Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2007 17:33

Pardon,že to dávám do moderky,ale chci využít i fotek což v normální inzerci není možné...tak se klidně připojte a můžem tu vytvořit takový malý bazárek věciček na chvo hlodavců

Takže prodám začínajícímu chvateli:
-dřevěný domeček-35,-
-běhací kolečko-50,-
-plastový žebřík-15,-
-2x miska na žrádlo -10,-
-4x skleněné pítko-60,- (1ks za 15,-)
-kartáč na vyčesávání chlupů-15,-
-drátěný košík na seno-20,-

Při koupi všeho je cena jen 375 Kč a při rychlém jednání možná i sleva.

Jen osobní odběr v Hradci Králové.
V případě zájmu prosím pište na mail: klafus@tiscali.cz

12.3.2007 17:34

klafus napsal(a):
Pardon,že to dávám do moderky,ale chci využít i fotek což v normální inzerci není možné...tak se klidně připojte a můžem tu vytvořit takový malý bazárek věciček na chvo hlodavců

-dřevěný domeček-35,-
-běhací kolečko-50,-
-plastový žebřík-15,-

další fota:

12.3.2007 17:35

klafus napsal(a):
další fota:

a další.

12.3.2007 17:35

klafus napsal(a):
a další.

a poslední:

4.4.2007 12:10

klafus napsal(a):

-dřevěný domeček-35,-
-běhací kolečko-50,-
-plastový žebřík-15,-

JEN???375 Kč ?!!! to je chytrej podfuk! když to sečteš tak je dohromady cena 205!!!

5.4.2007 19:59

andelaskoloudova napsal(a):
JEN???375 Kč ?!!! to je chytrej podfuk! když to sečteš tak je dohromady cena 205!!!

ty mi na to neodpovis?!

5.4.2007 21:21

andelaskoloudova napsal(a):
ty mi na to neodpovis?!

promiň , nemám přístup na internet tak sem chodím jen někdy...ano máš pravdu že po sečtení je to 205 ,- je to moje chyba,protože jsem to prodávala i s akváriem a to jsem prodala zvlášť a zapomněla jsem to upravit.... takže po odečtení akvárka je to vše za 180 Kč ...ještě jednou se moc omlouvám,ale myslím ,že všichni se můžeme splést ne??

9.5.2007 13:55

klafus napsal(a):
promiň , nemám přístup na internet tak sem chodím jen někdy...ano máš pravdu že po sečtení je to 205 ,- je to moje chyba,protože jsem to prodávala i s akváriem a to jsem prodala zvlášť a zapomněla jsem to upravit.... takže po odečtení akvárka je to vše za 180 Kč ...ještě jednou se moc omlouvám,ale myslím ,že všichni se můžeme splést ne??

no jasně Klafus že jo...chci se zeptat,ty už nemáš morčátka,že to prodáváš?nechci se motat do tvých věcí,jen mě to zajímá...

14.5.2007 14:56

zviratkomilacek napsal(a):
no jasně Klafus že jo...chci se zeptat,ty už nemáš morčátka,že to prodáváš?nechci se motat do tvých věcí,jen mě to zajímá...

nn morčáky mám a stále mít budu ,ale tohle je co mi zbylo po myškách.Už jsem s tím sekla,protože mi vadil jejich krátky život i když u jednoho myšáka jsem měla rekor 3,5 roku

Přidejte reakci

Přidat smajlík