-šumák-
napsal(a):
Dělám čelenky z provázků- lítala mi provazová uzdečka teď ji dávám i ke klasické a jsem spokojená- ta kožená mi koně odírala.
To máte fajn, ale neřeší to problém můj. Mám dobrou uzdečku, jen bych chtěla čelenku o cca 2cm delší. Koženou. Kůži mám ráda a osvědčila se mi. Proč tedy měnit?
Koník má na letošní zimu nejspíš hustší srst či co, tak to trochu táhne. Ne moc, ale nejsem spokojená.
Uživatel s deaktivovaným účtem

sisi58
napsal(a):
Můžete mi poradit, kde se dá koupit nebo kdo vyrobí, jen samostatnou čelenku k westernové uzdečce? Za rozumnou cenu. Děkuji Zuza.
Oživuju téma. Kobylce jsem pořídila sidepull velikosti cob, lícnice sednou, nánosník a podhrdelník taky dobrý, ale čelenka je úzká. Zkoušela jsem teprve dnes, takže vyhledávám na netu krátce, ale zatím narážím jen na samostatný prodej anglických čelenek. Víte o prodeji westernových čelenek? Případně, máte zkušenost s jízdou na sidepullu bez čelenky? Na bosalu i provazovce nebývá, jenže parelka není při ježdění zrovna stabilní a nejsem si jistá, jestli v tom nehraje roli právě i absence čelenky.