Morče-kde takové plemeno seženu???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2006 20:14

Ahoj,
nevíte kde by se dalo sehnat takové plemeno.... Myslím u nás, v ČR... Fotky jsou ztažené z německých stránek....

7.3.2006 20:16

albona napsal(a):
Ahoj,
nevíte kde by se dalo sehnat takové plemeno.... Myslím u nás, v ČR... Fotky jsou ztažené z německých stránek....

Tady je druhá fotka

7.3.2006 20:28

albona napsal(a):
Tady je druhá fotka

Obávám se, že toto morčátko tak snadno neseženeš. Pokud se nepletu, pak je to plemeno Lunkarya, které se u nás vůbec nechová. Existuje pár stanic v Německu, kde je mají, ale jednak je prodávají děsně draho a jednak už jsem se je několikrát pokoušela kontaktovat - marně. Mají mláďata zamluvená tak na čtyři roky dopředu a když už by prodali, tak ne do Čech na koukání.. co radši nějaké podobné plemeno, třeba Alpaca?

17.4.2006 11:41

albona napsal(a):
Tady je druhá fotka

Odpověď na chov morčat Lunkarya
Jde o křížence šlechtěného od roku 96 ve Švédsku,a sice v dlouhé formě Lunkarya
a krátké formě curly, u nás dle standartů neuznaného.
Momentálně importuji chovného samce v barvě černá s červenou,
cena morčat je 40 eur

6.7.2006 21:57

some one napsal(a):
Obávám se, že toto morčátko tak snadno neseženeš. Pokud se nepletu, pak je to plemeno Lunkarya, které se u nás vůbec nechová. Existuje pár stanic v Německu, kde je mají, ale jednak je prodávají děsně draho a jednak už jsem se je několikrát pokoušela kontaktovat - marně. Mají mláďata zamluvená tak na čtyři roky dopředu a když už by prodali, tak ne do Čech na koukání.. co radši nějaké podobné plemeno, třeba Alpaca?

Já myslím že kdybys projezdila inzeráty a některé stránky tak tam se něco najde!!
Hodně štěstí ve hledání!!=))

Přidejte reakci

Přidat smajlík