Rozdíl mezi štěnětem amstaffa a bulteriéra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2022 12:08
fikovnice

XXX.XXX.133.77

Sarka1997 napsal(a):
To jste zrovna Vy, ze si mam dat do hlavy ze o vychove to neni a ted najednou tohle tak jak Vam mam rozumet?

Co to je za vlákno toto?
Vy si tu chvílemi povídáte sama se sebou . Ostatní se mohou uradit, v dnešní době se za odborné rady platí, a hodně!!! A Vy tak nějak furt melete svoji. Já ani nemám sílu, chuť a čas to celé číst!

16.3.2022 12:11
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Děkuju. Tohle mě nikdy nedošlo, že ten brzdící pohyb tlumí kolena. Spíš jsem čekala že budou bolet záda.
Mě táhnou psi dva (30+30) a když zaberou naplno, mám co dělat. (vážím cca 65).
Už jsem teda i několikrát spadla, z toho ti anarchisti vždycky mají největší radost. Panička, válející se v trávě, je největší sranda dne...vždycky mě jdou poskákat, a když se snažím zvednout, vylizují mi oči a uši...😂😂😂 a já se směju a připadám si, že se tam na té zemi cukám jak kvadruplegik. 😁
Sport bolí 😂😂

16.3.2022 12:27
aluska

XXX.XXX.197.205

Terven napsal(a):
Super...měla jsem v životě období, kdy mi dlouhosrstej jezevčík přišel jako úplně nejkrásnější pes
Mám s nima ale problém - a vysvětlete mi, čím to je...
Přijdou mi hezcí cca do tří let, pak zoškliví. Nemluvím jenom o tom, že ztloustnou (někteří), ale změní se jim i srst, tak jako zkudrnatí, zmatní...změní se pohyb směrem k horšímu- kolíbají se ze strany na stranu bez toho, že by ohýbali nohy v kloubech.
Ti vaši vypadají pořád krásně a jo, potkala jsem jednou v lese paní s jezevčicí, které bylo 10 let a tipovala bych jí tak 2.
Jak to děláte? Tipuju kvalitní žrádlo a fůru pohybu

ti na fotkách jsou mlaďoši, tady dám fotku s jejich otcem kterýmu teď bude 10 let. Ještě vloni na výstavě povídal rozhodčí, že je ve vynikající kondici a kdyby takhle chodili mladí v kruhu. No krmím syrovým masem a denně jsme v lese. I asi 12ti letá útulkačka, čenich šedivej a lítá jak ďas. Černá tygra bude 9ti letá. Holky jsou kastrovaný, srst v pohodě, nepřekrmuju . Voni jsou hyperaktivní jako já

16.3.2022 14:01
lupus4

XXX.XXX.205.61

Ouško4 napsal(a):
Prosím chci vysvětlit tu část o "oddělání kolen", už jste to totiž jednou zmínil v mnou založené diskusi, (běhám s krátkosrstýma koliema).
V jakém smyslu je to "oddělání myšleno"? Vůbec nechápu. Jakože špatný pohyb, v důsledku toho opotřebení, artróza?
Jakým způsobem na to má vliv váha a plemeno psa, to už spíš povrch, ne?
Děkuji za vysvětlení.

musíte neustále brzdit, prostě jim nestíháte, zvláště u ex tahounů...
u psů co vás jen doprovází, táhnou, jen aby je karabina nemlátila do zadku, to nehrozí
s kraťaskama na volno to nejde?

16.3.2022 14:44
Dasvo

XXX.XXX.101.144

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč říkáte, že má křivý nohy :D
https://youtu.be/zEsphhZcx7A?t=74

To je krásné zvíře!
A ty pařezy, přes které skáče ve třetí minutě... To musely být parádní stromy!

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2022 14:47

Dasvo napsal(a):
To je krásné zvíře!
A ty pařezy, přes které skáče ve třetí minutě... To musely být parádní stromy!

Konečně někdo :D Na některých videích je mladší/starší, útlejší, někde jak tank, ale stále dobře pohyblivý, že? A pak měl synáčka, který už jako tříměsíční poskakoval s tátou :-) trošičku. Taky tam někde na videu je. Tak jako přemýšlím, čím je krmí, to štěně hlavně, protože my tady se bojíme schodů, že jo :-)

16.3.2022 14:51

Nešlo by těm psům, co utíkají moc rychle - táhnou - ať běží pomalejc? Říkám to megý, protože jinak ona jde a jde a jde a já můžu tak leda orat asfalt nebo válet sudy :-) A to třeba v zimě na cestě, co je kluziště, není žádná legrace. To je krasobruslení.

16.3.2022 15:07
Ouško4

XXX.XXX.225.15

lupus4 napsal(a):
musíte neustále brzdit, prostě jim nestíháte, zvláště u ex tahounů...
u psů co vás jen doprovází, táhnou, jen aby je karabina nemlátila do zadku, to nehrozí
s kraťaskama na volno to nejde?

Jde to i na volno 😉
Střídám to.
Běhat jsem začala kvůli sobě (mizerná kondice, lenost, potřeba shodit zimní kila).
A to, že si zapřáhnu psy, mě jen tak napadlo, protože o tom mluvila kamarádka, a mě to přišlo jako dobrý nápad. To jsem ještě netušila, jak moc je to bude bavit a jak se u toho zasmějeme 😂

16.3.2022 15:11
lupus4

XXX.XXX.205.61

Ouško4 napsal(a):
Jde to i na volno 😉
Střídám to.
Běhat jsem začala kvůli sobě (mizerná kondice, lenost, potřeba shodit zimní kila).
A to, že si zapřáhnu psy, mě jen tak napadlo, protože o tom mluvila kamarádka, a mě to přišlo jako dobrý nápad. To jsem ještě netušila, jak moc je to bude bavit a jak se u toho zasmějeme 😂

tak je připřahejte jen do kopce a ty pak "vyletíte"

16.3.2022 15:12
Dasvo

XXX.XXX.101.144

Konečně někdo :D Na některých videích je mladší/starší, útlejší, někde jak tank, ale stále dobře pohyblivý, že? A pak měl synáčka, který už jako tříměsíční poskakoval s tátou :-) trošičku. Taky tam někde na videu je. Tak jako přemýšlím, čím je krmí, to štěně hlavně, protože my tady se bojíme schodů, že jo :-)

Mě tam i příjemně překvapilo, jak na několika místech tomu psovi u skoků dávají „záchranu“. Jakože to není bezhlavé, nekontrolované hýpání odněkud někam, ale že lidi okolo toho psa vědí, co dělají. Fakt pěkné video a krásný pes. Potěšilo!

16.3.2022 15:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Nešlo by těm psům, co utíkají moc rychle - táhnou - ať běží pomalejc? Říkám to megý, protože jinak ona jde a jde a jde a já můžu tak leda orat asfalt nebo válet sudy :-) A to třeba v zimě na cestě, co je kluziště, není žádná legrace. To je krasobruslení.

Jo, šlo by to. Ale to už není ono . Mám psy naučené, že jakmile dávám dlouhé postroje a připínám karabinu na ně, tak jedou na plno. Mohla bych si je na ten sedák dát na obojky nebo na klasické krátké postroje, v těch tolik tahat nebudou, ale to už mě neba . Teda jako i v tom dlouhým musí umět třeba na kolobce zpomalit, zastavit. Ale nějak se mi úplně nechce je navnadit jakože jé hele postroje, jde se tahat, a pak je celou cestu korigovat a brzdit.

Edit.: jo a ještě jedna věc, když mě alespoň jeden pes netahal, tak mě běhat nebavilo . Já jsem běhala primárně kvůli psům, a jak oni makali, tak to i mě hnalo dál

16.3.2022 15:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

tak jednoho Šediváčka zajel i "kovboj" PP s pitbullama, ale měl je zmáklý a zvyklý pracovat ve smečce...ovšem pohled na ně před saněmi byl teda hooodně nezvyklý, ba až srandovní... přesto ho všichni objížděli obloukem...
hned jsem si vzpomněl na "veselou příhodu z natáčení" , kdy se Ivošovi M. (známému "krušnohorci") "povedlo" při předjíždění asi 2km před cílem, překřížit svoje a pitbullí spřežení a místo aby opatrně pokračoval, rozhodl se zcela debilně, že z toho "vycouvá" což je neproveditelný nesmysl...Kovboj ho u toho pozoroval se slovy : " už si někdy viděl , jak pitbull rozlousknul hlavu NO ? Já jo..." no nic se nestalo, ale Ivoš přijel úplně propocenej a smrtelně bledej a hned se dožadoval panáčka

pohled na ně byl děsnej, ale pracovali perfekně (v rámci svých možností) zajeli to celé

16.3.2022 17:46

Toto nejsou pitbulkové
https://www.skorepa-photo.com/vyhledavani/zavod-psich-sprezeni-nonstop-2010--348.html
Určitě to mohou být kříženci, to ano.
Oni když pracují, tak se neperou. Třeba u divokého prasete. Při tom běhu také. Pes je děsně soustředěn a běží dopředu :-)

16.3.2022 18:03
lupus4

XXX.XXX.205.61

Toto nejsou pitbulkové
https://www.skorepa-photo.com/vyhledavani/zavod-psich-sprezeni-nonstop-2010--348.html
Určitě to mohou být kříženci, to ano.
Oni když pracují, tak se neperou. Třeba u divokého prasete. Při tom běhu také. Pes je děsně soustředěn a běží dopředu :-)

tohle nejsou - to jsou AH, (Skořepa netušil), tyhle měl až potom, Šediváka běžel opravdu s pit co měl na přehánění krav...zkusím někde najít fotky

16.3.2022 18:21

A tak oni tam vidět jsou nějací, např. tady jeden http://samota.mushing.cz/2004/Janovicky/11Sojkova.html a ta paní tu kdysi dávno psala, že pán měl dva pitbully a ostatní křížence, je to tu v druhé polovině stránky
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/101053/kde-koupit-stene

Přidejte reakci

Přidat smajlík