markemic
napsal(a):
Čauky,moje obludy o víkendu pěkně řádilyCo ty Vaše?
Musel to tam pokácet,prcek
markemic
napsal(a):
Malá obluda už dorostla velkou obludu a nehodlá se ještě zastavovat!
markemic
napsal(a):
Čumil čumí
markemic
napsal(a):
A ještě zapozuje na konecMějte se
bejushka
napsal(a):
A oblíbená činost
Mám doma nového mazlíčka:) Konečně jsem se dočkala-Lotrando:)
anabetynka
napsal(a):
Mám doma nového mazlíčka:) Konečně jsem se dočkala-Lotrando:)
Hey Lotrando je teda kus fešáka, že je to satén? Tyjo takový sem si dycky přála, jenže jsem včera pořídila trošku jinak Taky jsem si domů přitáhla nového člena rodiny
klafus
napsal(a):
Hey Lotrando je teda kus fešáka, že je to satén? Tyjo takový sem si dycky přála, jenže jsem včera pořídila trošku jinak Taky jsem si domů přitáhla nového člena rodiny
Je stráááášně malinkatá (jsou ji 3 týdny) a mám zatím jen 2 fotky, ale až trochu rozdejchám fotyho, tak se polepším.je fakt kouzelná, vejde se mi do dlaně Ale zatím je to naše "No name" takže jméno ještě vybíráme.Kdyby měl někdo nějaký nápad, sem s ním
Oje, já sem nemožná Dokonce sem šla somrovat už i k sousedoj, a´t mi půjčí fo´ták, že za chvíli vrátím a tak, ač mám svého fotyho na nemocenský, přesto přicházím s nejnovějšíma fotkama Chilli
Tady vypadá jak velká paní, když je přes celou fotku
klafus
napsal(a):
Oje, já sem nemožná Dokonce sem šla somrovat už i k sousedoj, a´t mi půjčí fo´ták, že za chvíli vrátím a tak, ač mám svého fotyho na nemocenský, přesto přicházím s nejnovějšíma fotkama Chilli
Tady vypadá jak velká paní, když je přes celou fotku
Takže mám jí vyfocenou jako vězně
zepředu
klafus
napsal(a):
zprava
zezadu vypadá jak srnka a takhle bílý má i celý zadní nožičky, takže když chodí, tak vypadá jak když má kalhotky
klafus
napsal(a):
zezadu vypadá jak srnka a takhle bílý má i celý zadní nožičky, takže když chodí, tak vypadá jak když má kalhotky
a zespoda
klafus
napsal(a):
přiznávám se, že zeshora nemám
Hele a ještě takovej dotaz do étheru.... je možný aby mi za den nabrala 10 g????? včera sem jí jen tak ze srandy vážila a měla 134g a dnes má 144g. Jako já vím, že rostou jako z vody, ale snad ne až zas tak rychle ne?
klafus
napsal(a):
Hele a ještě takovej dotaz do étheru.... je možný aby mi za den nabrala 10 g????? včera sem jí jen tak ze srandy vážila a měla 134g a dnes má 144g. Jako já vím, že rostou jako z vody, ale snad ne až zas tak rychle ne?
Jéééžiš a já bych byla zapomněla na černou ludru mojí ta by mi dala, kdyby viděla, že sem dávám jen fotky Chillinky a jí ani jednu
Tak tady jedna černá ostravská briketa přistižena při odpočinku
klafus
napsal(a):
Jéééžiš a já bych byla zapomněla na černou ludru mojí ta by mi dala, kdyby viděla, že sem dávám jen fotky Chillinky a jí ani jednu
Tak tady jedna černá ostravská briketa přistižena při odpočinku
Já sem si dycky moc přála černý morče jako uhel a taky sem si ho pořídla, jenže tak nějak poslední dobou shledávám, že najít černé morče ve tmě je opravdu detektivní úkol a když mě má jó na háku, tak ještě zaleze do toho nejtemnějšího kouta a tlemí se mi jak lezu po bytě po čtyřech a můžu se umlaskat a upískat jak jí hledám!