jurasek
napsal(a):
Ahoj.
Vidím že máte hodně morčat a já mám jednoho morčátko
Zajímalo by mě že vaše morčátka neperou? Není těžké když mladé morčata najdou nové majitele? V roce 2004 na jaře jsem pořídil dva morčátka. Byly mladé samičky. Neměly problém, ale později Pišta byla agresivní a odehnala Fištu. Ale běh v bytě společně. Později byly v pohodě, ale... Vloni před Vánoce nám opustila Fišta. Teď Pišta je sama a je jí tři roky stará. Žije s králíkama a není problém. Vložím foto Pišta Lukáš
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj.
Vidím že máte hodně morčat a já mám jednoho morčátko
Zajímalo by mě že vaše morčátka neperou? Není těžké když mladé morčata najdou nové majitele? V roce 2004 na jaře jsem pořídil dva morčátka. Byly mladé samičky. Neměly problém, ale později Pišta byla agresivní a odehnala Fištu. Ale běh v bytě společně. Později byly v pohodě, ale... Vloni před Vánoce nám opustila Fišta. Teď Pišta je sama a je jí tři roky stará. Žije s králíkama a není problém. Vložím foto Pišta Lukáš
Ahoj, tak ta Pista je moc pekna! Hezky kulata, moc dobre vykrmena:-) Skoda ze Fista umrela! A jinak se mi DESNE MOC LIBI ten cernobily prouzkovany broucek, co je na fotkach Juraska. Takova krasna kresba!
deaf lukas
napsal(a):
Bubla: Ahoj. Děkuji
mě se taky moc líbí ,nic jiného mi nezbyde než že zůstane doma,vypadá jak medvídek panda.Toto je moje pomocnice
jurasek
napsal(a):
mě se taky moc líbí ,nic jiného mi nezbyde než že zůstane doma,vypadá jak medvídek panda.Toto je moje pomocnice
zviratkomilacek
napsal(a):
tohle je stránka pouze pro morčátka?
nene můžeš sem hodit i jiné hlodavce
sněhurka

sněhurka

sněhurka

sněhurka