Rozteč mříží klece pro pískomily

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2007 14:51

Několik dní jsem na webu vybírala klec pro naši pískomilku a její budoucí kamarádku, až jsem asi přebrala. U té, kterou jsem vybrala, bylo uvedeno, že rozteč mezi dráty je 1,5 cm. Teď ale dorazila, měřím to a má 2 cm. Není to už moc? Protáhne se tím pískomil?
Malý asi jo, ale co dospělák?

Nouzové řešení je to obalit nějakým pletivem. Pokud by to bylo jen do doby, než pískomlové vyrostou, tak to přežiju. Ale napořád by se mi to nelíbilo. To bych musela holt koupit něco jiného :/.

21.5.2007 20:50

madla napsal(a):
Několik dní jsem na webu vybírala klec pro naši pískomilku a její budoucí kamarádku, až jsem asi přebrala. U té, kterou jsem vybrala, bylo uvedeno, že rozteč mezi dráty je 1,5 cm. Teď ale dorazila, měřím to a má 2 cm. Není to už moc? Protáhne se tím pískomil?

Nouzové řešení je to obalit nějakým pletivem. Pokud by to bylo jen do doby, než pískomlové vyrostou, tak to přežiju. Ale napořád by se mi to nelíbilo. To bych musela holt koupit něco jiného :/.

Moji dospělí pískomilové se 2 cm roztečí mezi mřížemi bez problémů protáhnou.

21.5.2007 20:56

madla napsal(a):

tak to už jsi druhá, co mi to řiká. chachá :). to mám teda radost :/.
aaaaachjo.

24.5.2007 13:34

madla napsal(a):
tak to už jsi druhá, co mi to řiká. chachá :). to mám teda radost :/.
aaaaachjo.

Skrz dva centimetry se pískáči v klidu protáhnou, to Ti můžu potvrdit.
Já sama je mám v terárkách, nedělají tak binec ani v noci rachot.

25.5.2007 20:59

zviratomil napsal(a):
Skrz dva centimetry se pískáči v klidu protáhnou, to Ti můžu potvrdit.
Já sama je mám v terárkách, nedělají tak binec ani v noci rachot.

Na piskomily je nejlepsi terarko. Z klece budou vyhazovat ven podestylku, ktera bude litat az pul metru okolo, jak budou hrabat. Budou taky hryzat mrize klece, coz je obzvlast v noci dost neprijemne. V pohode se protahnou 2cm mezerou, budou se cpat i do mensich mrizek, 1,5 cm je akorat dobra na to, aby tam piskomil zustal zahaknutej hlavou a priskrtil se... Jsou to zvirata, zijici na zemi a hloubici si nory pod zemi, nebudou splhat nadsene po mi=rizich jako treba potkani. Mam 2 piskomily v akvariu po rybkach, ma rozmer 100 x 50 x 60 cm - delka, sirka, vyska, a je jim tam fajn. Dam jim dostatecnou podestylku, aby mohli hrabat, maji tam domecky, dostavaji vetve ovocnych stromu, ktere rychle rozhryzou, maji tam misku s piskem jako pisecnou lazen (to maji moc radi) a ruzne kameny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík