Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2015 16:38
_janina_

XXX.XXX.18.195

Ahoj potrebuji poradit ohledne skokoveho sedla. Chystam se koupit a nevim podle ceho vybirat chci kvalitu nejlepe kentaura ale nevimj jaky typ, popr. Jaka jina znacka je na tom podobne s kvalitou a pohodlnosti. Muzete sem prihodit i nejakou nabidku pokud prodavate ale hledam neco do max.12000kc.

27.4.2015 17:52
mgtka

XXX.XXX.22.78

Teď jsou velmi populární naxosy, trochu méně pak Charony, asi záleží, jak má kdo dlouhé nohy, každému sedne trochu něco jiného. Pro krátkonožce je taky hodně v kurzu apollon, je to sice myslím skokový univrezál, ale myslím, že do S by postačil a kolik těch parkuristů skáče výše že:)
Já osobně jsem kdysi milovala Hanulaye, ale ten se už nedělá.

27.4.2015 17:56
lenacia

XXX.XXX.205.245

mgtka napsal(a):
Teď jsou velmi populární naxosy, trochu méně pak Charony, asi záleží, jak má kdo dlouhé nohy, každému sedne trochu něco jiného. Pro krátkonožce je taky hodně v kurzu apollon, je to sice myslím skokový univrezál, ale myslím, že do S by postačil a kolik těch parkuristů skáče výše že:)
Já osobně jsem kdysi milovala Hanulaye, ale ten se už nedělá.

Tak do 12 tisíc stejnak nového kentaura nesežene. Takže v bazarových prodejích by jistě sehnala i vámi doporučené sedlo.

27.4.2015 19:05
_janina_

XXX.XXX.18.195

Samzrejme nemyslim nove sedlo za 12000 :-D to jsemyslela ze kazdy pochopi naxos se prodava krapet vys nad moji cenu ale mozna bych to zvladla. Jsem 170cm vysoka. Prave jsem uvazovala jaky by byl ten hanulay a co si mam treba myslet o balounu apodobnych vyrobcich skocek?

27.4.2015 19:36
polárka.15

XXX.XXX.171.253

Ono je to velice individuální... mě KT Hanulay moc neseděl, KT Charon i Apollon super, ale nemusí sedět všem, přece jenom mají větší opěry a ne všem lidem to může vyhovovat. Pro mě je stejně numero uno KT Eventer, středně hluboké posedlí, jedna bočnice, velice kontaktní a výborná opěra, ale je to sedlo zase na kratší třmeny, s delšíma třmenama se v tom člověk nemá kde chytit.Ale stejně bych ho z domu nedala. Jediná varianta zajít do blízkých jezdeckých potřeb, sednout si do těch sedel, co by vám vyhovovalo a pak shánět dle parametrů jeté sedlo dle vašich finančních možností - ale raději našetřit, a investovat, kůň a jeho záda se vám štědře odvděčí.

27.4.2015 20:02
mgtka

XXX.XXX.22.78

Apollony a Hanulaye jsou myslím spíše vhodné pro malé lidi. Hoďte dotaz přímo na lidi vaší postavy ať vám doporučí v čem už seděli a jak se cítili...nebo se obraťte na paní Dohnalovou, pokud jste v nějaké rozumné dojezdové vzdálenosti přiveze a nechá vyzkoušet. Má jednoho charona, kterému už se vaše cena blíží, třeba někde došetříte

http://www.a-sedla.cz/skokove-sedlo-kentaur-kentaur-charon-h9vmt.

30.4.2015 17:35
_janina_

XXX.XXX.18.136

Posouvam

Přidejte reakci

Přidat smajlík