Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rocky13

21.5.2014 19:57
rocky13

XXX.XXX.143.214

Dobrý den máme labradora, krátkosrstého... Letos mu budou 3 roky našla by se pro něho nějaká nápadnice... ( Když j to pejsek ať si také užije ) ?? smajlík

21.5.2014 20:37
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

rocky13 napsal(a):
Dobrý den máme labradora, krátkosrstého... Letos mu budou 3 roky našla by se pro něho nějaká nápadnice... ( Když j to pejsek ať si také užije ) ?? smajlík

A víte o tom, že z toho že si pejsek užije vznikne třeba 10 štěnat, z nihž třeba polovina skončí v krabici u popelnic nebo v útulku ...?! Trh se psy je absolutně přesycený, a psy typu labraor nikdo nechce. Pokud tak moc chcete aby si pejsek užil, tak mu k tomu pomozte ručně - účel to splní, lze opakovat i 2x denně, a nezůstane po tom x bezprizorních chudáků08#!

rocky13

21.5.2014 20:59
rocky13

XXX.XXX.143.214

Inspektor Pišišvor napsal(a):
A víte o tom, že z toho že si pejsek užije vznikne třeba 10 štěnat, z nihž třeba polovina skončí v krabici u popelnic nebo v útulku ...?! Trh se psy je absolutně přesycený, a psy typu labraor nikdo nechce. Pokud tak moc chcete aby si pejsek užil, tak mu k tomu pomozte ručně - účel to splní, lze opakovat i 2x denně, a nezůstane po tom x bezprizorních chudáků08#!

Heeh, vy mě vždy vaším příspěvkem rozesmějete, ať už u mé otázky či jiné... Ano vím že by se tohle mohlo stát, s tím do toho také jdu... Nevíte- soudíte... Velmi inteligentní... Bez urážky prosím... existují také prášky pro feny apod... U popelnic labr opravdu nenajdete alepsoň néé od nás ale, díky za připomenutí... Mimochodem vím o čem mluvíte tohoto psa mám totiž z lesa ve 2 měsících jsem ho tam našla uvázaného...

21.5.2014 21:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

rocky13 napsal(a):
Heeh, vy mě vždy vaším příspěvkem rozesmějete, ať už u mé otázky či jiné... Ano vím že by se tohle mohlo stát, s tím do toho také jdu... Nevíte- soudíte... Velmi inteligentní... Bez urážky prosím... existují také prášky pro feny apod... U popelnic labr opravdu nenajdete alepsoň néé od nás ale, díky za připomenutí... Mimochodem vím o čem mluvíte tohoto psa mám totiž z lesa ve 2 měsících jsem ho tam našla uvázaného...

To jako chcete, aby někdo cpal fenu hormonální antikoncepci do feny, aby si Váš pes skočil ...?! To snad ani nemůžete myslet vážně!
... a ten argument o nemožnosti najít vyhozený štěňata typu labrador u popelnic, když vzápětí dodáte, že Vašeho psa někdo jako štěně nechal uvázaný v lese taky nemá chybusmajlík.
Když už Vám tak záleží na sexuální svěžesti pejska, tak mu kupte takovou tu "nafukovacín fenu" - nevím jak se to jmenuje, ale vyrábí to Francouzská firma, a lze to sehnat i v ČR, jen ta hračka stojí cca 5 tisíc. Tak nebuďte žgrt, a kupte pejskovi dáreček místo toho, aby si kvůli vašemu sobectví huntoval fenu medikamenty, nebo mu pak zůstal vrh kříženců na krkusmajlík

21.5.2014 21:30
elaphka

XXX.XXX.199.30

rocky13 napsal(a):

A když už jsme u té hormonálky u zvířat... má mnohem nižší účinnost než ta lidská. Znám několik případů (ať už pes či kočka), kdy hormonálka selhala, a matku k nám přivezli s totálně nafouklým břichem plným hnisu, nedalo se koukat.
Jestli i jste promyslela i tohleto a přesto stále chcete, aby si Vás pes skočil, tak napíšu poslední věc z mé strany - člověk jako jediný savec má ze sexu požitek. Jen lidé to dělají proto, že to je příjemné. U psů a ostatních je to nastavené jen jako pouhý čin k tomu, aby se narodily mladé a druh přežil, tudíž když u jedince nedojde k populaci, na jeho psychice se to nijak neprojeví. Nic jiného v tom nehledejte.

P.S.: pokud na Vás pes skáče, "ojíždí" Vám nohu apod., není to kvůli tomu, že si chce prostě užít. Je to projev dominance, tudíž by to chtělo pořešit výchovu a přístup ke psu.

rocky13

21.5.2014 21:31
rocky13

XXX.XXX.143.214

To jako chcete, aby někdo cpal fenu hormonální antikoncepci do feny, aby si Váš pes skočil ...?! To snad ani nemůžete myslet vážně!
... a ten argument o nemožnosti najít vyhozený štěňata typu labrador u popelnic, když vzápětí dodáte, že Vašeho psa někdo jako štěně nechal uvázaný v lese taky nemá chybusmajlík.
Když už Vám tak záleží na sexuální svěžesti pejska, tak mu kupte takovou tu "nafukovacín fenu" - nevím jak se to jmenuje, ale vyrábí to Francouzská firma, a lze to sehnat i v ČR, jen ta hračka stojí cca 5 tisíc. Tak nebuďte žgrt, a kupte pejskovi dáreček místo toho, aby si kvůli vašemu sobectví huntoval fenu medikamenty, nebo mu pak zůstal vrh kříženců na krkusmajlík

Vy jste opravdu smesna:-D :-D :-D ja si proste nemuzu pomoct, nema to vas pesnesmi to mit zadny... pardon ale, slusne vas posilam do prdele... zaklepejte si na hlavu...smajlíksmajlík

21.5.2014 21:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

rocky13 napsal(a):
Vy jste opravdu smesna:-D :-D :-D ja si proste nemuzu pomoct, nema to vas pesnesmi to mit zadny... pardon ale, slusne vas posilam do prdele... zaklepejte si na hlavu...smajlíksmajlík

Až bude Váš pes chovný s 21 zkouškama z výkonu a bude mít zdravotní vyšetření, jako ten můj, tak se třeba nějaká nevěsta přihlásí sama! Na hlavu už jsme si zaklepala, když jsem četla ty Vaše bláboly - tím moje debata s Vámi končí.

21.5.2014 21:47
Šarina

XXX.XXX.231.146

rocky13 napsal(a):

Nezlobte se na mě, ale do té prdele jste předchozí přispěvatele neposlal(a) slušně, ale velmi neslušně. Dostala jste odpovědi, nechcete (neumíte?) o nich přemýšlet.
1/ píšete, ať si pes "užije"- dostala jste odpověď, že pes si v lidském smyslu "neužívá". Takže to není důvod, proč mu hledat fenku.
2/ píšete, že vy jste psa našel/la našla uvázaného u stromu. A ani TO vás nepřesvědčí o tom, že různých voříšků, bezpapíráků a nechtěných psů je kolem víc než dost? Ze váš (předpokládám milovaný) pejsek mohl u toho stromu uhynout hladem a žízní? A přesto chcete x jeho potomků vystavit stejnému nebezpečí?
3/ Chcete štěňátka po zvířeti, o jehož původu, genetické výbavě, dědičných chorobách nevíte vůbec nic?

Vy toho vašeho pejska nemůžete mít doopravdy rád(a)!

Co budete cítit k jeho dětičkám? Budete k nim mít pocit odpovědnosti? Bude vás jejich osud zajímat?
Nebo vám bude stačit, že si pejsek podle vašich měřítek "užil", a zbytek vám bude fu(c)k????

Je to všechno strašně sobecké a smutné.

21.5.2014 22:35
pidla

XXX.XXX.106.11

rocky13 napsal(a):

Má rentgen kyčlí a loktů a genetický test na PRA a EIC?

vera.va

22.5.2014 09:21
vera.va

XXX.XXX.118.1

Pokud pes není chovný a nemá důležitá vyšetření, nevidim jediný důvod, proč by měl krýt a své skryté vady přenášet dál... nemocné štěně je většinou útulkové štěně či vyhozené štěně...

23.5.2014 14:49
petraa123

XXX.XXX.29.210

Ahoj!!!! Myslim, ze labrador je nejlepsi domaci pes! Muj bratr ma labradora a ja ho proste miluju! Vubec miluju zvirata, proto ted taky chtela bych si koupit psa. Jiste, ze to bude taky maly labradorek. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2014 18:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

ano , labradoři jsou nejlepší psi ,ale vybírejte dobře ,tihle nádherní a inteligentní psi doplácí na takové jako je zadavatel. jejich pes si musí za každou cenu vrznout a narodí se plno nemocných ubožáků a když ho náhodou koupíte přinese vám jen lítost ,zlost a bude to stát spousty peněz.

25.5.2014 20:38
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Mám doma štěně Labradora a je to ten nejlepší pes na světě! Labradoři jsou nej nej nej psi na světě! smajlíksmajlíksmajlík

26.5.2014 05:52
pidla

XXX.XXX.96.38

klubíčko napsal(a):
Mám doma štěně Labradora a je to ten nejlepší pes na světě! Labradoři jsou nej nej nej psi na světě! smajlíksmajlíksmajlík

Každý pes je pro jeho majitele ten nej na světě.

Bohužel, labradoři jako plemeno strašně utrpěli svou popularitou. Hodně jich trpí vážnými dědičnými chorobami (DKK, DLK, EIC, epilepsie...) a stále častější jsou i nestandardní povahy - agresivita vůči psům a bohužel někdy i vůči lidem. Nechápejte mě špatně, labradory mám doma dva, ale chovatele jsem vybírala hodně dlouho a pečlivě, abych zmíněným problémům co možná předešla (i tak se to úplně nepovedlo, u psa od puberty bojujeme s agresí vůči psům).

Když vidím, jak lidi množí cokoliv naprosto bez ohledu na zdraví a povahu, jen proto, že to má koule/frndu, tak se mi chce brečet. Protože tohle si to úžasné plemeno nezaslouží. Když vidím psy, kteří v roce bolestmi sotva chodí, či nesmějí prakticky nic dělat, i když by strašně moc chtěli, protože při každé námaze dostanou záchvat EIC, který je může i zabít... Znám jich osobně ve svém okolí s podobnými problémy hrozně moc.

26.5.2014 09:46
skorpio68

XXX.XXX.79.15

hehe,někdo pojedl vtipnou kaši,asi nevíte co činíte.Cpát fenu práškama jen proto aby si váš vořech užil?vy nejste normální,nemáte rozum.Nechte si psa vykastrovat a může provozovat bezpečný sex.smajlík

rocky13

26.5.2014 12:58
rocky13

XXX.XXX.197.107

Bezte s temi keci do prdele, hvezdy csichni to komentujete jen z nudy vite hovno jestli pes vykastrovany je nebo ne... hovno vam je potom ozvalo se mi tolik lidi pulka jsou blbecci jako tady a druha ze by i stenatka chteli tak se hodte do klidu... vorecha mate doma muh pes to neni a jake mas zkousky taky nevite...

26.5.2014 13:17
pidla

XXX.XXX.106.11

rocky13 napsal(a):
Bezte s temi keci do prdele, hvezdy csichni to komentujete jen z nudy vite hovno jestli pes vykastrovany je nebo ne... hovno vam je potom ozvalo se mi tolik lidi pulka jsou blbecci jako tady a druha ze by i stenatka chteli tak se hodte do klidu... vorecha mate doma muh pes to neni a jake mas zkousky taky nevite...

Jaké má pes "zkoušky", to opravdu nevíme. Zato vy víte přesně, co máte doma za plemeno. Labradora krátkosrstého smajlík Bylo by nám po tom h***o, kdyby nám nebylo líto těch potenciálních štěňat. Koukněte do inzerce, kolik je tam inzerátů typu "daruji ročního labradora". Koukněte na stránky útulků, kolik je tam mladých labradorů... Ti všichni jsou potomky psů, kteří si nutně museli "užít", a fenek, kterým chtěli majitelé "dopřát štěňátka".

Jestli to myslíte vážně, tak nechte psu udělat alespoň rentgen kyčlí a loktů a genetický test na PRA a EIC. A pak mu teprve hledejte nevěstu, také s těmito zdravotními vyšetřeními. Štěňata načipujte, zaregistrujte na sebe a do smlouvy si dejte předkupní právo, aby se vrátila k vám, pokud je noví majitelé už nebudou chtít, a nedostala se do útulku. Tomu se totiž říká zodpovědnost, víte?

rocky13

26.5.2014 13:55
rocky13

XXX.XXX.197.107

Pane boze proberte se rtg apod ma od mala nenechaly by jsme si doma psa o kterym nic nevite kurva hlavne zekritizujete za ty inzerce nezodpovodam tak mi nepredhazujte ty blbecky vim co delam pes ma takove vysetreni.... muj pes, moje zodpovednost, moje starost ale vase starosti to nejsou, tak si vsimejte svychpsu... stejne si udelam co chci jaaa... nezajima me problem ostatnich lidi

26.5.2014 14:06
pidla

XXX.XXX.106.11

rocky13 napsal(a):
Pane boze proberte se rtg apod ma od mala nenechaly by jsme si doma psa o kterym nic nevite kurva hlavne zekritizujete za ty inzerce nezodpovodam tak mi nepredhazujte ty blbecky vim co delam pes ma takove vysetreni.... muj pes, moje zodpovednost, moje starost ale vase starosti to nejsou, tak si vsimejte svychpsu... stejne si udelam co chci jaaa... nezajima me problem ostatnich lidi

RTG má od mala? Proč lžete? RTG kyčlí a loktů se dělá nejdříve v roce věku, po dokončení vývinu kostry. A už vůbec nevěřím, že má genetický test na PRA a EIC.

Váš pes, vaše zodpovědnost, to je pravda. Přesně o tom mluvím - o zodpovědnosti. Pokud převezmete zodpovědnost i za ta štěňata, pokud uděláte vše pro to, aby byla zdravá a v případě problémů se o ně postaráte, nic proti. Jenže mám pořád pocit, že u vás ta zodpovědnost končí tím, aby si pes dobře zašukal... smajlík

Moje starosti to nejsou? To byste se divil, kolik mám starostí s tím, abych pomohla najít domovy nechtěným retrívrům. Nechat psa, aby si skočil, je děsně jednoduché, to umí každý. Postarat se o následky, to se pak nikomu nechce.

rocky13

26.5.2014 14:11
rocky13

XXX.XXX.197.107

Mam starsiho ps, rtg ma delany dokonce az ve 2 letech kdyz jsmena to prisly tak se iklidnete a nestarejte se, vas pocit me nezajima, tudiz me i psa nehrotte o pejsky postarano bude a ted s klidem kritizujte jinde... Nase stenda nedopadnoi takto, pracuji v tom....

26.5.2014 14:16
pidla

XXX.XXX.106.11

Tak jo. Našli jste ho uvázaného ve dvou měsících, RTG má odmala, protože byste si nenechali doma psa, o kterém nic nevíte. Ale vlastně ne, vlastně má RTG dělané ve dvou letech.

Docela bych se smála, kdyby to nebylo tak smutný...

rocky13

26.5.2014 14:17
rocky13

XXX.XXX.197.107

Do 2 let to pro nas bylo mimono, proto jsem rekla maly ale vy proste chytate za kazde slovo...

rocky13

26.5.2014 14:20
rocky13

XXX.XXX.197.107

Blbejsiho cloveka jsem nepotkala...sbohem smajlík ma na sobe udelanych takovych sracek ze majitele stenat si poctou, kazdopadne s vami koncim nudite se a vysirate lidi pardooon vy jste nejlepsi smajlík

26.5.2014 19:41
Šarina

XXX.XXX.231.146

rocky13 napsal(a):
Blbejsiho cloveka jsem nepotkala...sbohem smajlík ma na sobe udelanych takovych sracek ze majitele stenat si poctou, kazdopadne s vami koncim nudite se a vysirate lidi pardooon vy jste nejlepsi smajlík

Vy musíte být ale frustrovaná osoba...

27.5.2014 00:33
debri

XXX.XXX.8.131

rocky13 napsal(a):

podobné perlysmajlík rovnou dávám do skupiny NEMNOZIME PSY na FCB

27.5.2014 11:19
joripage

XXX.XXX.41.2

Milá zlatá, tím, že jste tu zvěřejnila nabídku takové černé plemenitby jste si zadělala na problém a dobře Vám tak. Až si Vás někdo vyhrábne a dostanete pořádnou pokutu, pak se zajisté budete hodně divit.

27.5.2014 11:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

joripage napsal(a):
Milá zlatá, tím, že jste tu zvěřejnila nabídku takové černé plemenitby jste si zadělala na problém a dobře Vám tak. Až si Vás někdo vyhrábne a dostanete pořádnou pokutu, pak se zajisté budete hodně divit.

Tak zadavatelka tady zveřejnila, že má IQ mražené makrely, ale na pokutu to bohužel není. Nicméně každý si aspoň udělal obrázek o intelektuální zdatnosti těch, co množí křížence!

27.5.2014 11:44
joripage

XXX.XXX.41.2

Tak zadavatelka tady zveřejnila, že má IQ mražené makrely, ale na pokutu to bohužel není. Nicméně každý si aspoň udělal obrázek o intelektuální zdatnosti těch, co množí křížence!

No to jste říkat nemusela, že na pokutu to není (vím to) smajlík Ale bylo to mířené přesně na tohoto blba, kterého by to teoreticky mohlo odradit...

vera.va

27.5.2014 12:04
vera.va

XXX.XXX.118.1

"IQ mražené makrely" smajlík

27.5.2014 21:18
Šarina

XXX.XXX.231.146

vera.va napsal(a):
"IQ mražené makrely" smajlík

ano, to mi přijde přesné

27.5.2014 23:33
honimír

XXX.XXX.118.184

Pane bože :-D vy jste pííííííča :-D Ty kecy se od vás nedají ani číst, na tu vaši češtinu si musím vzít pravidla českého pravopisu :-D Chcete nechat svýho vořecha jebat smajlík, ale sám ( sama ) byste asi potřebovala pořádnýho černocha :-D smajlík Nechte ho vykastrovat a je klid ;-) Nebo vám jde o přivýdělek? ;-) A kecy typu: ať si užije, říkejte doma svým děckám :-D Fenu kvůli vořechovi dopovat antikoncepcí.... narvěte ji sama do sebe, vrznete si a nebudou se rodit dementi, jako vy :-D smajlík

28.5.2014 10:03
luxus

XXX.XXX.199.2

a když štěnata neudají tak je nechaji zabít . Najdou si člověka který je zabije a pak má dobrou večeři.

rocky13

28.5.2014 13:53
rocky13

XXX.XXX.143.214

Jasný vy jste nejchytřejší idioti vymrdaný paličky mát určitě z toho hned budou štěňata vy zmrdi...!! Vás nechat zabít pičusové zkurvený, jenom ifauna vymrdaná je prolémová... Všude se dá se všmi domluvit tady je to samá píča a zmrd...!! Sbohem..:!! smajlík

29.5.2014 11:47
luxus

XXX.XXX.199.2

já se hádat nechci ,ale uvažuj logicky

29.5.2014 20:15
elaphka

XXX.XXX.199.30

No, myslím, že zde už není co dodat.
Pro zadavatelku: kolem psů se motám od malička a celkem úspěšně studuji veterinu, takže se myslím, že vím, o čem mluvím; stejnak jako lidi, kteří psali viz výše.
Zeptala jste se - my Vám odpověděli. Ve vší slušnosti. To Vy jste nám začala nadávat. Byly Vám řečené veškeré důvody, proč do toho nejít, Vy to nechcete slyšet. Tak proč sem tedy dáváte příspěvky, když vlastně nechcete poradit?

Stále doufám, že zadavatelkou je 15tiletá slečinka, co se nudí. Dospělý člověk při smyslech by přeci nic takového nemohl vymyslet. A když už jsme u těch vyšetření... pochybuji, že jste křížencovi nechali dělat všechna vyšetření smajlík

P.S.: a když už chcete nadávat, vraťte se na základku a naučte se správně česky.

vera.va

30.5.2014 12:31
vera.va

XXX.XXX.118.1

Ano, slovní průjem hodný puberťáka...
Ona slečna je na tom obecně s kynologií i slovníkem bídně což dokazuje odkaz:
https://www.ifauna.cz/psi/forum/r/detail/876593/rotvajler-a-jeho-vychova

30.5.2014 17:49
elaphka

XXX.XXX.199.30

vera.va napsal(a):
Ano, slovní průjem hodný puberťáka...
Ona slečna je na tom obecně s kynologií i slovníkem bídně což dokazuje odkaz:
https://www.ifauna.cz/psi/forum/r/detail/876593/rotvajler-a-jeho-vychova

Koukám, že se asi doopravdy jedná o někoho, kdo se doma nudí a hodlá nasrat celý svět.
Škoda ifauny...

Přidejte reakci

Přidat smajlík