Koňařka13465

XXX.XXX.254.53
Chci se zeptat, jestli jsou kartáče Magic Brush opravdu tak účinné a skvělé, nebo je to nějaký reklamní trik ? Máte s nimi někdo zkušenosti ? :) Děkuji.
Já ho měla v ruce jen jednou a na chvíli, takže nic moc relevantní zkušenost, ale napíšu ji sem.
Mám malou ruku (rukavice XS a ještě mám místo) a padl mi do ruky jako ulitý, ale asi by díky tvaru seděl každému. Čistila jsem zabahněného ještě vlhkého koně a to bláto šlo dolů dobře, tam kde bylo suché se mi zdá účinnější jenom kravské hřbílko (takové to kulatý kovový), nemusí se nijak tlačit a čistí. Na dokončení čištění je pak teda asi potřeba normální měkký kartáč, aby se prach opravdu smetly pryč.
Ja ho mám, aktívne ho používam, priznám sa nevidím na ňom vôbec nič magického :) Ale zas ten vlas je jemnejší ako u klasického ryžáka- tvrdej kefy ale funguje to asi na rovnako. Ale za druhé vydrží dlhšie ako tvrdá kefa tam tie vlasy zvyknú skoro riednuť alebo strácať tú svoju funkciu nejak a tento magic drží úplne super :) Povedala by som že je to proste kvalitná kefa :D.