Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Odietta

19.3.2015 09:30
Odietta

XXX.XXX.249.194

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevlastní (nebo nemá jakoukoliv zkušenost) s dušným koněm? smajlík a co si kdyžtak myslíte o korkoidech, jestli má cenu je kupovat nebo né smajlík a jestli někdo podáváte třeba čajíčky a tak dále :-D smajlík
Já dušného koně mám a jediné co zatím dělám je, že mu namáčím seno a je v režimu 24/7, pěkně na vzduchu, jak poradil veterinář smajlík
Děkuji za jakékoliv rady smajlík

19.3.2015 09:42
alfonza

XXX.XXX.72.69

Jen na téhle stránce už je tohle 3. téma o dušných koních. Zkuste nejdřív prohledat diskusi a najít si tak odpovědi, které hledáte a tady se ptát až na to, co jste nenašla. Ať lidi nemusí odpovídat na to samé pořád dokola..

Odietta

19.3.2015 09:58
Odietta

XXX.XXX.249.194

Jasný, to se omlouvámsmajlík Já jen že jsem nenašla zmínku o čajích pro dušné koně, nebo korkoidech. A chtěla jsem znát někoho názor, jestli se to za tu cenu vyplatí kupovat, jestli to pomůže.. tak se vám omlouvámsmajlík a zkusím teda pohledat no, ikdyž hledám a hledám a nic. Možná se blbě dívám;-).

19.3.2015 10:18
lizbeth

XXX.XXX.212.33

Odietta napsal(a):
Jasný, to se omlouvámsmajlík Já jen že jsem nenašla zmínku o čajích pro dušné koně, nebo korkoidech. A chtěla jsem znát někoho názor, jestli se to za tu cenu vyplatí kupovat, jestli to pomůže.. tak se vám omlouvámsmajlík a zkusím teda pohledat no, ikdyž hledám a hledám a nic. Možná se blbě dívám;-).

Já myslím, že nekoukáte smajlík

zrovna o čajích a jiné alternativní metodě jsem založila diskuzi včera. Jinak obecně kortikoidy=zlo, to znamená používat jen v případě ohrožení života koně (my použili 1x zatím a od té doby umíme zácjvatům předcházet)

na internetu jsou hromady věcí, které můžou pomoct, něco zabírá, něco ne, záležíi na koni...z čajů Pulmorex přímo v lékárně, pak ostropesřec, heřmánek, šípek, kopřiva, jitrocel, zázvor, echinacea..je toho mnoho plus oleje a sirupy
pak pomáhají inhalace-tea tree, mořská sůl, eukalyptus, heřmánek
jinak pomáhají prý vyvazovače mytokoxinů (zkoušíme poprvé tak nevím)
a tak dále a tak dále...já osobně mám dost načteno a spíše envím co dříve zkoušet...záleží na koni v jakém stadiu je, našla jsem i super inhalátor, na ten se chystám až kobča na tom bude opravdu zle(snad ne brzo).

Odietta

19.3.2015 10:24
Odietta

XXX.XXX.249.194

Omlouvám se, opravdu jsem se blbě dívala. Děkuji za info, sice netuším co je inhalátor, ale kouknu se na netusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík