Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

...

21.2.2017 14:04
...

XXX.XXX.117.194

Dobrý den,
chtěla bych jen pouze upozornit na lidi, kteří zneužívají mé osobní doklady - které mi byly odcizeny - ke svým podvodům. Nabízejí převážně papoušky. Takových Inzerátů je na internetu mnoho. Nejedná se ale pouze o papoušky, jsou to také psi, kočky, kapucínské opičky a další. Vystupují pod mnoha e-maily. Jsou velice přesvědčiví a aby Vás ujistili, že se nejedná o podvod tak Vám zašlou (mé odcizené) naskenované doklady. Většinou je poznáte podle zkomolené češtiny (nejspíš jen přeloženo v Googlu). Několikrát už jsem kvůli tomu byla vyslýchána na policii a chtěla bych to nějak ukončit, ale jsem na to bohužel malý pán. Tak zkouším alespoň touhle cestou varovat nevinné lidi, aby těm zmetkům neposílali další a další peníze a také to dělám pro sebe, abych omezila své nedobrovolné návštěvy na policii. Dejte si na to prosím pozor a varujte i ostatní (známé), o kterých víte že si hledají nějaké zvíře přes internet. Děkuji.

22.2.2017 07:12
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Možná by nebylo špatné, kdybyste řekla /vaše/jméno, pod kterým podvodníci vystupují.

8.3.2017 14:32
Dohnalka

XXX.XXX.4.50

Kdo to proboha může dělat?! No, ale v každém případě díky za upozornění.

26.3.2017 05:45
simacek123

XXX.XXX.142.1

joanne.s napsal(a):
Možná by nebylo špatné, kdybyste řekla /vaše/jméno, pod kterým podvodníci vystupují.

TO vam nerekne, a proc?duvod je jasny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík