Dobrý den chtěla bych se informovat na zájem o kurzy westernového ježdění a kurzy práce s koněm ze země.
Nebudu zde jmenovat nic konkrétního vše je totiž teprve ve fázi plánovaní.
Byl by zde zájem o kurzy s kvalitními trenéry v kvalitním zázemí?
Jednalo by se o areál blízko nově zrekonstruovaného penzionu. K dispozici jízdárná, kruhovka, extreme trail park možná i krytá hala. Možnost převozu vašeho koně k nám naším přepravníkem. Ustájení vašich koní po dobu konání kurzu ve venkovních boxech či ve výběhu s přístřeškem. Ubytování vás v penzionu i se stravou a doprovodným programem. (např. Přednášky)
Kurzy pořádané pro začátečníky i pokročilé.
Mě osobně tato možnost před několika lety hodně chyběla a tak jsem se odstěhovala jinam kde to už není takový problém. Poznala jsem spoustu fajn lidí s kvalitními zkušenostmi z čr i zahraničí. A chtěla bych tuto možnost vnést i do našeho kraje.
Napište mi prosím vaše názory a připomínky Děkuji všem za spolupráci.
Pro představu přibližné vzdálenosti z některých měst k nám
Bruntál - 15 km
Opava - 50 km
Jeseník - 40 km
Olomouc - 50 km.
Takže +/- Rýmařov, tipuju správně? Bylo by to fajn, kolem Bruntálu nic takového není. Otázka je, zda je tady v té lokalitě dost koní, když to srovnám třeba s Ostravou, kde jsou stáje nebo koně u baráku na každém kroku, tak tady na té straně je to celkem bída. A taky jak by se pohybovaly ceny. Každopádně pokud bych něco budovala, tak jedině s halou, na kurzy se hodí v létě i v zimě.
Samozřejmě že je to tady vše o penězích. Já bych byla spíše pro lidovější ceny.Nemyslím rovnou kurzy s Bořánkem na tohle třeba lidi v našem kraji nemají ale jak si líp porozumět s koněm či vyřešit nějaký problém dokážou i jiní.
Co se týče jezdeckých kurzů tak bych řekla že tady budou lidi spíš začátečníci a plácají se v základech, takže pro ně také stačí pro začátek jen dobrý trenér.
A co se týče těch významnějších tak za nimi si člověk pokud má zájem podle mě dojede kamkoli
miluskaarka
napsal(a):
Dobrý den,
my bychom měli zájem Jen asi ne hned, budujeme naše zázemí a financí není nazbyt. Prosím, máte nějaký mail? Pokud by to bylo mořné, rádi bychom se zapsali do vaší případné databáze.
Děkujeme, že něco takového organizujete
Až to bude aspoň trochu více aktuální tak vám napíši kdyžtak mi tady nechte email.