Kolik si mohu říct za toto sedlo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2015 21:34
8bek8

XXX.XXX.11.124

Ahoj, ráda bych se zeptala zkušenějších, kolik si mohu říci za své přebytečné sedlo - ještě nikdy jsem neprodávala ani nekupovala, cena mně už tak nějak napadla, ale rozhodně není opřená o nějaké zkušenosti. Nechci nikoho natáhnout, ale zase se nechci ošidit...
Jedná se o noname anglii, drezurní sedlo. Spodek a posedlí jsou syntetické (tedy domnívám se, při zarytí nehtu nezůstává typická brázda a materiál se ihned vrací do původního stavu. Zespodu je i malá prasklinka...bočnice jsou kožené. Pravý třmenový zámek je povolený, pojistka je volně pohyblivá, potřebuje opravit...pro dokreslení přikládám foto. K sedlu by byl i podbřišník. Celý komplet byl na hucula.
Děkuji za jakýkoli případný názor!smajlík

2.4.2015 02:07
lenacia

XXX.XXX.205.245

Já kupovala holé noname, staré německé, hnědé kožené sedlo za 2000, naprosto v pořádku a bez vad (jen jeden z řemenů má prostřená dvě oka a barva kůže je ošoupaná.

2.4.2015 14:11
marketka

XXX.XXX.179.3

Také bych to viděla na 2 tisíce.Prodávám dvě sedla v lepší kvalitě nejdřív za 4 tisíce.Musela jsem slevit na 2500 Kč, aby se prodala a to jsou holá.Prodávala jsem asi měsíc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík