zbosace
napsal(a):
Fotil na tejto burze niekto aj tieto skupiny vtákov? Alebo si ich viac všímal a bol by ochotný napísať čo tam bolo zaujmavé? Ďakujem aj za ostatných chovatelov.
řekl bych že papežík zelenohřbetý
zbosace
napsal(a):
Fotil na tejto burze niekto aj tieto skupiny vtákov? Alebo si ich viac všímal a bol by ochotný napísať čo tam bolo zaujmavé? Ďakujem aj za ostatných chovatelov.
Bulbul šupinkový
zbosace
napsal(a):
Bulbul rudouchý
zbosace
napsal(a):
Bulbul bělolící a asi nějaká tangara
zbosace
napsal(a):
Patrně pár tangar
majna
napsal(a):
řekl bych že papežík zelenohřbetý
Nějaký špaček, bohužel nevím přesný název
zbosace
napsal(a):
Kardinál černohřbetý
zbosace
napsal(a):
Timalky, jedna poznámka k nim jednak byl strašný cenový rozptyl 220-380E a taky mi přišly strašně malé a to všechny na celé burze
zbosace
napsal(a):
2
zbosace
napsal(a):
¨2
zbosace
napsal(a):
3
zbosace
napsal(a):
Dobrý večír,
dneska už nemám čas, ale zítra snad dodám další fotky kdo ví názvy druhů, které jsou bez jména byl bych jistě néjen já rád za doplnění.
Zdravím kolegy hmyzáky a plodožery:) přijde mi zbytečné zakládat opět nové téma takže mi snad Majna promine že využiju toho jeho...a podělím se o postřehy ze sobotní návštevy Zwolle:opět na začátku naprosto nepochopitelně tlačenice u vstupu pořadatelé stále nepochopily že když začnou prodávat lístky nebylo by na škodu otevřít i vstup do haly.... chvílema to připomínalo fotbalový zápas...a fanoušky než chovatele
z toho co jsem stačil poznat a nafotit já:postřehnul jsem turaka červenokorunkatá 3ks jeden pár a mládě ,3ks turak bělolících tot´ vše co mě překvapilo ani jeden kus tur.fialových...2ks toka deckenova 3páry zoboročců nebo toků nevím a jaké druhy šlo jestli někdo ví název at se ozve..1ks tukana krátkozobého ten byl ale brzy pryč..pár zoborožců naříkavých z leskoptví standartně tříbarevky 1ks smaragdové pár dlouhoocasek+ mládě několik kusů černouchých,kovových a purpurek....ze špačků bylo k vidění více druhů pagodový,červenozobí,filipínští,rudokřídlý ostatní druhy bohužel nepoznám.pár loskutáků,majny kobylčí,timálie viděl jsem pár stříbrouchých.3ks rudolících nějaké kusy čínských..pár kystráčků modrolících.sojky 2ks inky.2ks běloocasé2ks středoamerické,3páry vousáků senegalských,1pár vlhovců červenohlavých,madelíky modrokřídlé těch bylo poměrně dost 2kshajních a asi 3páry fialovoprsých,tangary,sýkavky asi modrokřídlé z toho co nerozpoznám hojneni zastoupeni byly bulbulové sojkovci a drozdi...tolik pár informací pro ty z vás kteří jste neměli možnost vyrazit..rozhodně bylo na co koukat
ta tangara výše je asi tangara sedmibarevná nabízeli ji v páru ale cena u nich nebyla ale na pohled jsou to nádherní ptáci zdendo ale asi tě zklamu určitě tam bylo víc druhů tangar ale neni to zrovna můj soudek takže víc ti neřeknu...snad se připojí i jiní chovatelé bylo jich tam dost
i já tě zdravím. Ten cenový rozptyl jsi napsal správně. Jinak ta cena je za kus - bohužel!! Ale i tak v ČR byste tyto ptáky koupili dráž, ostatně jako všechno. Kupoval jsem tam ptáky ¨třeba o 3 tis levněji než bych je koupil v ČR. Ted mluvím o hmyzácích, nevím jak na tom byla drobot a papoušci. Burza mě sice nenadchla ale určité ceny ano a to velice příjemně. Pravdou ale je že cena 600 a více euro za Toka je šílená!! Alespon tedy z mého pohledu.
Také se teda přidám. Pár hmyzáků tam taky mám. Vůbec jim nerozumim, nehovim jim, ale přišli mi zajimaví a v česku méně běžní, soudě dle fotek na inzerci. Pátral jsem tam hlavně po korelách. Mutací mnoho, barvy hezké, plné, ale byli to ptáci postavou většíí chcípáci než ti moji. Hold, někdo honí velké ptáky, někdo barevné.
crysa
napsal(a):
nevíte, jaká je cena turaků? děkuji
Dobrý den, ono záleží o jaký druh se Vám jedná. Nicméně vždy jde řádově o stovky euro za kus. Například bělokorunkaté přijdou na 700 až 900 Eur za kus. Červenokorunkaté jsou tuším okolo 450 Euro. Persy jsou výrazně levnější a žlutozobé (m.rosae) zase dražší. Ptáci to jsou nádherní, živí a hodně zvědaví. Neustále v pohybu, využívají celý prostor voliéry a především neničí zeleň.
Martin