Delli

XXX.XXX.211.238
Dobrý den je tu také někdo kdo má problémy s koleny skrz ježdení na koni? jezdím pravidelně 8let a z toho poslední 3 roky vytrvalost, poslední dobou cítím po každém ježdění bodavou bolest v kolenech a to i když třeba cvičím.Je to čím dál tím horší, když jsem se vrátil z poslední vyjiždky tak jsem sesedl a kolena jsem bolestí skoro necítil a musel jsem si na chvíli sednout než to ustoupilo.je mi 16 let.. Máte s tímto také někdo zkušenosti?popřípadě jak to řešíte, děkuji za každou radu :).
Delli

XXX.XXX.211.238
mgtka
napsal(a):
To chce dochtora:).
Popř jestli nějak výrazně zrovna neprobíhá období růstu, to já nevím, já jsem řpestala růst asi někde v první třídě:) a na svých 150cm jsem dodnes.
Plánuji příští týden k doktorce a uvidí se :) jen bych nerad přestal jezdit :( myslím že už jsem vyrostl dost mám něco kolem 170cm...
V 16 jsem měla podobné problémy! Chodilo se mi špatně i do schodů, kleknout jsem si skoro nemohla a na koni to bylo taky naprd, akorát jsem jezdila jen rekre takže mě to moc neobtěžovalo...trvalo to tak 2 roky než vše přestalo...a vyrostla jsem o pár cm :D takže růstem to bylo...myslím že v tvém věku je to normální, ale radši pro jistotu lékaře vyhledej.
Tak mě je 17 a krom bolesti v kolenech mi strašně křupou- dřepy už zásadně nedělám a pokud je možnost ze svého ČT sesedám přes něco, dopad na nohy je šílený , doktor mi neřekl nic snad jen to že s růstem počítat nemám ale to mi řekli už před 5 lety, že na svých 155 zůstanu
jinak užírám koním MSM a je to postupně lepší.