Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2007 21:26

Zdravim,
nevie niekto co moze byt mojim skreckom? Za usami a na lopatkach im takmer chyba srst. Chybala im uplne ale uz im dorasta. Mame vela skreckov ale toto som este nevidel. Kozu maju zdravu a dobre prosperuju. Vyskitlo sa to len u tohoto vrhu. Moze to byt konkretnym spojenim ( geneticka vada)? Dik. Peter

23.4.2007 21:28

sauria napsal(a):
Zdravim,
nevie niekto co moze byt mojim skreckom? Za usami a na lopatkach im takmer chyba srst. Chybala im uplne ale uz im dorasta. Mame vela skreckov ale toto som este nevidel. Kozu maju zdravu a dobre prosperuju. Vyskitlo sa to len u tohoto vrhu. Moze to byt konkretnym spojenim ( geneticka vada)? Dik. Peter

foto

24.4.2007 08:00

sauria napsal(a):
Zdravim,

Jaký typ srsti měli rodiče? nebyli oba satén?
Hanka

24.4.2007 16:29

sauria napsal(a):
Zdravim,

Ahoj... Já mám stejný problém, ale u myší... Jedné z nich slezla srst ze zad a už pár měsíců nechce vůbec dorůst... Taky to má za ušïma a na lopatkách... Ale žádná jiná z myší to nemá a to jich je v té skupině 8...

26.4.2007 21:55

navel napsal(a):
Jaký typ srsti měli rodiče? nebyli oba satén?
Hanka

Neviem presne co je saten ale samec ma dlhu srst a samica taku polodlhu. Vyslovene hladkosrsta nie je.

26.4.2007 22:02

sauria napsal(a):
Neviem presne co je saten ale samec ma dlhu srst a samica taku polodlhu. Vyslovene hladkosrsta nie je.

těžko z fotky soudit.. to musíte poznat vy.
Pokud se dají na sebe dva křečci se saténovou (lesklou) srstí tak 1/4 mláďat je double satén (na fotce tak i vypadají).. tj. mají nekvalitní, hodně jemnou srst. Proto se spojení satén x satén nedělá a nedoporučuje.
Pokud nepoznáte typ srsti tak bych zkusila nakrýt tyto rodiče jinými protějšky ( na satén).. pak by problém být neměl.
Hanka

26.4.2007 22:07

sauria napsal(a):

Predosla fotka je samcek a toto je samicka

Přidejte reakci

Přidat smajlík