Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.7.2009 13:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.107

Regálie ukončila svou činnost 31.12.2008 na vlastní žádost.!V diskuzích zmiňovaný nový subjekt Help Horses CZ nevedou manželé Sodomkovi ,jak je mylně uváděno.Jednatelem občanského sdružení je Petr janáček a Petra Křížková a Marie Kysely. Proto Vás všechny zainteresované žádám, aby jste nešířili fámy a nepodložené informace! Model pomoci koním jsme přebrali z bývaléhoho prvního útulku pro koně Regálie,protože se nám líbíl a vyhovuje nám, ale tady a tímto veškerá podobnost končí. Sodomkovi se věnují naprosto jiné oblasti.
S pozdravem Petr Janáček- jednatel o.s.

Neregistrovaný uživatel

3.7.2009 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Regálie ukončila svou činnost 31.12.2008 na vlastní žádost.!V diskuzích zmiňovaný nový subjekt Help Horses CZ nevedou manželé Sodomkovi ,jak je mylně uváděno.Jednatelem občanského sdružení je Petr janáček a Petra Křížková a Marie Kysely. Proto Vás všechny zainteresované žádám, aby jste nešířili fámy a nepodložené informace! Model pomoci koním jsme přebrali z bývaléhoho prvního útulku pro koně Regálie,protože se nám líbíl a vyhovuje nám, ale tady a tímto veškerá podobnost končí. Sodomkovi se věnují naprosto jiné oblasti.
S pozdravem Petr Janáček- jednatel o.s.

Pokud je společné jenom jméno, tak Vám gratuluji a držím palce

Salome1

5.7.2019 08:11
Salome1

XXX.XXX.200.88

Pane Janåčku, nemåte oravdu. Paní Sodomkovå a jeji manžel stále pokračují v této činnosti, respektive provozují údajný ütulek pro týrané koně, tentokrát pod názvem Ostrov naděje v Krælovēhradeckēm kraji.
Bohužel scénář je obdobný jako v Regálii..

6.7.2019 17:59
katara

XXX.XXX.58.76

Pan Janáček a paní Křížková (to třetí jméno neznám) byli velmi dobří kamarádi Sodomkových. A ten první příspěvek pana Janáčka je lež jako věž. Ono vše kolem Sodomkových je jedna velká lež... Help Horses CZ alias Ostrov naděje o.s. VŽDY! vedli manželé Sodomkovi. Jen v tom možná papírově figuroval někdo jiný, aby se zase mlžilo.
Ano, Sodomkovi dále provozují koncentrák pro koně. Stačí prohlédnout fotky na FB. Tentokrát v Mokrém.
Air Rainy Hack je zaplaťpánbůh už po smrti. Konečně našel klid na věčných pastvinách. Pár podvyživených koní už taky majitelé v nedávné době odvezli. Jen nechápu, proč je tam vůbec dávali. Sodomkovi se nemění. Tentokrát žádný kůň nezemřel, ale v minulosti jich bylo dost, kteří takové štěstí neměli...
Na profilu Ostrova naděje se vedla zajímavá diskuze i s fotkama... Ale byla smazána... A nebyla to první diskuze, co byla smazána. Prostě, co se nehodí....
Lidi, nevěřte Sodomkovým. Celý život týrají koně a budou, pokud budou mít tu možnost...

20.4.2020 00:34
podoresakem

XXX.XXX.168.42

katara napsal(a):
Pan Janáček a paní Křížková (to třetí jméno neznám) byli velmi dobří kamarádi Sodomkových. A ten první příspěvek pana Janáčka je lež jako věž. Ono vše kolem Sodomkových je jedna velká lež... Help Horses CZ alias Ostrov naděje o.s. VŽDY! vedli manželé Sodomkovi. Jen v tom možná papírově figuroval někdo jiný, aby se zase mlžilo.
Ano, Sodomkovi dále provozují koncentrák pro koně. Stačí prohlédnout fotky na FB. Tentokrát v Mokrém.
Air Rainy Hack je zaplaťpánbůh už po smrti. Konečně našel klid na věčných pastvinách. Pár podvyživených koní už taky majitelé v nedávné době odvezli. Jen nechápu, proč je tam vůbec dávali. Sodomkovi se nemění. Tentokrát žádný kůň nezemřel, ale v minulosti jich bylo dost, kteří takové štěstí neměli...
Na profilu Ostrova naděje se vedla zajímavá diskuze i s fotkama... Ale byla smazána... A nebyla to první diskuze, co byla smazána. Prostě, co se nehodí....
Lidi, nevěřte Sodomkovým. Celý život týrají koně a budou, pokud budou mít tu možnost...

Paní Křížková samozřejmě byla velmi dobrou kamarádkou Lenky. dost často se navštěvovali i já tam byl párkrát na návštěvě v Chřebřanech . . Potom Lenka stěhování přes Milevo hnedle do Bílého Potoka u Javorníka, kde ji teta sehnala k pronájmu dům a já si myslel, že se konečně chytí, ale ono to dopadlo jinak, protože něco vyschlo... a byla tam horká půda pod nohama...Nyní je štace Mokré...Google toho najde dost tak si lze najít událost z Oplotce z roku 2008. Zhostil jsem se tenkrát i reportáže, snažil jsem se to trochu vybalancovat, o to těžší to bylo, když něco píšete o sourozenci. Nicméně určitě netýrá cíleně koně, to je jedna z věcí co putuje světem ,ale mohlo se stát, že prostě vyschl pramen Kč a darů a bylo hůře = méně krmení...Tréninkové a jezdecké metody nehodnotím, nejsem natolik skvělý jezdec a teoretik, to si musí každý udělat úsudek sám. Lenka něco samozřejmě umí, odjela si nějaké distančky, já jen třídenní asi 100 km farmářskou jízdu v Jižní Africe a nějaké brutálnější jízdy v Pohorské Vsi u chovatele Shagya :-). Mokré na dohled nemám, jak to tam vede vlastně vím jen z FCB a ani nevím zda někdy uvidím, je mezi námi jakési pnutí a já už neslevím, resp. nehodím za hlavu, protože mne to principiálně nesmírně nasralo a pokračuje to dál.

Přidejte reakci

Přidat smajlík