Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2006 17:56

Je pravda že osmáci co najdou to rozkoušou?Co je lepší,osmák,činčila,pískomil nebo křeček?Dík za odpověď.

4.6.2006 18:00

lllucka napsal(a):
Je pravda že osmáci co najdou to rozkoušou?Co je lepší,osmák,činčila,pískomil nebo křeček?Dík za odpověď.

omlouvám se za špatnou fotku.

4.6.2006 20:32

lllucka napsal(a):
omlouvám se za špatnou fotku.

já teda nevím... ale zadávat stejný dotaz na nemoderku a pak i sem je blbost.... odpovedelo ti dost lidi a dobre....

4.6.2006 21:40

albona napsal(a):
já teda nevím... ale zadávat stejný dotaz na nemoderku a pak i sem je blbost.... odpovedelo ti dost lidi a dobre....

Sory myslela jsem že se to první nepovedlo.

4.6.2006 21:41

albona napsal(a):

Tak já bych ti spíš doporučila potkanaTen jde na rozdíl od těch tvých vyjmenovaných hlodavců alespon do určité míry vychovat,že nesmí určité věci v pokoji hlodat

30.5.2013 18:04
gepard.alca

XXX.XXX.7.45

sestra má osmáka,který rozkousal plastové dno u klece

30.5.2013 20:55
peett

XXX.XXX.230.5

Křeček je na chov podle mě nejjednoduší smajlík měla sem už 4 a teď mám pátého, ale taky je dobré morče, to mám taky, ale na něj musíš mít více času. Na křečka ale samozdřejmě taky!

2.7.2013 10:41
honziklepic

XXX.XXX.252.72

křeček když ho brzy nejdete nic nerozkoušesmajlíksmajlíksmajlík

3.7.2013 10:11
bloodandruth

XXX.XXX.216.104

Všichni tito hlodavci rozkoušou na co příjdou. Ale já mám doma Pískomily.. dala jsem je do opravdu velikého akvária a dávám jim větve na ohryz a ruličky od toaleetáku i toaleták a problémy s nima nemám, ale je dobré je mít ve skle. Neprohryžou se, nedělaj borel ani hluk. ...! ale pozor.. musíte dávat bacha na proudění vzduchu v akváriu..! Aby se vám neudusili.. :)
smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík