Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jabelka

10.4.2015 15:15
jabelka

XXX.XXX.33.178

Chci se zeptat, v kolika stupnich koniky koupete(sprchujete)? Mam ze zimy spinaveho valacha, je to vranik a ma v srti prach, takze at cistim jak cistim, nejde se toho poradne zbavit. Hlasi ted na vikend slunicko a 20°, tak jsem si rikala ze kdyby bylo hezky, mohla bych toho vyuzit a osprchnout ho, ale bojim se abych neco neuspechala a spis mu neuskodila... kdy zacinate koupat vy? je to brzo?

10.4.2015 15:32
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Priznám sa, že ja čakám kým je tých 25°C, už 20 je fajn, ale na kúpanie ľadovou vodou z hadice sa mi to zdá málo a to hlavne preto, že naše kone sú ešte dosť chlpaté a príde mi to, že budú dlho schnúť a možno by mohli aj prechladnúť. Ja počkám kým trocha vylínajú a dovtedy sa snáď ešte aj trocha oteplí.

10.4.2015 15:48
mgtka

XXX.XXX.22.82

Taky bych do toho nešla, dokud nebude kůň vylínaný a nebude opravdu teplo. Ono 20 stupňů stačí, ale stačí taky aby trochu zafoukal nepříjemný vítr a máte nachlazeno, já když sprchuju tak pouze ve vedrech kdy vím, že to koni bude příjemné.

10.4.2015 20:38
terezka1995

XXX.XXX.106.98

Když je těch 20° tak koupu, ale napouštím si teplou vodu do konví a tím koně umývám. Po vykoupání chodím na sluníčku dokud neuschnou. Zatím nebyl problém, ale je fakt, že mám haflinga a prakticky neměla zimní srst - spíš přechodnou podzimní, takže to nebyl problém. U poníka jsem to ještě neriskovala - je starší a má dlouhatánskou zimní srst a šíleně nyní líná, takže by to bylo i zbytečné ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík