ahojky, sem pište o svých potkáncích, můžete sem dávat i jejich fotky
já mam 1 potkánka holčičku Bobinku mam jí měsíc, když jsem si jí kupovala byl ji tak 1 měs. vyděla jsem ji , kdyz byla jeste malinkata a nevidela , zamluvila sem si ji ...., ( zrovna mi ted běha po klavesnici ) je černobílá.. fotku dam později
flekuna
napsal(a):
já mam 1 potkánka holčičku Bobinku mam jí měsíc, když jsem si jí kupovala byl ji tak 1 měs. vyděla jsem ji , kdyz byla jeste malinkata a nevidela , zamluvila sem si ji ...., ( zrovna mi ted běha po klavesnici ) je černobílá.. fotku dam později
Já už mam jen jednoho potkana ze třech je mu kolem pěti roků a je taky černobílej ale ted už jen spí
flekuna
napsal(a):
Mám dva potkaní kluky- Diesel a Dealer (na této fotce Dealer)
pett
napsal(a):
Mám dva potkaní kluky- Diesel a Dealer (na této fotce Dealer)
A ještě Diesel
pett
napsal(a):
A ještě Diesel
Já mám dva fešáky, vlastně jeden je spíš matky..No..
Tady perláček Kiwi..Hajinká :)
tynushka
napsal(a):
Já mám dva fešáky, vlastně jeden je spíš matky..No..
Tady perláček Kiwi..Hajinká :)
A Matky Josh..Takovej vykuk hiperaktívo XD
tynushka
napsal(a):
A Matky Josh..Takovej vykuk hiperaktívo XD
ahojky, mame s pritelem dve potkani holky, jedne je pres rok, a druhe pres pul roku, ta starsi je takova tlustoucka, porad spi, vubec nechce z klece ven, ani kdyz ji lakame na zradlo, to je v kleci aspon zadnima nozkama, vypada pak jak zirafa, jmenuje se Phoebe, je to ruska modra, teda aspon nam to bylo receno...ale ma na sobe takove hnedorezave mista....nepravidelna..tak nevim co je to za barvu. a je strasne zrava...ji privolat tak jedine na susteni pytliku, to je hned u zdroje. ta druhe jmenuje se Keimei (Kejmi) je takova hyperaktivka, porad vsechno musi videt, u vseho bejt...no proste podes, leze vsude, nic ji nesmi utect...takze kdyz je pustime tak tu prvni nekde porad hledame, protoze nekam zaleze a nevystrci klidne dve hodiny nos, a Keimei zas porad lita jak torpedo, takze jak se neco hne je u toho, takze kdyz knam nekdo prijde, tak se netaci divit, najednou bila cara, a je zas pryc...no sranda jo jinak Keimei by mela byt asi barvy Husky, obe jsou standart...teda doufam, moc se v tom nevyznam, ale jsou to nase zlaticka, a to je hlavni, na chov nikdy nebudou, takze nevadi, ze Phoebe byla predurcena pro hady, a Keimei je ze zveraku.
foto : spinkaci Phoebe kdyz byla mala