John28

XXX.XXX.128.40
Zdravim vsechny chovatele,
Mam jeden dotaz ohledne surikat a chtel bych poprosit nejakyho ochotneho chovatele o radu.
Jedna se o toto. V sobotu vecer jsem si dovezl od jednoho chovatele z Prahy kluka surikatky (asi 3 a pul mesice ma). Neboji se, normalne ji a necha se pohladit. Jen od chvile co jsme si ho privezli tak porad jakoby knoura bez ustani. Jen kdyz spi tak je ticho ale jakmile se probudi tak zacne brblat/knourat. Neprestane ani na chvili a ja mam strach jestli neco nedelam spatne. Kamarada mu planuju poridit brzo ale az pristi rok. Premyslel jsem jestli to neni tim ze je mu smutno coz mi prijde nejvice pravdepodobne ale chtel bych se zeptat nekoho zkuseneho. Je normalni ze takto porad knoura nebo prestane az si u nas zvykne?
Predem dekuji za odpoved.
S pozdravem,
John.
Stýská se mu a nutně potřebuje kamaráda! Pro surikatku je samota velmi stresující, zvlášť pro mládě. Věnujte se mu co nejvíc a kámoše mu zkuste co nejdříve. Jinak surikatí mláďata jsou obecně hodně upovídaná, teď se mi zrovna vrstevník toho vašeho válí na klíně a komentuje, co píšu. Držím palce, ať se daří