Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2008 10:57

Koupili jsme si s přítelem obyčejnou laboratorní myšku (naše první myška) tedy myšák a chtěli bysme mu pořídit samičku a podle různých názorů v diskuzích nevím kde ji koupit jestli zase ve zverimexu (samečka odsud máme) nebo jestli je lepší od nějakého chovatele.Popřípadě prosím nabídněte,koupím. Pouze osobní předání v Brně.děkuji

24.2.2008 18:43

marianesca napsal(a):
Koupili jsme si s přítelem obyčejnou laboratorní myšku (naše první myška) tedy myšák a chtěli bysme mu pořídit samičku a podle různých názorů v diskuzích nevím kde ji koupit jestli zase ve zverimexu (samečka odsud máme) nebo jestli je lepší od nějakého chovatele.Popřípadě prosím nabídněte,koupím. Pouze osobní předání v Brně.děkuji

Já bych řekla že myšku stačí koupit ve zvěrimexu

24.2.2008 18:47

pajusa napsal(a):
Já bych řekla že myšku stačí koupit ve zvěrimexu

sorry vu zverimexu

26.2.2008 17:12

marianesca napsal(a):

I přesto že já měla zatím myšky jen ze zverimexu, tak bych vám spíše doporučila myšku od chovatele... Podívejte se na www.kralici.cz/mysky tam najdete veškeré chovatele myšek

Přidejte reakci

Přidat smajlík