Ahoj... Při svém brouzdání po internetu jsem narazila na skvělý stránky o klecích pro morčata... Můžete si je postavit sami, z takových dílků... Přidávám pár obrázků...
albona
napsal(a):
Ahoj... Při svém brouzdání po internetu jsem narazila na skvělý stránky o klecích pro morčata... Můžete si je postavit sami, z takových dílků... Přidávám pár obrázků...
Další....
albona
napsal(a):
další...
albona
napsal(a):
Jsou to nějaké čtverce, které se dávají dohromady, jak chcete... Dělají se z toho třeba botníky, prostě co chcete....
albona
napsal(a):
Balení to má různý... Třeba takový.... Jen o má jednu obrovskou nevýhodu... Ještě jsem to u nás v ČR neviděla a do Kanady pro to nepojedu... Neviděli jste to u nás někdo? A co tomu říkáte?
jurasek
napsal(a):
jaký stránky to jsou
nevím, jestli se sem mohou dávat odkazy, ale je to www.guineapigcages.com... Chtěla bych ty kostky někde sehnat... Mýmu Matesovi by se to moc líbilo... Má klec o minimálních rozměrech pro jedno morče... Je mi ho líto a chtěla bych mu dopřát něco většího....
latana

XXX.XXX.226.212