Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2015 14:22
krpca

XXX.XXX.76.238

Prosím o info které stáje zasílají CHLAZENÉ ne mrazé inseminační dávky pro Českého teplokrevníka mimo Mnětic a Písku a kde sehnat inseminační dávky pro Českého sportovního ponyho tu jsem nenašla vůbec nic ?Budeme za měsíc připouštět a u ČSP si nevím rady kde dávky sehnat a s kobylkou se mi nechce jezdit po republice, přece jen je inseminace rychlejší a bez problémů. Již máme takto připuštěné 3kobyly inseminačně a všechny zabřezly na první dávku bez problémů i kobyla která má 18let, čekáme hříbátka každým okamžikem.
Děkuji za info.

3.4.2015 16:56
mgtka

XXX.XXX.92.148

Tak ono primárně si musíte vybrat konkrétní hřebce, kteří přicházejí v úvahu...nebo chcete připustit "čímkoliv" ?

3.4.2015 20:10
krpca

XXX.XXX.76.238

No ono toho právě moc na výběr v té inseminační verzi není, tak bych chtěla zjistit kteří hřebci jsou v této možnosti k dispozici a z těch si pak vybrat vhodného. U ČT je aspoň na výběr v Mněticích a v Písku, ale taky toho není moc a u poníků jsem nenašla vůbec nic, tak z těch poníků jsem zoufalá smajlík( loni jsme připouštěli pony hřebcem Bonsay stál v Mněticích tak jsme měli chlazenou dávku, ale letos už tam nemají žádného ponyho, tak nevím kde sehnat jinde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2015 23:04
5.4.2015 21:09
krpca

XXX.XXX.76.238

Děkuji už jsem Bonaje taky objevila smajlík máme ním připuštěnou poničku, tak ho dáme po porodu zase a je to vyřešeno smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík