Německý ovčák štěňata s PP FCI

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice Moravská Kometa. Tmavě vlkoše...
Dohodou
Dobrý den,
sháním ortopedický pelech pro psa, půjde na operaci kyčlí. Prosím nemá někdo nějaký tip? Nejlépe co nejlevnější ale funkční. Bohužel operace bude dost drahá a pelíšek musím koupit co nejdřív, kdyby to teď nebylo tak vše naráz klidně bych si připlatila.
Nemáte někdo zkušenosti? Tipy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám pelech vyrobený z matrace z paměťové pěny - levná a účinná varianta. Psi ho milují.
Coolzada.cz maji rozumne ceny :)
Jinak take mame pelech z pametove peny, na ktery mi v coolzada usili potah ze super odolneho materialu ala kuze asi za 700 kc (140x100cm). Matrace stala asi tisicovku - je to “matrace” na matraci, tak zkuste googlit. Jsou z ni bud dva tenci pelechy nebo jeden tlustsi. Cenove to vychazi o dost levneji nez kupovat psi pelech.
Nejlevnější je koupit paměťovou pěnu v metráži, pak spíchnout potah. Doporučuji 5 cm, pokud je to plemeno střední až větší.
Psala jsem o ortopedickém pelechu zde:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3369683/jaky-se-vam-osvedcil-pelech#a3370163
Je tam i post s odkazem na blok paměťové pěny Rozměr 200x90x2cm za fajn cenu 627 Kč:
https://molitan-matrace.cz/molitanove-desky/363-pametova-pena-ve-52025.html
I když koukám, že výška 5cm už je za 1200 (mají varianty až do 10cm výšky). Za mne ok, vzhledem k tomu, že je to celé z paměťovky, žádná drť či výplně. Stačí ušít/koupit potah
@PumaCZ: na e-shopu coolzada píšou, že je vyplněná paměťovou pěnou. Nikde ale nemají fotky průřezu. Kupovala jste od nich něco? Je to blok částečně vyplněný, anebo celý z visca?
Nibbleof
napsal(a):
Myslíte si, že 7 cm je už moc?
Né, klidně 20!
Kromě paměťové pěny v posteli mám na výlety 7,5 cm "samonafukovací" karimatku Outwell Dreamboat (paměťová pěna s tunýlky uvnitř). Nejradši by mi jí zabavil, válí se na ní pořád. Kdyby je dělali i ve velikostech pro psy, ocenili bychom to oba.