Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2015 21:48
lenacia

XXX.XXX.205.245

Používá ji někdo?

28.2.2016 15:36
vrtule

XXX.XXX.183.166

Ahoj, já ji používám jak u koní, tak u ovcí. U ovcí jsme měli tasemnice a odčervovali jsme Aldifalem. Nic, nezabralo. Pak jsme udělali rozbor bobků a opět tři křížky u tasemnic, tak jsme nasadili křemelinu a po půl roce udělali opět rozbor a světe div se, tasemnice byly v normě. Takže teď už odčervuju i u koní a nedám na ni dopustit. Pro koně dávám dvě lžíce, což je docela velká dávka, ale nakupuju kilo za stovku, tak to není tak hrozný. Až nadchnu ve stáji více lidí, půjdeme do pytle:

http://www.eshop.ekokoza.cz/vyroba-syru-chov-potreby/pece-o-dojeni-mleko-a-zvirata-krmivo/kremelina-na-odcerveni-pro-zvirata.html.

28.2.2016 20:31
canka

XXX.XXX.33.9

Teda upřímně mě to docela zaujalo Můžu se zeptat Vrtule, jak to ovcím a koním chutná? Respektive jak to přijímají v krmivu? Zamícháte do šrotu na sucho, nebo zalejete vodou či třeba lněným semínkem?Jde mi o to, že což o to u kobyly, ta sežere všechno, co je trochu jedlý , ale kozy jsou hééérečky a dávají si kurňa záležet, co si vezmou do pusinky...jak dlouho mi trvalo, než vzaly na milost pivovarský kvasnice..ale dneska se po nich ve žrádle můžou utlouct...ale kdybych jim na měsíc naordinovala toto(píšou tam přidávat do krmení měsíc, aby to mělo účinnost), tak nevím, jestli by zase neohrnovaly nos.

Přidejte reakci

Přidat smajlík