Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2007 10:38

Kupuji morčatům tyto napaječky, jsou kvalitní, připadají mi praktické, jenže kdykoli praskne nádobka, musím koupit novou napaječku, protože plastové náhrady se prostě neprodávají. Takže mám doma několik vysoko kvalitních pítek bez možnosti užití, chybí zásobník na vodu. Nepřišel někdo na způsob jak nádobku nahradit? Zatím mi žádný závit nepasoval

12.4.2007 10:57

jury napsal(a):
Kupuji morčatům tyto napaječky, jsou kvalitní, připadají mi praktické, jenže kdykoli praskne nádobka, musím koupit novou napaječku, protože plastové náhrady se prostě neprodávají. Takže mám doma několik vysoko kvalitních pítek bez možnosti užití, chybí zásobník na vodu. Nepřišel někdo na způsob jak nádobku nahradit? Zatím mi žádný závit nepasoval

Pokud vím tak na tyhle pasují normální PET lahve.

12.4.2007 11:15

greiz napsal(a):
Pokud vím tak na tyhle pasují normální PET lahve.

To jsem zkoušela, nešla mi tam, závit přeskakoval. Ještě to vyzkouším, tedy

13.4.2007 14:56

jury napsal(a):
To jsem zkoušela, nešla mi tam, závit přeskakoval. Ještě to vyzkouším, tedy

ne všechny PETky maj stejnej zavit

22.4.2007 21:17

jury napsal(a):

dají se tam dat flašky od slivovice, já to mám u osmáků

Přidejte reakci

Přidat smajlík