Odietta

XXX.XXX.249.194
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevlastní (nebo nemá jakoukoliv zkušenost) s dušným koněm? a co si kdyžtak myslíte o korkoidech, jestli má cenu je kupovat nebo né
a jestli někdo podáváte třeba čajíčky a tak dále :-D
Já dušného koně mám a jediné co zatím dělám je, že mu namáčím seno a je v režimu 24/7, pěkně na vzduchu, jak poradil veterinář
Děkuji za jakékoliv rady
Odietta

XXX.XXX.249.194
Jasný, to se omlouvám Já jen že jsem nenašla zmínku o čajích pro dušné koně, nebo korkoidech. A chtěla jsem znát někoho názor, jestli se to za tu cenu vyplatí kupovat, jestli to pomůže.. tak se vám omlouvám
a zkusím teda pohledat no, ikdyž hledám a hledám a nic. Možná se blbě dívám;-).
Odietta
napsal(a):
Jasný, to se omlouvám Já jen že jsem nenašla zmínku o čajích pro dušné koně, nebo korkoidech. A chtěla jsem znát někoho názor, jestli se to za tu cenu vyplatí kupovat, jestli to pomůže.. tak se vám omlouvám
a zkusím teda pohledat no, ikdyž hledám a hledám a nic. Možná se blbě dívám;-).
Já myslím, že nekoukáte
zrovna o čajích a jiné alternativní metodě jsem založila diskuzi včera. Jinak obecně kortikoidy=zlo, to znamená používat jen v případě ohrožení života koně (my použili 1x zatím a od té doby umíme zácjvatům předcházet)
na internetu jsou hromady věcí, které můžou pomoct, něco zabírá, něco ne, záležíi na koni...z čajů Pulmorex přímo v lékárně, pak ostropesřec, heřmánek, šípek, kopřiva, jitrocel, zázvor, echinacea..je toho mnoho plus oleje a sirupy
pak pomáhají inhalace-tea tree, mořská sůl, eukalyptus, heřmánek
jinak pomáhají prý vyvazovače mytokoxinů (zkoušíme poprvé tak nevím)
a tak dále a tak dále...já osobně mám dost načteno a spíše envím co dříve zkoušet...záleží na koni v jakém stadiu je, našla jsem i super inhalátor, na ten se chystám až kobča na tom bude opravdu zle(snad ne brzo).
Odietta

XXX.XXX.249.194
Omlouvám se, opravdu jsem se blbě dívala. Děkuji za info, sice netuším co je inhalátor, ale kouknu se na netu
Odietta
napsal(a):
Omlouvám se, opravdu jsem se blbě dívala. Děkuji za info, sice netuším co je inhalátor, ale kouknu se na netu