Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2007 17:52

jani napsal(a):

Z kapucky jsem ušila skrýš, kde se Dája cití v bezpečí...

28.7.2007 17:53

jani napsal(a):

28.7.2007 17:55

jani napsal(a):

Dája se svými bodyguardy ....

28.7.2007 17:56

jani napsal(a):
Dája se svými bodyguardy ....

28.7.2007 17:57

jani napsal(a):

hygiena musí být ....

28.7.2007 17:59

jani napsal(a):
hygiena musí být ....

Dájinčin bejvák ...

30.7.2007 19:49

jani napsal(a):
Dájinčin bejvák ...

super naháči,jak psí tak potkaní,mám jen pejsky,taky nahatiny na sphynxe si počkám až budu bydlet sama.Přeji vše nej Jana

1.8.2007 14:32

jani napsal(a):
Dájinčin bejvák ...

taky mam nějaké naháče

1.8.2007 14:34

samyasa napsal(a):
taky mam nějaké naháče

1.8.2007 14:37

jani napsal(a):

Tvá Dája ale na té fotce vypadá spíše jako fuzzinka,je to opravdu sphynxka?

3.8.2007 12:44

samyasa napsal(a):
taky mam nějaké naháče

Dumbo potkani-vlevo a vpravo variety fuzz,uprostred sphynx

3.8.2007 12:45

samyasa napsal(a):
Dumbo potkani-vlevo a vpravo variety fuzz,uprostred sphynx

na dolním obrázku Dumbo potkani fuzz a sphynx,uprostřed skinny morče.

4.8.2007 17:05

samyasa napsal(a):
Tvá Dája ale na té fotce vypadá spíše jako fuzzinka,je to opravdu sphynxka?

No, v PP máme napsáno Dumbo,sphynx (s otazníkem), kámoška má fuzzinnky a nevidím v nich s Dájinkou rozdíl, navíc když tak koukám, tak potkyška v pravo je jí taky moc podobná

5.8.2007 15:37

jani napsal(a):
No, v PP máme napsáno Dumbo,sphynx (s otazníkem), kámoška má fuzzinnky a nevidím v nich s Dájinkou rozdíl, navíc když tak koukám, tak potkyška v pravo je jí taky moc podobná

to se pozná podle fousků.. má je rovný nebo zkroucený?
Hanka

5.8.2007 22:43

navel napsal(a):
to se pozná podle fousků.. má je rovný nebo zkroucený?
Hanka

Hani, Dája nemá ani chloupek a dokonce nemá ani fousky, je to úplně nahatý naháček ......můj veliký miláček a ze všeho nejvíc miluje maso a ryby

9.8.2007 09:58

jani napsal(a):
Hani, Dája nemá ani chloupek a dokonce nemá ani fousky, je to úplně nahatý naháček ......můj veliký miláček a ze všeho nejvíc miluje maso a ryby

pokud holčička nemá ani vousky a je naprosto lysá,tak asi pochází z několikanásobného křížení bezsrstých- kdyby se jednalo o sphynx,tak by to v nějakých 98% případů nebylo ani možné.jestli je fuzz nebo sphynx ale poznáš i podle pokožky,ta je hodně u obou odlišná- i u uplně lysých fuzzíku je jemná a hebká a nemá tolik záhybů, na dotek je suchá a hladká(trochu jako dětská prdelka),kdežto u zphynxů má obvykle více záhybů a na dotek je méně příjemná,drsnější,tužší a jakoby gumová,na dotek působí trochu lepkavě.

14.8.2007 12:07

samyasa napsal(a):
pokud holčička nemá ani vousky a je naprosto lysá,tak asi pochází z několikanásobného křížení bezsrstých- kdyby se jednalo o sphynx,tak by to v nějakých 98% případů nebylo ani možné.jestli je fuzz nebo sphynx ale poznáš i podle pokožky,ta je hodně u obou odlišná- i u uplně lysých fuzzíku je jemná a hebká a nemá tolik záhybů, na dotek je suchá a hladká(trochu jako dětská prdelka),kdežto u zphynxů má obvykle více záhybů a na dotek je méně příjemná,drsnější,tužší a jakoby gumová,na dotek působí trochu lepkavě.

Ať je Dája co chce, chovat na ni nebudu, protože si to slečna,co ji od ní mám nepřála, Dája je maličká,ale srdíčkem je obrovská .

14.8.2007 12:08

jani napsal(a):
Ať je Dája co chce, chovat na ni nebudu, protože si to slečna,co ji od ní mám nepřála, Dája je maličká,ale srdíčkem je obrovská .

a k malýmu tvorečkovi patří i malý gauček

14.8.2007 15:05

jani napsal(a):
a k malýmu tvorečkovi patří i malý gauček

Ostatní potkani by záviděli, že Dája má svého malého gauče Dája má nejraději sedět na malém gauči?

15.8.2007 23:12

deaf lukas napsal(a):
Ostatní potkani by záviděli, že Dája má svého malého gauče Dája má nejraději sedět na malém gauči?

myslím, že nejen ostatní potkani by záviděli i Dájini bodyguardi z toho byli rozhozeni ,oni chudáci mají pořád ten svůj škaredej gauč ...

15.8.2007 23:15

jani napsal(a):
myslím, že nejen ostatní potkani by záviděli i Dájini bodyguardi z toho byli rozhozeni ,oni chudáci mají pořád ten svůj škaredej gauč ...

gauček je sice krásný, ale Dája je nejraději zalezlá v kapucce a ještě radši,když mi může zalézt pod triko

15.8.2007 23:17

jani napsal(a):

a z druhé strany

16.8.2007 22:01

jani napsal(a):
a z druhé strany

Přidejte reakci

Přidat smajlík