Cviky pro zpevnění svalů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2015 21:01
denča

XXX.XXX.207.90

Ahojky smajlík

byli byste tak hodní a doporučili mi nějaké cviky, které lze provádět doma, abych si zpevnila svaly a měla větší sílu se udržet, zlepšit rovnováhu a vůbec se dostat do sedla? smajlík

Nemyslím cviky na koni, ale opravdu doma, na zemi smajlík. Jediné, co mě napadá je stiskávání overballu smajlík

PS: dá se nějak mimo koně nacvičovat dostávání do sedla? :-D A na koních to moc nacvičovat nemůžu, nemají to rádi, na to, aby mi drželi a já si nasedávala a sesedávala nejsou smajlík

Děkujiiii smajlík

25.2.2015 07:00
kapička

XXX.XXX.216.88

Já si občas otvírám doma dveře nohou, kterou tisknu kliku. Docela mi to zabírá na povolení třísel.
Dál mě napadají dřepy a chůze, ta je vůbec.dobrá na zpevnění celého těla.

25.2.2015 09:01
terezka1995

XXX.XXX.106.98

Co mě napadá cvik na zpevnění nohou a břicha, tak si sednout na židli, zvednout nohy a mezi kolena si dát třeba pytlík mouky.
Pak další cvik na lýtka a na prošláplé paty - stoupnout si na schody a patami, kývat, nahoru a dolů v převisu - dost mi to pomohlo v začátcích, kdy jsem měla zkrácené svaly, šlachy a měla jsem tedy rozhozené celé tělo.
Celkově pomáhají klasické domácí cviky na potahování a posílení těla - mě třeba i hodně pomáhalo, když jsme jeden rok ve škole hodně trénovali na kladině, sestavy na žíněnkách, na kruzích, apod. - zpevnila jsem si celé tělo a získala potřebnou rovnováhu - na koních mi to pak šlo o dost lépe :)
Co se týče nasedávání na koně - není na to nic složitého, chce to jen chytit grif - který získáš po pár nasednutí a ježdění. Navíc pokud máte vysoké koně a trápíš se tím, že je kůň moc vysoký a špatně se ti nasedá, tak určitě jednak nejsi sama, kdo s tím měl problémy a jedině jak to všichni natrénovali, tak že prostě jezdili, nasedali a sesedali, ale jednak ve většině případů si pak jezdci najdou nějaké vyvýšené místo, kde nasedají - šetříš své trápení a i trápení koně

Eurona Černý

6.12.2016 22:55
Eurona Černý

XXX.XXX.229.162

Výrobky od Eurona by Černý jsou super výrobky, který mám moc ráda. Nakupuju na www.topkatalogy.cz nebo na www.r-club.webnode.cz. Na všechno mají slevu ve výši 19 %. Koupila jsem si aviváž, prací gely, kávu, sašetky vůně černý hrozen - je hodně intenzivní. Moc pěkně voní také novinka a nebo vanilka. Je to super vůně.

Eurona Černý

6.12.2016 22:56

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2016 07:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hned se na ten katalog jdu podívat. Vůni "novinka" jsem ještě nikde v nabídce nepotkala - jistě to bude nějaký Vánoční trhák!

Chudáci admini - to by se museli rozkrájet, aby stíhali všechny spamy mazat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík