Leonberger štěňátka s PP

Prodám Leonbergera - Chovatelská stanice Vanika v. Bauernhof s dlouholetou...
45000 KčBája1212
XXX.XXX.188.117
Ahojte všichni, mám 3 letou fenku leonbergra, která je velmi hravá, hodná a nekonfliktní. Hledáme nějakého parťáka střední až větší velikosti na společné hraní. nevadí nám ani malí pejsci, ale ti většinou si hrát s naší velikostí nechtějí :-(. Hlavně musí jít o kamarádského a neagresivního pejska, kterému nevadí velké aktivní fenky. :-)
Budeme rádi když se někdo ozvete. Ideálně z Ostravy Poruby - 8 obvod.
Těšíme se na nové kamarády
Barka
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jezdím občas do Ostravy za maminkou se svými tibetaky. Holky mají moc rádi. Napište mi SZ, můžeme se někdy domluvit.
Bája1212
XXX.XXX.188.117
napsal(a):
Jezdím občas do Ostravy za maminkou se svými tibetaky. Holky mají moc rádi. Napište mi SZ, můžeme se někdy domluvit.
Dobrý den, to by bylo skvělé kdyby jsme se mohli někdy potkat. Prosím kontaktujte mne na mail btelnarova@seznam.cz. Nějak se mi nejde dostat do ifaunové schránky abych Vám poslala soukromou zprávu. Budeme se těšit s pozdravem Barka a Hessy
"Nějak se mi nejde dostat do ifaunové schránky abych Vám poslala soukromou zprávu."
soukromé zprávy mohou zasílat jen přihlášení uživatelé
a přihlásit se opravdu není problém
Leonberger
XXX.XXX.197.59
Máme pejska leonbergera a jsme z Ostravy Petřkovic, rádi se potkáme! 601 325 380 nebo 605122725.
admen
XXX.XXX.230.65
Ahoj, já jsem z Janové( za Svinovem). Máme 9 měsíční štěně psa NO, a taky se s námi nikdo kvůli velikosti nechce kamarádit. Štendo je zatím hravé, neagresivní. Klidně se můžeme domluvit i na procházku u nás, máme všude okolo pole, louky, les....:-)
admen
napsal(a):
Ahoj, já jsem z Janové( za Svinovem). Máme 9 měsíční štěně psa NO, a taky se s námi nikdo kvůli velikosti nechce kamarádit. Štendo je zatím hravé, neagresivní. Klidně se můžeme domluvit i na procházku u nás, máme všude okolo pole, louky, les....:-)
Dobrý den prosím vás ozvěte se mi na 777886147- WhatsApp či SMS. Rádi se domluvíme na setkání.