Hledá někdo jezdce?:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2015 12:45
ancovicka

XXX.XXX.11.97

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo v Praze a okolí (tam by pak záleželo na dojezdné vzdálenosti) nehledá B-reitera až reitera?:D Nějaké zkušenosti mám, jsem plnoletá...jsem rekre jezdec, ale ráda bych se po letech začala alespoň trochu i jezdecky vzdělávat. Na škodu by ani nebylo, pokud třeba máte doma koníka - společníka, na kterého už nezbývá čas...

V případě zájmu mi tu zanechte třebas mail, ozvu se Vám:).

17.1.2015 18:35
-šumák-

XXX.XXX.166.141

Mohu poprosit mail? mám poncla bez jezdce.

17.1.2015 18:40
ancovicka

XXX.XXX.11.97

Lucy.clif - zavinac - seznam.cz

Možná by byl problém, že měřím 175 cm a vážím 80 kg...

18.1.2015 13:13
moruše

XXX.XXX.32.192

Ja bych ráda zdokonalila své schopnosti. Je mi 15 let, jezdím 2 roky. Jsem z Prahy.

18.1.2015 13:21
-šumák-

XXX.XXX.166.141

No výškově by to nevypadalo dobře škoda

18.1.2015 21:16
alzas

XXX.XXX.147.48

Poncl bez jezdce zní dobře, šlo by poslat info na labid@atlas.cz ?

19.1.2015 15:50
evadasty

XXX.XXX.85.19

ancovicka napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo v Praze a okolí (tam by pak záleželo na dojezdné vzdálenosti) nehledá B-reitera až reitera?:D Nějaké zkušenosti mám, jsem plnoletá...jsem rekre jezdec, ale ráda bych se po letech začala alespoň trochu i jezdecky vzdělávat. Na škodu by ani nebylo, pokud třeba máte doma koníka - společníka, na kterého už nezbývá čas...

V případě zájmu mi tu zanechte třebas mail, ozvu se Vám:).

Měla by jste zájem o víkendové procházky ?

Jeden koník - kobylka má kroužek, takže jen opravdu by to byla lehká práce, ale je hodně citlivá na ruku a sed jezdce, taky je trochu vzrušivější, ale plně ovladatelná, druhý koník je spíše lenoch, ale vzácně si vyhodí - s ním je možné bez problému i zacválat.

Bydlíme 50 min cesty od metra Budějovická - bus PID. O víkendu a svátcích jezdí 5x denně.

Vyžaduji ale minimálně přilbu.

21.1.2015 10:11
klarinka

XXX.XXX.208.129

Hledám k sobě slečnu. Mám dvě kobylky =) Jedna chodí momentálně jen na krokovky (nemocné nohy) ustájené jsou u Velkých Popovic. Jezdím autem a jedu přes Opatov mohu vždy vyzvednout. Zatím by byla možnost jednou týdně pod mým dohledem za příspěvek na krmení.

21.1.2015 10:36
puntík

XXX.XXX.153.142

Dobrý den, nabízíme docházku ke koním ( i k jiným zvířatům - minipony, kozy, ovce, lama, prasátka, králíci, kočky, psy,...). Vše na domluvě, spolehlivým lidičkám ZDARMA. Máme koně i pro težšího jezdce. Vyžadujeme pouze seriózní jednání a perfektní vztah ke zvířatům. Sídlíme cca 7 km za Aší.

21.1.2015 15:29
ancovicka

XXX.XXX.11.242

evadasty napsal(a):
Měla by jste zájem o víkendové procházky ?

Jeden koník - kobylka má kroužek, takže jen opravdu by to byla lehká práce, ale je hodně citlivá na ruku a sed jezdce, taky je trochu vzrušivější, ale plně ovladatelná, druhý koník je spíše lenoch, ale vzácně si vyhodí - s ním je možné bez problému i zacválat.

Bydlíme 50 min cesty od metra Budějovická - bus PID. O víkendu a svátcích jezdí 5x denně.

Vyžaduji ale minimálně přilbu.

Dobrý den, děkuji, ale jste bohužel daleko:(.

21.1.2015 15:32
ancovicka

XXX.XXX.11.242

klarinka napsal(a):
Hledám k sobě slečnu. Mám dvě kobylky =) Jedna chodí momentálně jen na krokovky (nemocné nohy) ustájené jsou u Velkých Popovic. Jezdím autem a jedu přes Opatov mohu vždy vyzvednout. Zatím by byla možnost jednou týdně pod mým dohledem za příspěvek na krmení.

Dobrý den, děkuji, ale jezdím relativně dlouho (13 let a měla jsem sama na sebe i několik koní na starosti bez problémů) na to, abych byla pořád pod něčím dohledem:) Dvakrát třikrát čtyřikrát to chápu, ale potřebuji být flexibilní.

21.1.2015 15:33
ancovicka

XXX.XXX.11.242

puntík napsal(a):
Dobrý den, nabízíme docházku ke koním ( i k jiným zvířatům - minipony, kozy, ovce, lama, prasátka, králíci, kočky, psy,...). Vše na domluvě, spolehlivým lidičkám ZDARMA. Máme koně i pro težšího jezdce. Vyžadujeme pouze seriózní jednání a perfektní vztah ke zvířatům. Sídlíme cca 7 km za Aší.

Dobrý den, děkuji, ale hledám Prahu...:).

21.1.2015 16:50
fortuna

XXX.XXX.85.42

Známá nabízí koníka k plnému pronájmu. Písněte mi na nikodemova.adriana@gmail.com, dám vám více info :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík