Kun se rozvazuje z uvaziste, jak odnaucit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

panimarikova

20.2.2015 14:03
panimarikova

XXX.XXX.39.30

Mam mladou kobylku, ktera nebyla nikdy moc zvykla stat privazana u uvaziste. Nemuzu z ni zpustit oci, jakmile se totiz otocim, v cukuletu je odvazana. Anebo dela blbosti, kterymi odvazani docili. Nerada ji vazu napevno, aby si neublizila. Kdyz jsem u ni, a venuju ji pozornost, stoji jak pribita, ale staci se otocit;-) Nikdy jsem nemela s konmi nejake podobne potize, mate nekdo nejaky figl, jak na to?;-).

20.2.2015 14:29
rebeks

XXX.XXX.208.14

Uvažte ji na pevno na panik karabinu. Pokud se bude snažit lano přehryzat, tak přivázat na řetěz. Je to mládě, které se tím baví, ale může to přetrvat i do let pozdějších, když to samo nepřejde nebo se to neutne. Je to dost obtěžující i proto, že si můžou udělat takovou malou závislot na něčem v hubě a pak když bude stát na úvaze třeba na výletě, tak se s chutí pustí třeba do sedla kolegy, když se zrovna nejde odvázat.

20.2.2015 19:05
serafima

XXX.XXX.251.110

Zas ak ju máte na normálnej ohlávke nylonovej a nie na parelke nejak zvlášť si neublíži. Moja to robí tiež ale to je už 10 ročná kobyla so zlozvykom... Uvezujem ju na pevno na niekoľko uzlov už mám takú techniku vymyslenú pri ktorej sa môže snažiť koľko chce A stalo sa mi raz že kobyla ešte keď len prišla stála priviazaná a spadol konár, bolo to u nás pre ňu nové miesto a hrozne sa zľakla bez problémov a akéhoľkovek poranenia sa odtrhla, tá ohlávka proste povolila na tom mieste kde je krúžok...

Přidejte reakci

Přidat smajlík