Ttt34

XXX.XXX.210.127
Dá sa podľa vás vycvičiť tiger aby sa dal chovať vo vnútri, nezničil nábitok a pýtal sa na potrebu von? Alebo aby nebolo samozrejmosťou že sa vyšpiní vo vnútri.
Dá sa, dá sa a někteří samci jsou ještě dobrý kuchaři a samice se líp hodí na upratovanie bytu.
Nemusite ani venčit. Dáte mu klíče od vchodu a jde sám. Někteří u toho stihnou ještě nakoupit a vytřít v mezipatře chodbu.
Já mám doma žirafu a nejtěžší bylo jí naučit se ohejbat ve futrech. Ale pochopila to brzy takže už jí pomalu splaskávají boule na čele. Koupil jsem větší postel a už semnou může i spat.
Nezávazná návštěva u nás podmínkou! Můžeme si zavolat a pak to dopilovat u nás- Zákazník posoudí sám
Když přijedete s dětma, tak je svezem na našem koníkovi.
rys.leo
napsal(a):
Dá sa, dá sa a někteří samci jsou ještě dobrý kuchaři a samice se líp hodí na upratovanie bytu.
Nemusite ani venčit. Dáte mu klíče od vchodu a jde sám. Někteří u toho stihnou ještě nakoupit a vytřít v mezipatře chodbu.
Já mám doma žirafu a nejtěžší bylo jí naučit se ohejbat ve futrech. Ale pochopila to brzy takže už jí pomalu splaskávají boule na čele. Koupil jsem větší postel a už semnou může i spat.
Nezávazná návštěva u nás podmínkou! Můžeme si zavolat a pak to dopilovat u nás- Zákazník posoudí sám
Když přijedete s dětma, tak je svezem na našem koníkovi.
Tak tohle je nejvtipnější příspěvek, který jsem tu četla Tazateli bych doporučila přistřihnout křidýlka, aby z těch oblak spadl rychle na zem. Čím tvrdší pád, tím rychleji začne myslet reálně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ttt34
napsal(a):
Dá sa podľa vás vycvičiť tiger aby sa dal chovať vo vnútri, nezničil nábitok a pýtal sa na potrebu von? Alebo aby nebolo samozrejmosťou že sa vyšpiní vo vnútri.
Z PRAXE:
Drezer velkých šelem s praxi cca 30 let, spal s lvem a manželkou do 3 let lva na jedné posteli.
Když chtěl lev vykonat potřebu, zaškrábal si na dveře, chovatel mu otevřel a lev si ulevil a opět se vrátil domu.
Není tomu tak dávno a každý, kdo by měl zájem o velké šelmy na objednání muže navštívit tohoto chovatele.
Za sebe bych to s tím spaním a bytem nezkoušel.
Avšak je pravdou, jeden chovatel to dokázal u nás v ČR.
Jiní lidé mají jinou touhy než mé zmínky.
RN
Zaškrábal na dveře a neničil je- jak žádá tazatel?
Píšeš to tak, že si šel ulevit do parku a pak se vrátil.
Jediný co chovatel dokázal je to, že narazil na jednoho z milionu lvů- jak on sám tvrdí, chlapče!
A je to nedávno, máš zase pravdu. Leonovi je dneska JENOM 16 takže to je JEN 13 let zpátky
Je to jako narazit na slušnýho cigoše a tady pak tvrdit, žes ho převychoval
Přijde mi jako by Navrátil měl zrovna lva na udání I NĚKOMU DO PANELÁKU- je to jen můj pocit?
Ttt34
napsal(a):
Každý chovatel pochopil, že příspěvek je vložen nejspíše pro případné zvednutí "vlny" zdejších "debat", odpovidajicí dotazu.
Odpovědi tázajicímu byly dány dle "znalosti" zdejších přispívajicích..
Ale možná, že se ptalo 6 ti leté dítko, které nemá ještě ve všem jasno.
Stačilo se zeptat rodiču.
RN
selmicka
napsal(a):
Každý chovatel pochopil, že příspěvek je vložen nejspíše pro případné zvednutí "vlny" zdejších "debat", odpovidajicí dotazu.
Odpovědi tázajicímu byly dány dle "znalosti" zdejších přispívajicích..
Ale možná, že se ptalo 6 ti leté dítko, které nemá ještě ve všem jasno.
Stačilo se zeptat rodiču.
RN
Aha tak Tys to teda shrnul hm.No a jaká byla ta tvoje odpověd na hloupý dotaz?
Psát takové diskutabilní zkušenosti nehodné následování může jen jeden druh
a ten má na to bytostné právo_Homo blbensis
Asi tak.
Zdravim, chcem sa opytat ohladom aktualnych zakonov a nariadeni pre chov exotickych zvierat (tigra). Je mozne kontaktovat veterinarnu spravu SR a oni mi nasledne poslu aktualne podmienky pre chovt? Popripade viete mi poradit kde najdem podmienky? Vdaka vopred za odpoved. + bol by som vdacny aj za nejake kroky kde a koho v akom poradi kontaktovat ohladom vsetkych povoleni. Od chovatelskeho evidencneho cisla, cez ziadosti a povolenia, veterinu, mesto. Kde komu a co ma obsahovat taka ziadost? Ak by ste boli ochotny mi poradit kludne ma kontaktujte aj spravou kedze to bude asi zalezitost na viac sprav. Velmi vopred dakujem za kazdu informaciu.
V ČR je vše snadnější k pořízení koč. šelmy než v SR.
Více chovatelu ze Slovenska, kteří nás navštívili a navštěvují, mi to při návštěvě sdělují.
Ale ten, kdo to myslí s pořízením predátora vážně, nedá se odradit a vše absolovuje.
Nebudu se zde vypisovat s kroky, které se musí na Slovensku učinit, poněvadž veškeré info mám z ust chovatelu.(prý je to dlouhá cesta, povole
ní získat.- v čr do 1 měsíce pro zajimavost ¨- alespon tomu bylo tak, když jsem začínal já ¨)
Ale prvním krokem, který musím učinit je :
spojit se s Krajskou vet. správou vaší spádové oblasti a získám jasné informace z první ruky.
Pak již postavit výběh ( stavební povolení ) a získat tygra.
Na Slovensku je již dost soukromých zařízení, které lze navštivít a požádat chovatele osobně, nejen o rady k povolení k chovu.
Přeji mnoho uspěchu z pořízené šelmy.
RN
Odpovím, ač nerad...
Několik let tu vystupuje nebo verejně tlachá, jak píše na diskusích. Příspvěky vystupují jako "všeznalé.".
Jako osoba slovensky píšící, udajně v oboru prof. chovatelství, prý desítky let, má určitě poznatky z chovu na Slovensku do DETAILU.
Měla by zde uvést ty chovy sama a né vyzývat druhé...
Odpověd dostala.
Pěkně ji dle vyjádření její pomohla.
PS: již není dále z mé strany dalších diskusí.Je vše řečeno.
RN
Vážení spoludiskutujúci.
Panovi navrátilovi som poslal na sukromnú poštu prosbu, aby uviedol aspoň jedno chovatelské zariadenie na Slovensku, ktoré by mohlo slúžiť ako príklad pre začínajúcich chovatelov.
Dostalo sa mi tejto odpovede. citujem:
Pokud víém jste pořeborník a prý profesionál.Tcrdíte, že všer víte co se kde šustne v chovech sokromých chovateleu newjen v ČR.
Div´ím se, že SR vám silně uniká a velicew pouze zajimá.
Musíte si informace bohužel sehnat o
d slovenských chovatelu a ne je loudit jako anonym u českých.
Pěkný večer
PS. NEZLOBTE SE, POKUD JSTE STÁLE ANONYM A S PRUDÉRNÍMI, URÁŽEJICÍMI VSTUPY NA DISKUSI - NEMÁM zájem s vámi vésti jakoukoliv diskusi.
Tu vedu na interních zprávách již s více jak dvacítkou začínajicích i pokročilých chovatelu z ČR i SR, kteří nejsou anonymi.
SELMICKA.
Jak z pokusu psát slovensky se stala Polština
Napíše: ´´Interní zpráva muže býti i řešením pro získání více informací.´´ a na dotaz odpoví takto? - rada úrovně Homo blbensis, fakt
Zablokovat přístup pro jeho duševní chorost
Chtěl bych vidět těch dvacet chovatelů co si s nim píše. Robin? Tady to je samej chovatelskej blbec hledající radu u zkušeného Navrátila. Sám toho už mrak odchoval, že?
Včera mi sám chovatel řekl, že u něj navrátil koupil onehdá lišky a ženetky a prodával je jako svůj odchov. A můžeš tady napsat, že to jsou nepodložený lži... tak se budeš hooodně divit
rys.leo
napsal(a):
Jak z pokusu psát slovensky se stala Polština
Napíše: ´´Interní zpráva muže býti i řešením pro získání více informací.´´ a na dotaz odpoví takto? - rada úrovně Homo blbensis, fakt
Zablokovat přístup pro jeho duševní chorost
Chtěl bych vidět těch dvacet chovatelů co si s nim píše. Robin? Tady to je samej chovatelskej blbec hledající radu u zkušeného Navrátila. Sám toho už mrak odchoval, že?
Včera mi sám chovatel řekl, že u něj navrátil koupil onehdá lišky a ženetky a prodával je jako svůj odchov. A můžeš tady napsat, že to jsou nepodložený lži... tak se budeš hooodně divit
Zdravím,
jééé tak Vy jste to taky slyšel noo ja pro změnu o surikatách kterými se udajně chlubil jako cizím peřím zamaskovával to tím že neustále psal v inzerci vymyšlené datumy narození přesně na den komediant.
Takový ano podvod není jen ubohý ale také pro kupujícího škodlivý..jeden si myslí že sestavuje nepříbuzný pár a ono je to jinak."
O jakého !inteligenta" se jedná svědčí také jim použité slovo "PRUDÉRNÍMI" von vůbec neví co to slovo znamená