) tak i my za par tydnu privitame noveho clena rodiny :-)

23.5.2019 21:05

suzanne12345 napsal(a):

Jak uz hsem psala v prvnim prispevku, byli jsme treti v poradi... No, a narodily se dve stenda "naseho" pohlavi...

Takže, pokud se nevyvrbi uz nic jineho (aneb nikdy nerikej nikdy...) tak i my za par tydnu privitame noveho clena rodiny :-)

No,vida, tak to je super, držím palce, ať to vyjde.

24.5.2019 06:46
Markéta80

XXX.XXX.176.4

suzanne12345 napsal(a):

já se dávám na modlení a je také šance. Počítám že do konce měsíce bude jasno. Manžel teda říká že pak se ozvou další Kolikrát je to i o štěstí a náhodě

24.5.2019 17:33

suzanne12345 mě to asi někde uniklo nebo jsem to přehlídla a nebo nevim...copak to je za plemeno??

25.5.2019 15:53
suzanne12345

XXX.XXX.170.171

suzanne12345 mě to asi někde uniklo nebo jsem to přehlídla a nebo nevim...copak to je za plemeno??

Pudl :-)

Řešila jsem dříve tady
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3548158/ktere-plemeno-vyber-ze-dvou

25.5.2019 16:09
Markéta80

XXX.XXX.176.4

suzanne12345 napsal(a):

Řešila jsem dříve tady

a jaká barva vyšla?

25.5.2019 16:36
suzanne12345

XXX.XXX.170.171

Ja to porad jeste nechci zakriknout, dokud prcka nebudu mit doma... Znate to :-)
Ale pokud to vyjde, mel by to byt cerny trpaslicek :-)
Takovych je plna inzerce bezpapiraku, ale v pp chovu je to o dost horsi.

25.5.2019 17:53
Markéta80

XXX.XXX.176.4

taky jsme chtěla celočernou fenku což je skoro zázrak a když u najdou celočerného brabantíka tak je to kluk , tak vezmeme jakoukoliv barvu. jen mám v jednání víc stanic tak aby až kývnu na jinou barvu se někdo neozval že má černou holku . Manžel jen řekl že se ale domluvíme víc než 4 holky tady nebudou . Já se teda na 2 štěnata moc netvářím . Ale říkám si že zázrak když vyjde alespoň jedna. a bude štěnátko doma dejte fotku

25.5.2019 19:02

suzanne12345 napsal(a):

Řešila jsem dříve tady

Aha...díky, nějak jsem si to nespojila

27.6.2019 13:26

Za 2 týdny si pro princeznu pojedu a vypadá to na růžovou, pokud teda si paní chovatelka nechá fialovou, zde fotky malých šmudlíků:
http://www.zboticskychmeandru.cz/cz/vrh-ch-45-tydne

27.6.2019 15:08
Markéta80

XXX.XXX.176.4

ta je krásná Já si pro štěně taky jedu cca za 14 dní, mohla bych i dřív ale kvůli autu pojedu nejspíš 15 a 16 domů

27.6.2019 15:28

Markéta80 napsal(a):
ta je krásná Já si pro štěně taky jedu cca za 14 dní, mohla bych i dřív ale kvůli autu pojedu nejspíš 15 a 16 domů

Tak pak taky dejte fotku, ať se pokocháme. A odkud nakonec bude?

27.6.2019 15:42
Markéta80

XXX.XXX.176.4

z daleka, pojedu vlakem 5h . Taková náhoda jen tady dle fotky manžel říká jestli je to vůbec pes nebo žralok

27.6.2019 18:00
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Za 2 týdny si pro princeznu pojedu a vypadá to na růžovou, pokud teda si paní chovatelka nechá fialovou, zde fotky malých šmudlíků:

jsou nádherná

27.6.2019 20:52

...nádhera......

14.7.2019 08:28

Tak od včera je princezna doma a je neskutečně hodná

14.7.2019 10:33
GAELLE

XXX.XXX.55.67

krásná. hodně šťastných společných dní

14.7.2019 16:33

GAELLE napsal(a):
krásná. hodně šťastných společných dní

Děkuju

14.7.2019 17:01
domi.t

XXX.XXX.229.62

Je na zjedenie! Tak nech je Cherry zdravá,nech pekne rastie a nech Vám robí len radosť

14.7.2019 18:01
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jéé, tady je psí mimčo Alespoň čichnout bych si chtělaaaa

14.7.2019 19:08

nový mimčo na fauně....krásňoučkýýýý

14.7.2019 20:34
Markéta80

XXX.XXX.176.4

je nádherná

15.7.2019 09:05

Děkuju moc všem.
Seznámit s domácí smečkou jsme museli až včera, to už šlo docela v klidu. Moc mě překvapilo, jak je už takový prcek vychovaný, je vidět, že paní chovatelka se stěndům hodně věnovala. Okousava jenom hračky a čurá hned, jakmile ji postavím na trávník. Po předchozím štěněti jsem byla připravená na většího draka :-)

15.7.2019 09:21
janaa

XXX.XXX.24.47

Děkuju moc všem.
Seznámit s domácí smečkou jsme museli až včera, to už šlo docela v klidu. Moc mě překvapilo, jak je už takový prcek vychovaný, je vidět, že paní chovatelka se stěndům hodně věnovala. Okousava jenom hračky a čurá hned, jakmile ji postavím na trávník. Po předchozím štěněti jsem byla připravená na většího draka :-)

Aby ses nedivila za pár dní ale je moc krásná, hodně štěstí

15.7.2019 09:24

Po předchozím štěněti jsem byla připravená na většího draka

to prijde ještě

15.7.2019 09:26

janaa napsal(a):
Aby ses nedivila za pár dní ale je moc krásná, hodně štěstí

Možný to je, jsem připravená na všechno , ale je fakt, že naše ruce a nohy nejsou do krve okousany, jak minule.

15.7.2019 09:51
janaa

XXX.XXX.24.47

Možný to je, jsem připravená na všechno , ale je fakt, že naše ruce a nohy nejsou do krve okousany, jak minule.

Všechno bude

15.7.2019 09:54
Terven

XXX.XXX.110.147

suzanne12345 napsal(a):
Ja to porad jeste nechci zakriknout, dokud prcka nebudu mit doma... Znate to :-)
Ale pokud to vyjde, mel by to byt cerny trpaslicek :-)
Takovych je plna inzerce bezpapiraku, ale v pp chovu je to o dost horsi.

Tak to gratuluju, černej trpaslík je jedním ze tří kandidátů, o kterých uvažuju, pokud by další pes nebyl z útulku.
Máte v plánu vystavovat?

15.7.2019 11:13
suzanne12345

XXX.XXX.253.231

Uzasna, gratuluju!

15.7.2019 11:15
suzanne12345

XXX.XXX.253.231

Terven napsal(a):
Tak to gratuluju, černej trpaslík je jedním ze tří kandidátů, o kterých uvažuju, pokud by další pes nebyl z útulku.
Máte v plánu vystavovat?

Diky :-)
S vystavami jeste nevim, popravde vystavni uprava pudliku neni uplne muj salek kavy... Ale treba si zvyknu :-)

15.7.2019 12:20
Terven

XXX.XXX.110.147

suzanne12345 napsal(a):
Diky :-)
S vystavami jeste nevim, popravde vystavni uprava pudliku neni uplne muj salek kavy... Ale treba si zvyknu :-)

Upřímně, můj taky ne. Líbí se mi moderní střih, když jsem byla malá, bylo takto ostříhaných pudlů všude plno, dneska je to vzácnost a pudl vůbec je vzácnost.
Když už, tak jsou vidět různé nepovedené sprskliny...
Pejska bych chtěla jenom na turistiku a sport.

15.7.2019 15:31
suzanne12345

XXX.XXX.233.7

To ja puvodne taky chtela jen jako spolecnika, ale ted si rikam proc to nezkusit.

Ono je na vystavy povoleno vic strihu, ale i kdyz by mel posuzovatel hodnotit psa a ne strih, asi ne vzdy to tak je, a ti v mene obvykem strihu jsou nekdy znevyhodneni no...
Pro nekoho neni dulezite vyhrat ale zucastnit se ne? :-)

Ale porad jeste nejsem rozhodnuta...

15.7.2019 15:41
Markéta80

XXX.XXX.176.4

suzanne12345 napsal(a):
To ja puvodne taky chtela jen jako spolecnika, ale ted si rikam proc to nezkusit.

Ono je na vystavy povoleno vic strihu, ale i kdyz by mel posuzovatel hodnotit psa a ne strih, asi ne vzdy to tak je, a ti v mene obvykem strihu jsou nekdy znevyhodneni no...
Pro nekoho neni dulezite vyhrat ale zucastnit se ne? :-)

Ale porad jeste nejsem rozhodnuta...

a kdy si pro štěně jedete? To se uvidí časem co Vás chytne nebo ne

15.7.2019 15:44
suzanne12345

XXX.XXX.233.7

Za par dni :-)

15.7.2019 15:47
Markéta80

XXX.XXX.176.4

suzanne12345 napsal(a):
Za par dni :-)

a bude po klidu . když vidím ta naše ak se povalují tak štěně bude jak velká voda

15.7.2019 20:13
suzanne12345

XXX.XXX.233.7

Markéta80 napsal(a):
a bude po klidu . když vidím ta naše ak se povalují tak štěně bude jak velká voda

Rozhodne

17.7.2019 17:46
Markéta80

XXX.XXX.176.4

suzanne12345 napsal(a):
Rozhodne

my si slečnu přivezli včera

17.7.2019 17:51

Markéta80 napsal(a):

Gratuluju, vypadá jako nevinné hodné miminko

17.7.2019 18:01
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Gratuluju, vypadá jako nevinné hodné miminko

zatím celkem ano i když včera se večer probrala a neviděla ty dvě tak je vyštěkávala a když je probrala a přišly tak asi spokojenost a šla si zase lehnout k nim do pelechu Jen ted obě mě přijdou strašně velké

17.7.2019 18:01

Markéta80 napsal(a):

No nekéééé ....tak ať princeznička roste a je zdravá
Markétko a to už je poslední přírustek nebo se bude smečka ještě rozrůstat?

17.7.2019 18:06
Markéta80

XXX.XXX.176.4

No nekéééé ....tak ať princeznička roste a je zdravá
Markétko a to už je poslední přírustek nebo se bude smečka ještě rozrůstat?

dlouho jsem toužila po celočerné a mám ji i když sehnat byl nadlidský úkol a říkala jsem že tři stačí a dneska dcera at se kouknu jak Sissinka smutně kouká a nemá k sobě ve stejné barvě kamarádku . U raději nic neříkám, taky jsme tvrdila že jeden grifonek stačí .Ted říkám že konečný stav. Ted určitě ano Paní tam měla 5m brabantičku červenou, ta byla neskutečně mazlivá

17.7.2019 18:28

Markéta80 napsal(a):
dlouho jsem toužila po celočerné a mám ji i když sehnat byl nadlidský úkol a říkala jsem že tři stačí a dneska dcera at se kouknu jak Sissinka smutně kouká a nemá k sobě ve stejné barvě kamarádku . U raději nic neříkám, taky jsme tvrdila že jeden grifonek stačí .Ted říkám že konečný stav. Ted určitě ano Paní tam měla 5m brabantičku červenou, ta byla neskutečně mazlivá

No tak uvidíme jak se to u vás ještě vyvrbí....teď bude veselo s miminkem, ale až to opadne???

Musím říct, že tihle pejsci nikdy nebyl můj šálek kávy a ani se mi moc nelíbili, ale díky vám a těm úžasnejm fotečkám mi začali být sympatičtí a musím říct, že jsou vlastně fakty roztomiloučký

18.7.2019 12:20

Markéta80 napsal(a):

Měla jsem to podobně jako sardullah, moc jsem se o tato plemena ani nezajímala. I když kdysi, když byly děti hodně malé a bydleli jsme v bytě chtěla jsem něco nenáročného a myslím, že grifonek byl v užším výběru, kromě West highland teriéra a maltezáčka. Nakonec vyhrál maltézak, ale pro mě to nebyl dobrej výběr, tohle plemeno už bych nechtěla, to už spíš nějakého toho teriéra.

18.7.2019 12:23

taky sci ščeňátko.........

18.7.2019 12:47
janaa

XXX.XXX.25.153

Tak mě se grifonci mooooc líbí. Když jsem chtěla pořídit ke smečce labradorů maskota,tak jsem koukala i na chovky, ale pak jsem se přiklonila k tomu, že to bude spíš zas nějakej zachráněnec a nakonec máme mopsíka z množírny. Ale grifonci jsou prostě sympaťáci

18.7.2019 13:26

taky sci ščeňátko.........

No teď se to tady štěňátky fakty hemží ..

Škoda, že se na štěňátka nedává mateřská dovolená, abych si ho pořádně užila....to si člověk nejdřív říká...doprčic ten pes vůbec neroste, protože zkraje už se těším, až bude pes velikááánskej, protože se štěnětem na vodítku to zas až taková legranda není a pak když je velikánskej, tak si zase říkám, že než jsem se rozkoukala, tak to miminečko vyrostlo

Teda pes je miminko štěňátkový i teď v deseti letech, ale zase z těma padesáti kilíčkama to není to pravé ořechové

18.7.2019 19:31
amy80

XXX.XXX.250.194

Markéta80 napsal(a):

To je držtička :D

19.7.2019 09:38

Kdysi jsme na výstavě, kde jsme byli s naší první mopslí, potkali vedle čekající brabantičku (snad to píšu správně? byla tmavě písková, hrubosrstá s fousem) a byla naprosto úžasná, dodnes na ní s manželem vzpomínáme. Klidný, přítulný a kamarádský pejsek s velkou dávkou noblesy. Od té doby se mi moc líbí.
Jak jsou na tom povahově v porovnání s mopslema? A co zdraví v souvislosti s placatostí?

Přidejte reakci

Přidat smajlík