Ryze pánská morčecí společnost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2007 20:22

Ahoj... Jaké máte zkušenosti s chovem dvou a více samečků morčat? Já mám zatím dva kluky (rok a půl roku, toho druhýho mám asi týden) a zatím se kamarádí.... Přemýšlím tak trochu do budoucna, že bych pořídila dalšího.... Jaký s tím máte zkušenosti????

3.4.2007 20:49

albona napsal(a):
Ahoj... Jaké máte zkušenosti s chovem dvou a více samečků morčat? Já mám zatím dva kluky (rok a půl roku, toho druhýho mám asi týden) a zatím se kamarádí.... Přemýšlím tak trochu do budoucna, že bych pořídila dalšího.... Jaký s tím máte zkušenosti????

zkušenost špatná pokud je dáte k sobě jako dospělí,pokud chcete pořídit dalšího tak rychle dokud nebudou úplně dospělí i když ten jeden už je velký .Když spolu vyrůstají od mala tak se v dospělosti dle mé praxe neperou.

3.4.2007 22:04

albona napsal(a):

mame morciky, kteri jsou kazdy dokonce z jine akvaristiky a je to ok
zalezi to na povaze, ti nasi si na sebe tyden (asi) zvykali a potom to bylo supr!
maj se radi... ted je u nich kralici slecna a na tu jsou taky hodny;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík