polinkaminka

XXX.XXX.58.140
Já jsem chtěla a chci ještě tento rok ale nemůžu žádného hřebce najít v plzenském kraji aby to byl buď KWPN nebo ČT ale mám slovenského teplokrevníka x shagya arab a všuda píší ze je možné připuštění jen pro klisnu která je také čt nebo KWPN a mé plné pp... nevíte někdo o nějakém hřebci prosím? už jsem bezradná :( nejlepší y to bylo od soukromého majitele ktrý má koně jen tak pro radost na vyjdy, hobby soutěže atd.. děkuji :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já chci až příští rok a hříbátko si nechat... jinak kobča je na fotce a hřebce chci Ima Golden Clarkem, appa hřebcem :) jinak kobylka je křížená appa s ČT :).
Lenacia

XXX.XXX.122.58
Plánovala jsem připouštět Galandrem ZH, ale nakonec to nepůjde.
anet91

XXX.XXX.43.113
Ahoj, já budu v dubnu připouštět naší kobylu (podílový arab) hřebcem Daho (pln.arab), hříbě bude zřejmě poslední (kobče je už 16), a hříbeček bude zůstávat doma
Jinak naše kobylka měla dohromady 5 hříbat, dvě u předchozí majitelky měla s ryzákem(narodil se ryzák) a běloušem(narodila se hnědka).
u nás měla dvě hříbata jedno po Vidarovi(narodil se ryzák s modrým okem, podkolenkami a velkou lysinou) a druhý se narodil vybělující plavák po hřebci Bonsay(šiml) a pátý potomek, který se narodil u kamarádky, je hnědý s mega lysinou a třema ponožkama po hřebci Dollom Countryboy (vraník)