Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2015 20:47
trudik

XXX.XXX.198.116

Dobrý den
Dnes jsem začala uvažovat, že bych si zase mohla zajet nějaké závody jen hobby...
otázka zní musím být na hobby člen ČJF? Vím že bývala i hobby karta, ale nevím jak to s ní funguje nebo tak...
Popř. pokud musím být člen, dá se to prodloužit i ještě teď nebo už ne? Vím že když jsem ještě bývala ve stáji co jezdila na závody se licence musely prodloužit do konce února, ale nevím jestli kvůli tomu aby se to posílalo dohromady nebo je to nějak omezené
Ještě když tak je potřeba něco platit koni? (nemyslím krve, očkování, atd.).

19.3.2015 20:56
kallisto

XXX.XXX.135.38

Ano, musíš být člen ČJF, bez toho to nejde.100, - Kč na rok chce ČJF, pokud si klub řekne něco navíc, je to na nich.
Hobby kartou se prokážeš u prezentace na závodech. Zažádej si o ni při registraci do ČJF (dopíše se to do registračního formuláře). Vydají bez problémů, dolepíš jen svou fotku. Její vydání je zdarma.
Členství dostaneš ale pouze pod nějakým klubem, ne sama na sebe. Klub tě musí vzít pod svá křídla. Potřebuješ jejich podpis a razítko na formuláři. Prodloužit to lze i během roku, obrať se nejlépe na sekretáře své oblasti.
Kůň nic víc nepotřebuje.

19.3.2015 20:59
trudik

XXX.XXX.198.116

kallisto napsal(a):
Ano, musíš být člen ČJF, bez toho to nejde.100, - Kč na rok chce ČJF, pokud si klub řekne něco navíc, je to na nich.
Hobby kartou se prokážeš u prezentace na závodech. Zažádej si o ni při registraci do ČJF (dopíše se to do registračního formuláře). Vydají bez problémů, dolepíš jen svou fotku. Její vydání je zdarma.
Členství dostaneš ale pouze pod nějakým klubem, ne sama na sebe. Klub tě musí vzít pod svá křídla. Potřebuješ jejich podpis a razítko na formuláři. Prodloužit to lze i během roku, obrať se nejlépe na sekretáře své oblasti.
Kůň nic víc nepotřebuje.

Já jsem teď někde na ČJF četla že to musí být do 28.2 jinak členství zaniká... je, ale pravda, že tam se jednalo o rok 2012 můžou mě nějak odmítnout? jenom abych věděla, jestli s kobylou trénovat na závody, nebo si spíš zase hrát jen na fotografa

19.3.2015 21:01
kallisto

XXX.XXX.135.38

Ano členství je vždy na ten rok, čili pokud si vloni neprodloužila tak ti zaniklo. Není ale problém se znova zaregistrovat tak jak píšu. Registrační období je klasicky do 28.2. ale určitě tě zaregistrují i kdykoliv v průběhu roku.

Určitě tě neodmítnou, obrať se na sekretáře své oblasti, nebudeš s tímto dotazem ani první ani poslední, řeknou ti co a jak. Jde opravdu o vypsání jednoho formuláře, který stačí i zaslat mailem a poslat na účet peníze.

19.3.2015 21:03
trudik

XXX.XXX.198.116

kallisto napsal(a):
Ano členství je vždy na ten rok, čili pokud si vloni neprodloužila tak ti zaniklo. Není ale problém se znova zaregistrovat tak jak píšu. Registrační období je klasicky do 28.2. ale určitě tě zaregistrují i kdykoliv v průběhu roku.

Určitě tě neodmítnou, obrať se na sekretáře své oblasti, nebudeš s tímto dotazem ani první ani poslední, řeknou ti co a jak. Jde opravdu o vypsání jednoho formuláře, který stačí i zaslat mailem a poslat na účet peníze.

Děkuji
snad mě zaregistrují.

Přidejte reakci

Přidat smajlík