Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2015 08:10
jennybd

XXX.XXX.131.155

Máte někdo osobní zkušenost s tím, když krmíte koně venku, jim to nacpat do sítí a rozvěsit ve výběhu? Jde mi o to trochu je zabavit, prodloužit čas krmení (jsou celkem tlustí) a omezit plýtvání způsobené zadupáváním do země.

25.2.2015 10:34
bischof.vlastimil

XXX.XXX.45.4

Není to žádný zázrak ale je to celkem fajn (pokud nemate kone ničitele a nerozcupuje tu sít)- pověsil jsem je někde kde je nemohl opřít tzn. do prostoru. A na zabaveni ještě mám takovou kouli co se nacpe, pamlsky, a oni sem tam vypadnou když ji koulí.

25.2.2015 10:57
mgtka

XXX.XXX.92.148

Když máte sítě s malými oky je to určitě lepší, odpad bude menší(nevím jak krmíte teď) a opravdu jim to vydrží déle, akorát le pracnější cpaní než aby se seno hodilo jen do koleček a pak na místo určení.

25.2.2015 16:44
serafima

XXX.XXX.251.110

Ja mám tiež tak že to kobyle rozdelím momentálne na 2 kŕmne dávky a obe kŕmne dávky rozdelím do dvoch sietí, čiže dokopy mám 4 sieťky na deň, plus na noc dostáva samozrejme samostatne :) jednu zavesím na jednom konci výbehu a druhú na druhom konci výbehu... kobyla pendluje medzi nimi z čoho som samozrejme nadšená ale do zeme aj tak zadupe, nie veľa a väčšinou ak sa medzi tým nešantí a nezašľape tak to aj zožerie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík