jani
napsal(a):
Z kapucky jsem ušila skrýš, kde se Dája cití v bezpečí...
jani
napsal(a):
Z kapucky jsem ušila skrýš, kde se Dája cití v bezpečí...
jani
napsal(a):
Hani, Dája nemá ani chloupek a dokonce nemá ani fousky, je to úplně nahatý naháček ......můj veliký miláček
a ze všeho nejvíc miluje maso a ryby
pokud holčička nemá ani vousky a je naprosto lysá,tak asi pochází z několikanásobného křížení bezsrstých- kdyby se jednalo o sphynx,tak by to v nějakých 98% případů nebylo ani možné.jestli je fuzz nebo sphynx ale poznáš i podle pokožky,ta je hodně u obou odlišná- i u uplně lysých fuzzíku je jemná a hebká a nemá tolik záhybů, na dotek je suchá a hladká(trochu jako dětská prdelka),kdežto u zphynxů má obvykle více záhybů a na dotek je méně příjemná,drsnější,tužší a jakoby gumová,na dotek působí trochu lepkavě.
samyasa
napsal(a):
pokud holčička nemá ani vousky a je naprosto lysá,tak asi pochází z několikanásobného křížení bezsrstých- kdyby se jednalo o sphynx,tak by to v nějakých 98% případů nebylo ani možné.jestli je fuzz nebo sphynx ale poznáš i podle pokožky,ta je hodně u obou odlišná- i u uplně lysých fuzzíku je jemná a hebká a nemá tolik záhybů, na dotek je suchá a hladká(trochu jako dětská prdelka),kdežto u zphynxů má obvykle více záhybů a na dotek je méně příjemná,drsnější,tužší a jakoby gumová,na dotek působí trochu lepkavě.
Ať je Dája co chce, chovat na ni nebudu, protože si to slečna,co ji od ní mám nepřála
, Dája je maličká,ale srdíčkem je obrovská
.
jani
napsal(a):
Ať je Dája co chce, chovat na ni nebudu, protože si to slečna,co ji od ní mám nepřála
.
a k malýmu tvorečkovi patří i malý gauček
deaf lukas
napsal(a):
Ostatní potkani by záviděli, že Dája má svého malého gauče Dája má nejraději sedět na malém gauči?
myslím, že nejen ostatní potkani by záviděli
i Dájini bodyguardi z toho byli rozhozeni
,oni chudáci mají pořád ten svůj škaredej gauč ...
jani
napsal(a):
myslím, že nejen ostatní potkani by záviděli
i Dájini bodyguardi z toho byli rozhozeni
,oni chudáci mají pořád ten svůj škaredej gauč ...
gauček je sice krásný, ale Dája je nejraději zalezlá v kapucce a ještě radši,když mi může zalézt pod triko
jani
napsal(a):
.
a z druhé strany