Za exotickými zvířátky s hercem Jiřím Krytinářem.
12.9.2015 se uskutečnil první ročník této akce.
Patronem akce byl Jiří Krytinář, patron našeho chovu rysu a webu www.chovrysu.hys.cz.
Sešlo se odhadem nezávislých pozorovatelu z vesnice cca 60 - 70 dětí i z okolních vesnic, měst a cca 45 dospělých.
Velmi mne potěšili přátelé a zejména spolužáci ze základní školy s partnery, dětmi i vnuky.
Také přijeli manželé s kamarády.kde muž vyrustal před 55 lety v již našich prostorech přestavěného domu.
Počasí nám více než přálo, celý den byl jako vymalovaný.
Děti měli dětský den s mnoha hrami a každé dítko bylo oceněno věcným dárkem.
Všechny dárky pro děti věnovalo rádio Impuls.
Kamarád a spolužák přijel se sokolem loveckým a jeho přednáška zaujala n ěkolik návštěvníku akce a setkala se s velmi kladným hodnocením zpětnou vazbou k mé osobě.
Jiří Krytinář vystoupil s programem pro děti i dospělé.
Někteří spolužáci i učastnici akce zustali do velmi pozdních hodin.
Závěrem mohu konsatovat, že se akce velmi vydařila a za rok bude akce č.2.Avšak obohacena již o kontaktní šelmy nejen kočkovité.
Také přijedou ještě jiní herci a možná i zpěváci.
Bohužel jsem první ročník absolovoval sám, jako organizátor za necelý měsíc příprav, cež je velmi krátká doba.Pomohla mi paní z vesnice, která akce zajištuje v podobě her pro děti.
Příští, druhý ročník plánujeme v podobném termínu, jako byl tento.
Bude určitě mnohem bohatší a zajimavější, pokud nám přijedou kolegové chovatelé vlastnicí kontaktní šelmy.
Jsem velice rád, že se mi nabídla paní od nás z vesnice, která má zkušenosti s organizováním akci mnohaleté.Již nebudu sám při organizaci akce, ale tým, kerý to umí.Akce č.2 v roce 2016 bude na mnohem vyšší urovni, díky týmu organizátoru se zkušenostmi v organizování akcí.
Dovolím si pozvat všechny, co mají rádi exot. zvířata a umění.
RN
Připravujeme druhý ročník na rok 2016.
Za exotickými zvířátky s hercem Jiřím Krytinářem.
Akci bude zajištovat tým pořadatelu.
Jiří Krytinář bude moderovat a vystoupí s novým programem.Oslovil známé herce a zpěváka, čímž by akce nabyla větší kulturní hodnoty.
Přislíbyli mi někteří kolegové, že by se akce zučastnili s kontaktními šelmami, nejen kočkovitými.Snad se podaří na akci získat i jiná, exotická, kontaktní zvířátka.
Vítáni jsou i papoušci, hadi a jiná zvířata.
Pokud by měl majitel kontaktního, exot. zvířátka zájem se akce zučastnít, at mne kontaktuje.
Uvítáme i exoty nekontaktní.
Vize budoucnosti je ta, vytvořit setkání v ČR jednou za rok v našem regionu sešlost chovatelu exotických zvířat, kontaktních i nekontaktních.
Uskutečnovat každoročně tato setkání v duchu přátelské atmosvéry, zábavy a poučení pro děti, spojené s kulturním vyžitím.
Zda se v budoucnosti akce budou dařit, záleží nejen na týmu organízátoru, ale především i na zájmu chovatelské veřejnosti.
Dobré jídlo, pití, občerstvení i nocleh budou zajištěny.
Na rok 2016 máme přislíbenou zabijačku od mého kamaráda a další atrakce.
Těšíme se na Váš zájem a zejména na případnou spolupráci s exot. zvířaty.
Jste všichni vítáni.
Za tým organizátoru - hlavní organizátor akcí
Roman Navrátil
www.chovrysu.hys.cz.
Včera zemřel motorkář u Nýrska a herec Lubimír Lipský.
Předevčírem režisér John Guillermin.
Předpředevčírem sportovec Erik Roner, žokej Michala Köhla a v Blansku 5ti letý chlapec.
Nebudem z toho tady dělat černou kroniku, ne?
A 3 dny po jeho smrti je to stejně informace dosti opožděná.
Vzpomeňme ještě tedy princeznu Dianu