Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2015 17:05
LucieH

XXX.XXX.96.13

Sháním ježdění za výpomoc (jelikož je to za výpomoc, nemuselo by se jezdit tak čato ) Jsme vlastně dvě 13cti leté holky . Okolí Vyškova. Uršitě se ozvěte!

24.1.2015 11:29
tvdnatka

XXX.XXX.116.102

Cau me je taky 13 a takovy "maly holky ktery nic neumi" nikdo proste nechce. Ja mam to stesti ze sem takovou obetavou pani nasla a holky vam drzim palce pa

24.1.2015 11:49
LucieH

XXX.XXX.96.13

Ahoj, a jak víš, že nic neumíme :-D.

24.1.2015 12:31
tvdnatka

XXX.XXX.116.102

To neni ze nic neumite ale na me vsichni ze kdyz je mi 13 nemuzu nic poradnyho umet a tak, jinak jako nic proti vam. Preju hodne stesti

24.1.2015 13:13
LucieH

XXX.XXX.96.13

Však já taky nic proti tobě... přemejšlím o piafe ale pořád nevím...

25.1.2015 09:59
stacey

XXX.XXX.194.90

Vzhledem k větě "nemuselo by se jezdit tak čato " bych neřekla, že někdo bude hrr na to, aby si vás dvě vzal pod svá křídla. Já ve vašich letech klidně týden kydala, abych si mohla jednou sednout na koně. Ale dnes to asi mají děti jinak...

25.1.2015 13:47
_janina_

XXX.XXX.209.136

Přesně tak. Poprvé jsem si sedla na koně v 7 letech kde na chalupě měli sousedi koně. Tam mě po tři roky učili trošičku ty základy. Potom jsem asi 3 roky jen chodila ke koním, kydala, vypomáhala jen abych byla v jejich blízkosti a na koně jsem si sedla tak jednou za měsíc, dva. Mezitím jsme se přestěhovali a docházela jsem k jedné paní která mě za výpomoc učila, někdy jsme chodili i týden kydat, krmit apod. Jen abyjsme mohli o víkendu na koně na hodku, někdy se jezdilo častěji jak bylo třeba.. Pak jsem měla dva roky pauzu úplně od koní až jsem se rozhodla koupit svého. Takže holky pokud fakt koně milujete a nechcete jen svézt zadek a udělat pár, cool" fotek na facebook, ale chcete se něco naučit ne jen jak jezdit ale i kolem koní, doporučuji nezaměřovat se jen na to ježdění. Je to odměna se svézt ale málokdo vás pustí na koně jak jeden den vykydáte dva koně a stáhnete je z výběhu a jde se jezdit. Nespěchejte člověk se učí celý život. Přeji hodně zdaru

25.1.2015 15:45
Íháček

XXX.XXX.236.80

LucieH napsal(a):
Však já taky nic proti tobě... přemejšlím o piafe ale pořád nevím...

Tak touto větou a vašimi reakcemi předtím byste mě totálně odradily od jakékoli spolupráce. Zkuste se prezentovat trochu lépe a ne tak arogantně a namyšleně a možná se vám toho naskytne víc.

25.1.2015 21:19
LucieH

XXX.XXX.96.13

Já koně miluji nadevše a to, nemusí se jezdit tak často" jsem myskela v tom významu, že mi o to tak nejde a radši budu makat a práce se nebojím! A nejsem zrovna takový ten typ holky co si dáva každou fotku na facebook to fakt ne!

25.1.2015 21:59
tvdnatka

XXX.XXX.116.102

LucieH napsal(a):
Já koně miluji nadevše a to, nemusí se jezdit tak často" jsem myskela v tom významu, že mi o to tak nejde a radši budu makat a práce se nebojím! A nejsem zrovna takový ten typ holky co si dáva každou fotku na facebook to fakt ne!

Naprosto souhlas. Ted nic proti lidem ored tim ale kdyz vy ste byli mali napr nebyli pocitace a ted treba i vase deti porat sedi jen u nich. No ale proste doba je jina a deti taky a myslim ze s tim nic nenadelate. Lucie h proste chtela najit zpusob jak byt bliz toho co miluje, kdyz se vam to nelibi tak ji kruci nechte bejt a nechte sem psat lidi co maj zajem a ne co maj blby komenty o tom jak je holka drza a ze by mela bla bla bla. Paa

26.1.2015 15:11
Íháček

XXX.XXX.236.80

tvdnatka napsal(a):
Naprosto souhlas. Ted nic proti lidem ored tim ale kdyz vy ste byli mali napr nebyli pocitace a ted treba i vase deti porat sedi jen u nich. No ale proste doba je jina a deti taky a myslim ze s tim nic nenadelate. Lucie h proste chtela najit zpusob jak byt bliz toho co miluje, kdyz se vam to nelibi tak ji kruci nechte bejt a nechte sem psat lidi co maj zajem a ne co maj blby komenty o tom jak je holka drza a ze by mela bla bla bla. Paa

Ale já sem nikde nepsala že je drzá a podobně. Jenom jsem napsala jak na mě působí její příspěvky a že kdyby to podala trochu jinak tak by mohla mít možná více nabídek. Čili jsem se snažila jí poradit a ne nadávat. A máte pravdu doba se mění ale myslím že většina majitelů kteří hledají někoho na ježdění patří do jiné generace než je slečna takže by se spíš měla snažit ona zapůsobit na ně a ne aby se snažili oni pochopit ji. A věřte nebo ne ale málokdo si vezme ke koním někoho kdo machruje že všechno umí a cítí se strašně dotčeně když mu někdo řekne že neumí nebo někoho kdo hned nadává každému kdo vyjádří svůj názor a vymlouvá se na to že dnešní generace je přece někde jinde a ti staří blbci ji nechápou.

26.1.2015 15:30
tvdnatka

XXX.XXX.116.102

Jo tohle chapu ale myslim ze tam psali ze je drza nebo tak. Samozdrejme se to neda vset vsechno na generaci. Chtela jsem jen slecnu trosku obhajit protoze vim jaky to je kdyz vam vsichni rikaj ze nic neumite nebo tak, je to hnusny. Ale nic proti vsem tady.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 16:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Existuje v populaci dnešních náctiletých ještě někdo, kdo není dyslektik, nebo už je to celoplošný jev... ?

26.1.2015 17:26
stacey

XXX.XXX.194.90

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Existuje v populaci dnešních náctiletých ještě někdo, kdo není dyslektik, nebo už je to celoplošný jev... ?

To asi nebude dyslexie...

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 17:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

stacey napsal(a):
To asi nebude dyslexie...

A co to teda je? V každým případě to vypadá dost infe Kčně !

26.1.2015 17:34
LucieH

XXX.XXX.96.13

Tak jak to mám napsat abych nebyla namyšlená a arogantní? Nwm co jsem napsala tak špatného. Jen hledám někoho kdo by potřeboval pomoct u koní!

26.1.2015 17:34
stacey

XXX.XXX.194.90

A co to teda je? V každým případě to vypadá dost infe Kčně !

Infe Kční to asi bude Osobně si myslím, že statisticky velmi průkazně klesá v populaci IQ. Už moje profesorka na střední říkala, že děti jsou blbější a blbější. Očividně tento "trend" stále pokračuje.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

stacey napsal(a):
Infe Kční to asi bude Osobně si myslím, že statisticky velmi průkazně klesá v populaci IQ. Už moje profesorka na střední říkala, že děti jsou blbější a blbější. Očividně tento "trend" stále pokračuje.

Ježiš, asi jsem to chytla . Můj překlep byla mezera po infe..., a to velký K mi tam hodila ifauna automaticky (nevím proč, ale dělávalo to na začátku i ve slově "a Kční" apod.).

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 17:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Ježiš, asi jsem to chytla . Můj překlep byla mezera po infe..., a to velký K mi tam hodila ifauna automaticky (nevím proč, ale dělávalo to na začátku i ve slově "a Kční" apod.).

Jé, a teď to udělalo znovu - slovo a Kční, jsem měla na 100% dobře a pohromadě!

26.1.2015 17:45
stacey

XXX.XXX.194.90

Jé, a teď to udělalo znovu - slovo a Kční, jsem měla na 100% dobře a pohromadě!

Mě to slovo infe Kční rozhodilo taky.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 17:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

stacey napsal(a):
Mě to slovo infe Kční rozhodilo taky.

Se mi ulevilo, že jsem v pořádku

27.1.2015 21:00
kapka

XXX.XXX.6.17

Když už je tu tohle téma, neměl by někdo zájem o pracovitou plnoletou slečnu, která se přestěhovala na pohořelicko a koníky musela nechat na vysočině? Dost mi to všechno chybí.Nemyslím jen ježdění, ale samozřejmostí je všecka práce okolo( sena v létě, stavění ohrad atd.) Můžu nabídnout spolehlivost a zodpovědnost. Znalosti středně pokročilé, licenci mám a není problém i dopřednější koník. Pokud je někdo z okolí ráda se stavím na seznámení jak si budeme všichni sedět než budem něco domlouvat. Jediná podmínka dostupnost busu ( zatím nemám auto). Díky za odpovědi Adéla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík